AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
77Cevap
Hak etmişsin... 3 aylık karına araba alırsan o da senin ağzının payını verir
Başka bir kadına çalmadan rahatlayamazsın. Ama konuyu konuş. Taviz verme.
Bu yaptığı yanlış umarım düzelir eşin. Onunla açıkca konuş.
Doyumsuz ve şükürsüz bir eşe sahipsin. Allah yardımcın olsun😔
Kadın ya da erkek bazen mutlu etmek imkansız anlamak imkansız
O arabayı da sat zaten beğenmedin de bir şey de alma
Bu kadarına param yetti yine de hayalin olan arabayı aldım be kadın de 😄
Hakketmiyor mahçup olup teşekkür edicegine nankörlük ediyor hoş değil birsey alma derim
Ayril tabiki ne yapacaksın neden memnun etmek icin ugraşasin
O kadar kadından bula bula bunu mu buldun dünyada kadın mı bitti
Kral hata etmiş. İmkanın ona yetiyorsa elden ne gelir. Şimdilik bu olsun ileride sıfır alırız de.
Maddi durumun cok iyi de ona oransal olarak az harcama yaptigini dusunuyor olabilir mi
Kendin kıyasladığı birisi var. Onun kim olduğunu öğren ve görüşmelerini engelle.
Bizi bulmaz böylesi, bulan da bunuyor, ne şanssız yaratıklarız kimse dengine rast gelmiyor
Ekmek bulamayanlar var. Biraz onları görsün.
Sen ne yaparsan yap daha fazlasını isteyecektir ne yazıkli tüm ilişkilerde böyle bir zaman sonra
Allah kolaylık versin daha fazlasını yapmaya çalıştıkça oda daha fazlasını isteyecek muhtemelen
Ya hiç alma ya da beraber seçin
üzerine kayıtlı bütün mal varlığını yakınına devret sonra eşine boşanma davası aç boşa.
Böyle yapmazsa mal varlığı ikiye bölünür bu cevabı ciddiye alın
umarım alır, boşanma durumu olursa.
Çok teşekkür ederim bugün ben de avukatım ile tam bu konuyu konuşmuştum
rica ederim herhangi bir zarara uğramanızı istemem
Bir kadın olarak esınden tiksindim. allah yardımcın olsun.. bu aç kopekler doymaz
Eşinın burcu ne
Ne güzel konuşuyorsun kraliçe :)
@Alpin_M ikizler
Eşini tanımadığım için bişey diyemem fakat en ufak bir tebessümünüzle bile mutlu olan kadınları sevin. Tavsiyemdir 🙏 yoksa ilerde çok üzülürsünüz
Eğer araba senin üstünüyse daha iyisini alıcam deyip götür sat hiç bişey alma !
Allah yardımcın olsun senin paran için seninle birlikte senin düştüğün ilk gün seni terk edecektir.
Bu 3 ayda gerek nikah sonrası ya da aile iletişiminde bir farklılık oldu mu? Bunlar öyle hemen ortaya çıkacak şeyler değil
Aslında kız istemede biraz fazla altın vesaire istendi. Ben de bu tarz olayları sevmediğim için ailesine ev hediye ettim. Hem kirada oldukları için biraz rahat etsinler istedim. Ama sonradan işte iyice işler çığrındam çıktı
Anlıyorum seviyorsun da seninki şov olmuş. Evi görünce saat az gelir tabi daha kaç ay olmuş.
Evet yani evi görünce bariz buyrun ben yolunacak kazım demişsin adeta, onlarda dolandirmanin peşine düşmüş
Konuşman lazım karşına alıp herşeyi konuş içinden geçtiği gibi ha yine tartışma yaratmaya çalışırsa ya ömür boyu katlan ya da boşan
Sen araba alıyorsun üzerine seninle mi tartışıyor valla pess
Esin gorguszu yanlış anlama ama ailesin yapmadikalrini sen yaptığın için üzülen taraf sen olucaksin bı kere gözü açıldı bı kaç sene sonra der bosanalim
Bende evleneceğim evleneceğim adamın maddi durumu benim altımda ama ben herşeyle destek olmak istiyorum ona heves uğruna değil yani aynı şekilde onda öyle sevgili döneminde ne ben ondan bsiey talep ettim nede o benden bişey istedi
Gerçekten görgüsüzlük yüzünü ben de yeni görüyorum. Ailesine kız istenirken bile altın yerine ev aldım rahat etsinler kirada oturmasınlar diye. Allah var ailesi çok iyi annesi kendi annem gibi ama eşim çok garipleşti
Seninle aynı durumları yaşamamız
Kaç yaşındasın bu arada
Kimseyi memnun etmeye çalışma hem altından kalkamazsın hemde yaranamazsın
Yanlış kişi ile evlenmişsin, boşanırken donuna kadar alacak. Bilerek yapıyor, memnnun wtmeye çalışacaksın daha iyisini alacaksın diye seni yönlendiriyor
Eşin lüks seviyor. Dikkat et emin olana kadar çocuk yapmayın
Nasıl alıştırırsan öyle gider diye bir laf var ya heh o tam eşiniz için söylenmiş. Nazını fazla çekmeyin daha iyisini istiyorsan gir işe sende çalış daha iyisini al deyip lafı oturtturun güzelce sinir oldum.
Ben ailesine bile ev aldım kirada oturmasınlar diye düğün hediyesi olarak. Ailesi cidden çok iyi ama eşim iyice garipleşti
Sizde maşallah para yediren damat konumundasınız biraz çekin elinizi ayağınızı yedirmeyin malınızı herkese
Çok simarmiş eşin kusura bakma da abartıyor ayrılsa senden daha iyisini mi bulucakmiş
Allah belanı vermiş birader sağlam beddua mı aldın ne yaptın acaba.
Bu durumdan rahatsız olduğunuzu belirtin. eger aynıysa ayrılın yazınız genç inanın sizi anlayacak insan elbet olacak
Yol yakınken kurtul ilerde çocuk olursa çok zorlanırsınız ve çocuğun psikolojisininetkiler bu birliktelik
Yeni elini kaptirmissin kolunu koparacak gibi dikkat et
Ya bu adamlari nasil bulyolar yav bana bi cicegi cok gördüler ve calisan biriyim borç isteyen mi dersin böyle kizlari elimle parcalamak istyorum nasil bir egodur simarikliktir?
Kadınları asla memnun edemezsin kardeşim her zaman daha fazlasını isterler 😅fazla şımarıklığa gerek yok tavrını koy
Kadınları neden bu kadar dinliyorsun hic arabası olmayan evli milyonlarca insan var kadın arabayı beğenmiyor
kadin milleti bole dostuna bi yemek ismarla adam dort takla atar kadina hayalindeki arabayi al gine memnun kalmaz
ben abinin yerinde olsam git başka erkekler alsın sana o zaman derim zaten hep böyle kızlar değer görüyor değmez böyle kişilere
Bize de anasıyla yaşamak isteyenler denk geliyor, hayat işte. 😂
Dostum çok kötü bir durum. İnşallah en kısa zamanda gözün açılır ve gerçekleri görürsün
Bence daha da bir şey almaman lazım
Erkekler böyle kadınlardan hoşlanıyor evleniyor böyle yapmak lazım benim gibi bir şey istemeyenle evlenmek isteyenler hep boş gereksiz adamlar
İnanmıyorum ya bazı kadınlar hiç birşeyi hak etmiyor
Haklısın ben de kullanıldığımı düşünmeye başladım artık
Bırak gitsin ya
Belkide aradığı şey saat, araba, para değildir😊
Çabuk ayrıl onunla adam akıllı birini bul kendine
Kadın haklı daha iyisini almaya imkanın varken neden almıyorsun ikinci eli değer goruyorsun
Nesı haklı ya. hıc almayadabılırdı. mılletın kocası arabalar alıyor benımkıde kalplı yastık ya
Pardon da evlilik böyle bir şey değil kadın sevgisini bile veremiyoken neden adam tüm emeğini kadını memnun etmeye harcasın. Memnun olmak isteyen 1 dal çiçeğe de memnun olur , istemeyene dünyaları ver surat asar.
Bu bmim dusuncem siter kstilin ister katilmayin
Bu da bizim sana olan düşüncemiz ister katıl ister katılma kardeşim
@Silalisilalis düşüncenizi bana karşı şekilde sunmayin yorumuma karşılık yapmayın normal paylaşın ve gecin
boşaman lazım karını
Aç gözlüyü ve nankörü memnun edemezsin
Bana alsaydın sorun olmazdı mesela
😆😝
Yolu daha fazla uzatma çocuk olmadan bitir
Haklısın galiba
Bir kadını mutlu edemiyorsan ağacın içine düşen kurt gibi düşün geri dönüşü olmayan bir süreç başlıyor, sen unutup gidiyorsun ama unutmuyor asla.
Reis baska biri mutlu ediyo olabilor
Hocam o tarafta ikimiz de gayet memnun ve renkliyiz. Uyum olarak hiç bir sorunumuz yok ama sadece çok fazla marka takıntısı ve yükseği istemeye başladı
Cinsellik icin demedim kadin asik olunca aldatir bilirsin
Sence seven insan böyle mi yapar?
Kezbanlarla uğraşmayın yolla anası evine
Bence seni sevmiyor olay bu kadar basit
dostum darılma ama eşin senden memnun değil
Görgüsüz ve Doyumsuz. Allah yardımcın olsun.
Aldığın arabayı geri al toplu taşıma kullansın
O arabayı elinden alıp satacaksın,
Senin eşin koca bir NANKÖR...