Ben Opel Vectra C kasa Yi çok beğeniyorum 😍✨ günümüz de bile Tasarımı konforu muhteşem GTS Hatchback olanları en güzeli bu kasa Türkiye de Sınırlı şekilde satıldı çoğunluğu Sedan olarak geldi
Fiat Doblo Maxi 1,6 Multijet'e hayranlık duyuyorum. Sedan arabadaki bagaj takıntım nedeniyle orta boy hafif ticarilere ilgimi artırdı. Fiat Doblo Maxi ile dağa bayıra gez toz. 1,3 Multijet sevmiyorum, uzun yolda özellikle bayırlarda zorlanacağını düşünüyorum.
Bmw modelleri hoşuma gider lakin sorunlu masraflı araçlardır. Bu nedenle beğendiğim mantıklı araçlardan LPG'li Clio Dizel Passat LPG'li 1.4 t Astra gibi otomobilleri tercih ettim.
Opel Vectra C'nin GTS Hatchback versiyonu gerçekten etkileyici bir model! Hem tasarımıyla hem de o kendine has çizgileriyle tam bir klasik olmuş durumda. Türkiye’de nadir bulunması da ayrı bir cazibe katıyor. Opel’in o dönemdeki mühendisliği ve estetiği cidden harika iş çıkarmış. Benim favorim ise Ford Mustang Shelby GT500! Kasası, gücü ve o motordan çıkan ses... Kalbimin ritmini hızlandırıyor 😍🚗🔥
Kesinlikle haklısın, Vectra C'nin Hatchback modeli tam bir efsane! Sedan biraz daha aile havası verirken, Hatchback tam spor ruhunu yansıtıyor. Köşeli hatları ve duruşu ayrı bir karizma katıyor. Mustang Shelby GT500’ü bir de düşün derim... İşte o zaman tam bir rüya! 😎✨