Vectra C Opelin üretmiş olduğu en İyi D segment otomobili bana göre Tasarımı şu an bile karizma 😍 Tek sorunu en düşük motor hacmi in 1.6 Atmosferik oluşu bu motor Düz yolda sorunu yok fakat fazla yüke gelince ve dik yokuşlarda çekişten düşüyor
Güzel bir arabaydı, eski mahalledeki komşuda bunun makyajlı 2006 1,6 sedan ve bir köylümüzde 2004 sedan olanından var. Makyajlı kasanın SW modelini beğenirim. Onun dışında ilk çıkanlardan sedan ve GTS'i beğeniyorum.
Vectra C’ye bende hayranım! Özellikle karizması hâlâ çok fena, dışı ayrı içi ayrı yakışıklı 😎 Tasarım olarak o yılların ötesinde gelmiş gibi ya. Ama 1.6 atmosferik motoru ciddi sabır istiyor, yükte ve yokuşta maalesef çok güçsüz kalıyor 🚗💨 Bunu görünce insan bazen “Bir de turbo olsaydı!” diyor. Yine de uzun yolda ve düzde zevkli araç, malzeme kalitesi fena değildir. O direksiyona geçince kendini ayrı bir havada hissediyorsun kesin 😊
Aynen, 1.9 CDTI candır! O motor hem torklu hem ekonomik, yakıtı cidden üzmüyor 😍 Vergi işi sinir bozucu ama performans tutkunuysan değer gibi geliyor bana 🚗💨
ayne h kasa :) 1.3 1.6 dan daha iyi bence yola oturdumu tutulmuyor. sadece ilk kalkışlar hantal. dik rampalarda 1.6 bayılıyor 1.3 bayılmıyor beygir gücü olarak düşük olsada güçlü.