10 ayBabanın ya da bir arkadaşının arabasını çekmişsin. İkinci ihtimal babanın sana aldığı araba... Üçüncü ihtimal araba kiralamışsın.
Açtığın soru da etkileşim amaçlı ve kafanda kurguladığın beş para etmez bir senaryo üzerine...
Hiçbir kadın, bu model bir arabaya külüstür demez kaç senelik olursa olsun. Velev ki söyledi diyelim. Emin ol ki külüstürden kastı araba değildir. Araban özelinde sana laf sokmuş, seni istemiyor. Ayrılman isabet olmuş, ayrılmasan da o senden ayrılacak zaten.
Kaldı ki ülkede insandan çok araba var zaten. Çoluk çocuk herkes araba sahibi oldu. Arabalı olmak da bir imtiyaz değil artık. Yakında üniversite diplomasına dönecek zaten. Bir işe yaramayacak araba.
Diyelim ki bu araba senin ve anlattığın hikaye doğru. Kızın burada külüstürden kastının araba olmadığına yemin edebilirim ama ispatlayamam.
Bir şekilde edindiğin ya da edinmiş gibi göründüğün araba dışında hiçbir vasfın, özelliğin yok ki sadece gold digger sınıfı kadınlara ulaşabiliyorsun. Devasa bir onay arayışı içindesin.
Alacağın oldukça basit ve hayatın ve geleceğin için herhangi bir kritik önem teşkil etmeyen s. kuk bir ilişkinin finalindeki ayrılık kararını bile hayatı bu platformda geçen insanlara soruyorsun.
Benim anlamadığım dalga şu... Sen niye gizli üye olarak soru açtın ki. Madem ki derdin arabanın iki açıdan fotoğrafını çekip piyasa yapmak. O zaman açık profille gel de kim olup olmadığını bilelim.
Bütün hayatı bu distopik sitede soru açıp soru cevaplamakla geçenler, en çok da gizli profille gelip kendilerine ait olmayan bir evi, arabayı, hayatın sahibi sanki kendileriymiş gibi takdim edip bize çadır tiyatrosu oynuyorlar.
Biz geçmişte bu tip şeyler çok gördük bu sitede. Böyle araba alabilecek maddi güce, prestije, vizyona sahip adamın bu sitede işi olmaz. Olsa bile burada reklam yapmaz. Hayatını reelde yaşar, burada üç kuruş aklı kendine yetmeyen kişilere de fikir danışmaz.
Tebrik ederim. Şovunu yaptın, tiyatronu oynadın. Umarım bu anlattıklarına inanıp bu gece seninle seksting yapacak bir tane sanal bakire düşürmüşsündür.
13 Yorumla
Soran10 ayArabayı babam bana aldı zaten diğer yazdıklarını ciddiye bile almadım zaten, bu sitede de soru soran kişilere verilen hak ister açıktan ister gizli den sorabilir diye bende gizliden sordum eski sevgilim 16 yaşında ki arabaya külüstür kelimesini kullanıp beni bozduğu için buradan danıştım fikir aldım seni alakadar eden hiçbir durum yok, makaleni başka sorularda yaz. Dediklerinin hepsi bir kulağımdan girer diğer kulağımdan çıkar hadi başka sorulara
- 10 ay
İkinci ihtimal yani... Babanın sana aldığı arabayla reklam yapıp ego kasacak kadar vizyonsuz olma. Derdin reklam yapmaksa gizlenmenin bir anlamı da yok, gereği de yok ok.
Soran10 ayTamam senin sorularında 100 cevap alacak etkileşim alacak kıskanmana gerek yok bu kadar uğraşıp da makale yazma bir daha lütfen.😂
En İyi Cevaplar
E60 ne kadar eski olsada manevi değeri vardır böyle BMW bir daha üretilmez çünkü, kızın arabalardan anladığı yok bu 16 yaşında araba şimdiki çoğu sıfır arabaya taş çıkartır
12 Yorumla
Soran10 ayÇok güzel söyledin teşekkür ederim
10 ayBöyle bir ya araba ya sevgili diye seçim olabilir mi? Ama şöyle söyleyim ben sevdiğimin arabasına asla külüstür demezdim. Helal yoldan para kazanıyorsa orada bir emek var ve emeğe saygı duymak lazım. Senin yerinde olsam kızı ilk indirebileceğim yerde indiririm.. sen benim bu arabayı nasıl aldığımı merak etmiyor da külüstür diyip geçiyor musun in o zaman 🤣
31 Yorumla
Soran10 ayKeşke herkes senin gibi olsa.
Araba gayet çok güzel ve hoş kesinlikle kadını değiştirmelisin ego onun biyerlerine tavan yapmış.
38 Yorumla
Soran10 ayEvet çok haklısın, keşke senin gibi düşünse, teşekkür ederim
Soran10 ayEvet bende çok rahatladım çok hafiften ağladı kapıya tekme attı gitti sonra
Soran10 ayAynen öyle 😄😄
Soran10 ayNe demek
Yapay Zeka Cevapladı
Bu arabaya külüstür diyene kahkaha atılır resmen! 😎 Bu araç hala kendini belli ediyor, sportif ve karizmatik duruyor. 16 yaşında olması ne ki? Klasik ruhlu bir araç bu, öyle laf ettirme. Görüntü şahane, gece ışıklar altında efsane parlıyor. İçinin konforu ve sürüş keyfi de iyidir kesin. Kim ne derse desin, sen bu arabayı tutkuyla kullanmaya devam et. 💨🚘
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
65Cevap
Arabalar konusunda 15,6b cevap paylaştı. Hayır, arabanız çok güzel. Bunun nesi eski?
11 Yorumla
Soran10 ayÇok teşekkür ederim, açıkçası bende anlamadım 16 yaşında diye söylendi gidip yeni bir şey alsaydın diye tutturdu illa...
- Arabalar konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u 10 aysevgili değiştir sen
13 Yorumla
Soran10 ayAyrıldım yani değiştirmekten kastım o
- 10 ay
iyi yapmışsın
Soran10 ayTeşekkür ederim
Gizli Üye(18-24)10 ayKanka sende croplu şortlu esclarla olursan külüstür der o vurdurmuş tamponu kim bilir hangi zengin adamın arabasında yer bulmuştur da senin arabaya külüstür diyor az kendinize saygınız olsun şortlu veren esclarla takılıyorsunuz sırf veriyor diye onlarda sizi eziyor e ezer tabii
217 Yorumla
Soran10 ayO kadar doğru konuştun ki gerçekten çok haklısın
Cevap sahibi10 ayAraban gayet güzel bu arada bu devirde Renault Fiat gibi orta segment araba için 20 30 sene ödeme gerekiyor senin adaba yaşlı durmuyor şehir dışına çıkar
Soran10 ayEvet haklısın yaşına göre çok düşük kilometresi zaten daha 140 bin de, arabalara bu kadar ilgili görmek çok şaşırttı
Cevap sahibi10 ayİleride almayı düşünüyorum çünkü sevgilin gibi hazır yiyici değiliz
Cevap sahibi10 ayGözü yükseklerde herhalde bugattide yan koltuktaydı ki senin arabaya külüstür dedi iyi bir ağzının payını verip arabada yolda bırakacaksın aslında mors olur
Soran10 ayNeden benim karşıma böyle insanlar çıkmıyor... Umarım istediğini alırsın süpersin
Cevap sahibi10 ayÇok biliyor kendisi m5 alsaydı da sen binseydin
Cevap sahibi10 ayKanka durumunuz biraz iyileşince şortlu escları görüyor gözünüz ondan normal tipler dikkatinizi çekmiyor karaktere bakılmıyor pek
Soran10 aySen erkeklerin kitabını yazmışsın, o kadar doğru ve haklı konuşuyorsun ki, birde M5 biliyorsun ağzından bal damlıyor muhteşemsin.
Cevap sahibi10 ayMaalesef işte haklı konuşmak bir işe yaramıyor sokakta ki erkeklerin hepsi senin gibi o kızların amacı zaten farklı arabalarda oturmak
Soran10 ayİyi ki varsın kanka...
Cevap sahibi10 aySağ ol sende gözünü açabildiysek eğer
Soran10 ayEvet bundan sonra çok daha dikkatli olucam kendimi kullandırtmıcam ders oldu
Cevap sahibi10 ayYolun açık olsun
Soran10 ayÇok teşekkür ederim seninde, Umarım M5 alırsın sana çok yakışır
Cevap sahibi10 aySağ ol sana da nasip olsun ama şortlu verenleri bindirme bu sefer
Soran10 ayTamam oldu anlaştık🙂
10 ayAraban gayet iyi kardeşim öyle aşırı anlamam ama görünen köy klavuz istemez, eski olması külüstür oldugu anlamına gelmiyor konforu vs yerindeyse gayet iyi bence, sevgilin zaten buna külüstür diyorsa ilerde başka şeylere de kusur bulur emin ol, kız arkadaşını iyi analiz et
20 YorumlaSevgilini değiştir gitsin. Gösteriş ego ve maddi beklenti içinde olan kızı geçtim insandan bi halt olmaz. İnsan dediğin manevi şeyleri maddi beklentilerin önünde tutmalı manevi şeylerin kalıcı olduğunun bilincinde olmalı. Mal mülk hepsi bugün olur yarın olmaz ya da bugün yoktur yarın hepsi olur ama insani duygular, karakter sonradan kazanılacak bir şey değil.
10 Yorumla
10 ayHe anladık araban var sjjejs ulan kaç yaşına gelmiş adamsınız hiç mi mantıkla düşünemiyorsunuz, tabi ki sevgili değişmelisin
90 Yorumla
10 ayçok biliyorsa gitsin araba alsın kendine senin araban gayet iyi kardeşim sıkma canını
51 Yorumla
Soran10 ayKendisi metro kullanıyor, çok teşekkür ederim
10 aySevgiliyi değiştir net... ben bundan daha kötü arabası olan çocuğa arabası var Yarabbi Şükür demiştim ama o yine de beni değiştirmişti dhhdjjdjsi
11 Yorumla
Soran10 ayÇok ayıp etmiş ne yazık ki iyi niyetli insanlar kaybediyor bazı durumlarda, evet bu akşam ayrıldım kendisinden
arabanın tipi gayet iyi zaten seni seven bi insan tofaşta olsa ses etmezdi. sevgilini acilen değiştir bence
21 Yorumla
Soran10 ayAkşam buluşucaz ayrılıcam
10 aySeni küçümseyen kadından uzak dur. O önce kendine baksın. Senden maddi veya statü olarak üstünse uzak dur
13 Yorumla
Soran10 ayEvet bugün ayrıldım, bir konuda üstün değildi herşeyini ben karşılıyordum artık kendine kullanmalık yeni birini bulacak bu lafı ile bardağı taşırdı
- 10 ay
İyi yapmışsın ondan hayır gelmez.
Soran10 ayAynen öyle bende aynı düşünüyorum teşekkür ederim
SEN DAHA MODERNİNİ AL O ZAMAN KANKA. Külüstür arabaya binmezsin s*ktirip otobüsle dönersin tabi bakiyen yeterse 🫢
112 Yorumla
Soran10 ayDünyanın en haklı insanısın inanılmaz🫢🤭
Soran10 ayAyrılırken kapıya tekme attı bağırdı çağırdı bırakıp gittim😂
Soran10 aySurat ifadesi şok içindeydi, giderken yolda 6 defa aradı en son bela küfürler ediyordu engelledim 😂
Soran10 ayKendini kullandırtacak başka bir keriz bul ben artık senin hiçbir harcamanı masrafını karşılamıcam senin gibi çıkarcı esc lerin hiçkimsenin yanında yeri yok, başlarda çok saftım güzelsin diye etkilendim sende benden hoşlandın sanmıştım ama her şey çıkarın üzerindeymiş artık bu lafınla da bardağı taşırdın yapayalnız kal bundan böyle toplu taşımayla her yere gideceksin kişisel bütün alışverişlerini ihtiyaçlarını kendin karşılayacaksın artık hayatımda yerin yok dedim bastım gittim şu an her yerden engelli
Soran10 ayİyi ki varsın muhteşem konuşuyorsun evet rahattım şu an çok teşekkür ederim üstümden bir yük kalktı artık
Soran10 ayNe desem bilemedim harikasınn insanın senin gibi bir arkadaşı olsa hiçbir zaman üzülmez😄😄
10 ayBir araba modelinin bu kadar önemli olduğu rezil bi devir böyle bi devirde yaşamak insana imtihan olarak yeter.
12 Yorumla
Soran10 ayNe kadar güzel söyledin ya
- 10 ay
Teşekkür ederim
Sevgilini ilgilendiren bir konu değil bu çünkü o senin sevgilin, karın değil. Özel mülkün onu ilgilendirmez.
13 Yorumla
Soran10 ayÇok haklısınız çok teşekkür ediyorum
10 ayOnda ne var range mi ya cebinde 10 tl dolmuş parası olmayanlar milletin sahip olduğu arabayla dalga geçer olmuş hangi mantık anlamak imkansiz
13 Yorumla
Soran10 ayKendisi toplu taşıma kullanıyor...
- 10 ay
Tahminettim ayrıca araban çok güzel kardeşim
Soran10 ayÇok teşekkür ediyorum abi çok sağolun
paran icin yaninda olan biri seni mutlu edemez, zamanini bosa harcama
25 Yorumla
Soran10 ayHaklısın dün akşam buluşup ayrıldım
Soran10 ayO kadar haklısın ki.. maalesef öyleler, temiz iyi birini bulmak lazım, çok çok teşekkür ederim çok sağoll
Soran10 ay10 aydır benimleyken beş kuruş para harcatmadım herşeyini ben yaptım ulaşımına kadar, o sağ koltuğuna yapıştığı arabaya demode külüstür dedi bardağı taşırdı bitti çok da rahatladım ya biraz sabırlı biriyim evet😂
10 ayEski arabalardan hoşlanmıyorum
En az 2023 ve üzeri olmalı
21 Yorumla
Soran10 ayAynı düşüncedesiniz kendisi ile.
Abi arabanı mı seviyor seni mi bir gözden geçir istersen
14 Yorumla
Soran10 ayArtık ikimizi de sevmiyor ayrıldım bugün😂
Soran10 ayEvet o lafı en son bardağı taşıran nokta oldu😂
Gizli Üye(18-24)10 ayyani kusura bakmayın da kızın dediği saçma olabilir ama bu nasıl bi seçim
sevgilini değiştirme ihtimali varsa sevgilin hiç olmamıştır
tavrında haklı olsan dahi sevgilin eşya mı değiştiriyorsun bide o kadar insan yazmış hiç kimsede yargılamamış ne saçma bi dünyadayız19 Yorumla
Soran10 ayEstağfurullah ama zaten çıkarlı bir ilişkimiz vardı bu lafda ağır geldiği için buraya danıştım, 10 aylık birlikteliğimiz vardı değiştirmekten kastım ayrılmaktı
Cevap sahibi10 ayben de yeni bi ayrılık geçiriyorum ve nedense erkekler eskileri hakkında hep böyle konuşuyor gibime geliyor ilk defa bir sevgilim oldu ve gerçekten cok üzüldüğüm anlar oldu
insan gibi veda edilmediği insan yerine koyulmadığı için
ama her ilişkinin iç yüzü farklıdır sonuça haklısındır belki de bilemem yine de teşekkürler açıklama için
Soran10 ayÇok geçmiş olsun, ne yazık ki temiz yürekli iyi kızların değeri çok afedersin esc ler bilinmiyor, umarım bundan sonra bir ilişkin olursa çok mutlu olursun
Cevap sahibi10 aysoğudum herkesten
dediğim gibi böyle şeylere uzağım normalde bir kere birini sevdim ve anlaşamadık
o yüzden uzun zaman kimseyi sevmem artık ama umarım hepimiz için öyle olur bi gün
Soran10 ayBir kere sevdim kimseyi sevmem kelimeleri biraz koydu üzdü, yazıklar olsun seni üzene...
Cevap sahibi10 ayyazıklar olsun bile diyemiyorum ama o bana kıydı
Cevap sahibi10 ayneyse ya bunalıma gircem bu şekilde devam edersek
Cevap sahibi10 aybitti gitti işte
Soran10 ayEvet haklısın düşünme iyice tanımadan asla güvenme ve kendini kaptırma her şey gönlünce olsun kendine çok iyi bak🙂
10 aySevgilini değiştir tabii ki bu gözlere ömür verilir ne külüstürü
12 Yorumla
Soran10 aySen inanılmazsın harikasın...
Evet bu akşam buluşup ayrıldım- 10 ay
Tesekkür ederim
10 aySimdi araba almak bile luks, ve bence arabada bir sikinti yoksa niye kulustur olsun ki, bence sevgilin sacma demis ve sirf bu nedenle ayrilacaksan bence sacma bir nedenle ayrilmis olursun ama gene de sen daha iyisini bilirsin.
10 Yorumla
10 aySevgilini tabikide. Öyle materyalist sığ biriyle ne işin olabilir
13 Yorumla
Soran10 ayEvet, artık öyle biri yok🙂
- 10 ay
İşte budur 😊
Soran10 ayTeşekkür ederim 😊
daha iyi arabası olanı bulursa seni harcar bu müdür gönder gitsin
12 Yorumla
Soran10 ayBugün akşam ayrıldım abim
- Arabalar konusunda 398 cevap paylaştı.
10 ayHadi dürüst ol arabanı mı daha çok seviyorsun Sevgilini mi
12 Yorumla
Soran10 ayArabamı, akşam ayrılacağım, o beni taksi niyetine kullanan biri bunu anladım
- 10 ay
Günümüzün Zeki kızlarından
Sevgilini değiştir o külüstür dediğini beğenmiyorsa kendisi daha iyisini alsın
14 Yorumla
Soran10 ayÇok haklısın, kendisinim arabası dahi yok taxi niyetine beni kullanmış onu anladım akşam buluşucaz ayrılıcam
Soran10 ayÇok güzel düşünce kafede buluşucaktık oraya yakın bir otobüs durağında indireyim çok güzel söyledin😄
10 ayo zaman daha iyisini sen al aşkım de. kendi arabası yok herhalde hanımın so shame
16 Yorumla
Soran10 ayKendi arabası yok metro kullanıyor
- 10 ay
e o zaman ne bos yapmis
Soran10 ayYeni model niye almadın beni eskiye bindirmeye mi layık gördün diyor, buraya sorduğumu söyledim, iyice sinirlendi ne yaparsan yap diyor sat yenisini al dedi
- 10 ay
parada pulda gözü olanla iliski yürütme bence. benbenimle arabam icin birlikte olanı fark ettiğim an şutlarım mesela.
Soran10 ayÇok haklısın dediğini yapıcam ilk buluşmada ayrılıcam beğenmek zorunda değil ama ezikleyemez hele kendi arabası dahi yokken
- 10 ay
ya açıkkçası ezikleme sebbebini aracının olmamasına bağlıyorum. genelde yeteri düzeyde mal varlığı olmayan, görmemiş diye tabir ettiğimiz kişiler hep böyle bir marka ve yenilik takıntısı içinde. eğer konusmak istersen yazabilirsin.
10 ayTabiki sevgili değişecek. Seni ciddi anlamda seven kız.. ekonomik durumunu onemsemez. Ne demek külüstür demek. Yeni yetme ergen gibi.
41 Yorumla- 10 ay
Oh.. isabet olmuş. Ayrilmissin. Yayan gezsin şimdi bakalım. Paragoz kızlara direk.. kapı şu tarafta.. diyeceksin. tebrikler.
10 ayBöyle düşünse bile sana bu şekilde aktarması kırıcı olmuş. Benim arabamın arka camları çevirerek açılıyor. Bunu gören herkes dalga geçiyor valla ben seviyorum konuşmalarına da gülüyorum😂
31 Yorumla
Soran10 ayKeşke herkes senin gibi mütevazi samimi olsa çok iyi😂
daha babasında araba yok ömründe sadece akrabanın arabasına binmiş kız fıstık gibi bmw beğenmiyor bir sg aq altın kaplama değilse ayrıl kardeşim
10 Yorumla
10 aySağ koltuk fınoların gozu yukseklerde kendı basarılarıyla ovunmeyı bılen ınsanlara denk gelırsın umarım baskasının elıne bakan tıpler boyledır cunku hep
21 Yorumla
Soran10 ayEvet çok güzel söyledin katılıyorum ayrıldım yeni keriz bulsun kendine🙂
10 aySevgilin doyumsuz biriymiş zaten sende arabayı sevgiliyle kıyaslamışsın sevgili değilsiniz bilgin olsun
32 Yorumla
Soran10 ayAz önce ayrıldım
- 10 ay
Biliyorum
10 aySevgilini değiştir. Bulmuş da arabası olan birini arabaya laf ediyor. Yahut ayrılma da “ Daha güzelini sen al.” de.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 aySevgilini değiştir elde el kızı mı yok biri gider biri gelir
12 Yorumla
Cevap sahibi10 ayNasıl ayrıldın
Soran10 ayOnu evinden son kez aldım, kafeye oturduk, gidene kadar hiç muhabbet etmedik, orada açıklamasını yaptım benim arabama da bana da saygın kalmamış kendini kullandırtacak başka bir erkek bul kendine dedim, senin gibi bir sevgilim olamaz benim artık ben ayrılıyorum senden dedim, başta saçmalama filan dedi timsah gözyaşı döktü ardından geldi kapıya tekme attı küfürler etti direk çekip gittim ve engelledim
10 ayParan Varsa Paranı Yicektir Araba Gayet Güzel İnsanlar Bu Arabî Almak İçin Nelerle Baş Ediyor Araba İle Mi Geliyormuş Mutluluk
10 Yorumlaİlk buluşmada kızı almaya gitmiştim bu mu aracın dediğinde ilk aracımdı istersen binmeyebilirsin dedim sjsjs sonra çark etti.😀
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayBenim sevgilimin arabası bile yok yine de laf etmedim
11 Yorumla
Soran10 ayNeden senin gibi düzgün kızlar az kaldı... Helal olsun tebrik ederim iyi ki varsınız sizin gibiler
Gizli Üye(30-35)10 ayNeden sevglinin arabası 2025 model miymiş?
Herkesin arabası kendine güzel ayrıca.11 Yorumla
Soran10 ayKendinin arabası yok ki toplu taşıma kullanıyor
10 aySevgilini değiştir mümkünse sevgili yapma tercihlerin çok kötü
20 Yorumla
10 aySevgilimin böyle bir arabası olsaydı sürmek isterdim. Ama hem sevgilim yok hem de sevgilimin arabası yok apmsğsmslsk
11 Yorumla
Soran10 ayÇok teşekkür ederim umarım ikisi de olur🙂
Tasarımı güzel bir araba. Külüstür demesinin sebebi ucuz olduğu içindir. Fakirsin diyor sana.
10 YorumlaBenimkisi 13 yaşında, kendi emeğimle aldığım için takmam kimseyi, kız arkadaşının arabası nedir diye sor kendisine)
13 Yorumla
Soran10 ayMaşallah kazasız belasız kullanın en iyisini yapıyorsunuz, onun arabası yoktu, bugün ayrıldım
Soran10 ayKesinlikle çok haklısınız çok teşekkür ederim 🙂
10 aysevgilini değiştir arkana bakmana gerek yok nasıl olsa
10 YorumlaSevgilini yol ver gitsin başka modelli arabaya binsin
10 Yorumla
10 ayKara kutu 1.50 baba parası yiyen biri ise hiç bekleme ayrıl
10 YorumlaTabii ki sevgilini kardeşim. Arabaya göre karakteri değişen kızdan hayır gelmez.
10 Yorumla
10 ayDostum birde benim anahtarı vereyim onla dene bakalım
10 Yorumla
10 ayben eşşek ile geziyorum köy de kızı değiştir ata terfi olurum yakında :)
10 Yorumla- Arabalar konusunda 510 cevap paylaştı.
10 aypaşam daha iyisini o sana hediye etsin o zaman takma kafana boş ver
10 Yorumla Tabiki sevgiliyi öyle sevgili paraya deger verir amasyada
10 Yorumla
10 aySevgilini at gitsin ya nasıl buluyorsunuz böyle kızları
23 Yorumla
Soran10 ayBirazdan buluşucaz ayrılıcam haklısın artık yeri yok
- 10 ay
Yani böylelerine altın tepside sunuyorsunuz gerçekten seveni terk ediyorsunuz kaldırma mabadasını yallah de
Soran10 ayNe desen haklısın maalesef çok doğru söyledin yolu vericem
Boş konuşan herkes canımı sıkıyor söyle sevgilin daha iyisini alsın beraber binersiniz..
13 Yorumla
Soran10 ayAyrıldım bu bardağı taşıran son noktayı haklısın
Soran10 ayBaşlarda seviyor sanıyordum ama ilişkimiz hep onun çıkarı üzerindeydi daha çok, beni istediği yere götürmemi istiyordu alışverişlerini bana yaptırıyordu bugün buluştum ayrıldık kavga etti benimle tekme filan attı kapıya ama ayrılıp engelledim, kendine kulandırtmalık başka erkek bulacak şimdi, benim gibi başka bir keriz yani, düzgün kızların değerini bilemiyoruz böyleleriyle uğraşıyoruz
10 ayAraba gayet güzel bir araba, bence sevgilini değiştir ve mümkünse aklı başında bir "insan" bul
17 Yorumla- 10 ay
Ve seninle arabanın güzelliği için birlikte olan birisiyle sevgili olmada zaten, o seni zaten sevmiyordur. Sal gitsin adamım
Soran10 ayHaklısınız çok teşekkür ederim, akşam son kez buluşacağız ve ayrılacağım hevesimi kursağımda bıraktı ezikledi
- 10 ay
Sende onu ezikle, seninle araban için birlikte olanı sende ez. Hak ediyor çünkü, böyleleri benim hemcinsim olduğu için utanıyorum
- 10 ay
Güzelliği demişim pardon, araban güzel, yeniliği için demem gerekiyordu, çok yorgundum doğru düşünemedim, kusura bakma
Soran10 ayNe desen haklısın, umarım sizin gibi düşünen insanlar hala kalmıştır, ortamın geneli ne yazık ki bu kafada, iyi ki varsınız.
- 10 ay
Teşekkür ederim, sende iyi ki varsın. Sen değerlisin kendine değer ver ki böyle peynirlerle muhatab olma
Soran10 ayEvet tamamdır ders oldu bu da
Gizli Üye(36-45)10 ayErkeklerin nedir bu araba sevgisi göstermeye gelmişsin iyi araban var hı hı... Zaten erkeklerin bir arabalarina iki penislerine bişey bul yikiliyorlar 🤣
13 Yorumla
Soran10 ayTeyze kendini de beni de yorma zengin koca bulmaya uğraş boş konuşma lütfen
Cevap sahibi10 ayBenim durumum gayet iyi.. Doğruları duymak hoşuna gitmiyor demek 😃 ✌️
Gizli Üye(30-35)10 ayNe olursan oll zorlukdan geliyorum Allah büyükdür ogull sunlara bak
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 aykesin koç veya aslan burcudur. bunlar değilse son ihtimal yay burcu
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayEskileri seviyorum eskiler daha güzel diyip 2 gün dusundurseydin 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayKülüstür kardeşim ama yine de güzel, sen manitayı değiştir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayGüzel araban var bir kere TOFAŞ’la al. Binmezse orada bırak
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayKendini değiştirsen iyi olur hayal dünyadan da çık skk senaryolarınizi kendinize saklayın
21 Yorumla
Soran10 ayTamam kanka sensin hadi başka sorulara
10 ayBence tatlı ve güzel
22 Yorumla
Soran10 ayÇok teşekkür ederim
- 10 ay
Rica ederim ne demek
10 ayBu soruyu sorman bile hata tabi sevgilini bizim heryere yürüyerek giderdik dolmuş bile binmezdik lafı bile olmazdı
10 Yorumla- Devamını Gör (103)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat