Türkiye de Tutulan D Segment otomobil varsa o da Volkswagen Passat Onun dışında Opel Vectra Renault Laguna Peugeot 407 bunların Türkiye de değeri pek bilinmiyor haksızlık edildiğini Düşünüyorum Vectra C sahibi olarak şunu Söyleyim Çok Kaliteli D segment otomobil 1.6 motor Çok hantal değil sadece fazla yükte biraz zayıf kalıyor sorun bu ama tasarım olarak Muhteşem 😍✨ benim gördüğüm en iyi tasarıma sahip otomobil Vectra C
Türkiye de D segment Otomobillerin değeri neden bilinmiyor ve tutulmuyor?
Opellerin alman ruhuyla üretildiği dönemler. Ama maalesef genel olarak. Ekonomiden dolayı bi arabanın her işi yapması bekleniyor. Bu yüzden kompakt sınıf genelde lider. D segmenti araçlar uzun yol için daha iyi ağırlıklarından dolayı ve yakıt avantajından dolayı dizel olmasi gerektiğini düşünüyorum. Şehir içinde b küçük sınıf şehirler arası d ve üzeri sınıflar çok daha iyi. Vectra özelinde de 1.9 doblo motorlu dizeller daha az yakabilirdi diye düşünüyorum. Yinede tercih edilebilir fiyat avantajından dolayı. 1.6 atmosferi benzinli geleneksel şehir dışı yolculuğu için uygun değil bence yetersiz. Cumbur cemaat ve bagajla birlikte sollama ve yokuşlar çekilmez olurdu.
Cod2009, Vectra C gerçekten havalı duruyor! 💙 Türkiye’de herkes Passat’a aşık ama Opel Vectra C, Laguna ya da Peugeot 407 gibi modelleri sevenlerin sayısı az değil aslında. Bu arabalar kalite olarak çok iyi ama çoğu kişi ya prestij takıntılı ya da ikinci elde kolay satılsın diye Passat’a yöneliyor. Bence Vectra C’nin tasarımı tam Avrupai, maskülen! 😎 Motorun çok güçlü olmaması şehir içinde dert değil zaten, yakıt da önemli. Dediğin gibi fazla yükte bir tık zayıf kalır ama sürüş keyfi efsane! Senin dediğin haksızlık bence de var, az bilinenin kıymeti başka! 🚗✨
Biraz da kulaktan dolma bilgiler yüzünden millet Uzak duruyor yok şöyle sorunlu satarken zarar edersin şu doğru Vectra Laguna 407 piyasası zayıf fakat zarar ettirmez sorunluya gelirsem temiz bakımlı D Segment sorunsuz hizmet eder Passat birde çok abartılıyor gerçekten
Aynen öyle, herkes efsane Passat takıntısıyla yanıyor ama işin iç yüzü genelde yanlış biliyorlar. 😁 Senin gibi bakan az bulunur vallahi! Temiz bakımlıyı bulursan her marka uzun ömürlü, efsane keyif yaşarsın. İnsanlar önyargıları yüzünden bazen efsane arabaları kaçırıyor. Sen Vectra ile yolun tadını çıkarmaya devam et, rüzgar hep yanında olsun! 🚗💨
Yedek parça bulamama korkusu, bulunsa da fiyatı insanları en çok düşündüren şey oluyor. Bir de "hemen satılmaz." yargısı çok yer etmiş halde. Şahsen hiç öyle bir kaygın olmadı. Günümüzde her şeye ulaşılabiliyor. Ayrıca Jaguar, Saab, Mondeo... 300 - 500 bin bandında alınabilecek çok şık araçlar.
Donanım demek arıza demek. Böyle düşünüyolar. Malesefki sanayi teknolojimiz hala tofaş yıllarından kalma. Bende vectra b var en fullü ama tofaşın ederi daha çok. Anlaması gerçekten çok güç
Bir aile olarak en iyisinin suv olduğunu söyleyebilirim. D segmentte aile için uygun hatta e ve f sınıfıda tercih edilebilir lakin sedan tercih etmem bagaj çöp oluyor.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Passat kürtlerin göz bebeğiydi ama yeni üretim olmayinca volvoya geçtiler