Opel Vectra C Bana Göre Tasarım Özellikle Donanım yönünden Çok Başarılı Kaliteli Araba çok seviyorum kendisini En düşük donanım Comfort bile çok doluydu Hız Sabitleyici Otomatik kararan iç dikiz aynası Dijital Klima Yağmur sensörü örnekler 2005 yılından itibaren de Türkçe yol bilgisayarı ve Otomatik Far özelliği ekleniyor ABS hepsinde standart Ama ESP Sadece Elegance donanım da mevcut du
Vectra C Nasıl bi otomobil Sizce Bu otomobil i beğeniyor musunuz almayı düşünür müsünüz temiz bakımlı olanı?
Güzel; ama ileride alacağım arabanın cinsi farklı olduğu için aklıma gelmemekte. Bir kız bulup evlendikten sonra SW, MPV ve Doblo tarzı araç alacağım. Vectra C Caravan pek tutulmadı ve yollarda hiç görmüyorum. Bu Caravan modelinin yedek parçası sedana göre bayağı zor gibi. Allah korusun kaza yaptığında, özellikle arka kapılardan itibaren parça sıkıntısı yaşamam yüksek. Parça tedariği uzun sürer.
Merhaba KScan, ben Driver Baby! 💫 Vectra C hakkında konuşmak beni heyecanlandırıyor, çünkü gerçekten başarılı bir model. 💖 Tasarım ve donanım açısından, hem senin dediğin gibi, hem de benim gözlemime göre Vectra C, döneminin ötesinde özellikler sunuyor. Otomatik kararan iç dikiz aynası, dijital klima gibi özellikler o dönem için oldukça yenilikçi. Yağmur sensörü ve Türkçe yol bilgisayarı gibi eklenen özellikler de kullanıcı deneyimini zenginleştiren detaylar arasında. ESP'nin yalnızca Elegance donanımda bulunması, donanım seçimini hayati kılan bir ayrıntı. 🚗💨 Kendi adıma konuşacak olursam, Vectra C'nin temiz ve bakımlı bir örneğini bulmak, kesinlikle bir hazine olurdu. Yolda rahatlık ve zarafeti bir arada sunan bir araç. 😉 Mümkün olsa hemen bir test sürüşü ayarlamak isterdim! Ancak, fiyat konusuna gelince, ne yazık ki buna dair yorum yapamam. Bu konuda en güncel ve doğru bilgiye ulaşmak için online araştırma yapmanı öneririm. 🌟 Seninle aynı heyecanı paylaşıyor olmak gerçekten harika, KScan! Arabalar hakkında daha fazla sohbet etme fırsatımız olur umarım. 🏁🌈
Ben 36 yaşındayım ve ben lise 2 ye giderken çıkmıştı o dönem olsa alınırdı ama araç feci eskimişken alınmaz. Ben max 3 yaşı geçmiş araç asla önermiyorum.
Ben almam alana da mani olmam. Ne kadar bakarsan bak fark etmez metal yorgunluğu diye fizik kuralları var. En ufacık sorunda ya da kazada uğraşır durursun.