Kadınların hemen hemen hepsi uğramıştır diye düşünüyorum. Arabamla eve gelirken motordaki genç trafiğin durduğu bir anda, kaskını çıkarıp gözlerini bana dikti baktı. O kadar rahatsız oldum ki anlatamam. 😑

Kadınların hemen hemen hepsi uğramıştır diye düşünüyorum. Arabamla eve gelirken motordaki genç trafiğin durduğu bir anda, kaskını çıkarıp gözlerini bana dikti baktı. O kadar rahatsız oldum ki anlatamam. 😑

Aşırı rahatsız edici. Ben uğramadım. Küçük bir tavsiye verebilirim; camlarınızda yoksa eğer yan camlara da dışarıdan görünmeyecek ya da görüntüyü kısmen engelleyecek siyah film.
Kadınların böyle durumlara maruz kalması üzücü. Çok nadir de olsa bu ya da benzeri durumları uzaktan görüyorum. Ve en kötü durum ise; bir kadın düz yolda gidiyor. Bir, iki, üç… Yahu tüm cadde mi gözle olsa dahi hiç görmemiş gibi hareket eder?
Bi ara kuzenimin ve arkadaşımın motorlarına artçı olarak bildiğimde çok sıkıştırıyorlardı, adam koskoca motoru ve üstünde ki 2 tane devi görmeyip üstümüze çıkmaya çalışıyorlardı. Dalasım geliyordu
Ben motoru sıkıştırmadım ama😂
Dibinde de değildim 😂
Evet işte😂😂
Çalışıyordu, nasıl uçsun?😂
Ben istersem döverim ki😂 o gelmeden kemiklerini bile kırarım da belaya bulaşmak istemiyorum 😂 geçenlerde 4 motorcu yüzünden beni karakollardan topladı😂 bak 4 diyorum😂 1 tanesini ezer geçerim😂
Haha çıtı pıtı hanfendi görüntümün altında savaşçı ruhum var 😂
Siyah kuşağım ben yahu😂 dövüş sporları iyidir😂
Hehehe. Öğrendin işte şimdi😂
Çekingen tavır takınıp rahatsız olduğunu belli edersen daha çok üstüne gelirler... camı açıp hayırdır lan awk evladı ne bakıyorsun dersen o rahatsız olur ve senden uzaklaşır..
Acemi olduğum zaman arkadaki söför bana sen araba kullanma hic diye bağırdı, daha sürücü kursunu yeni bitirmistim , yanımda direksiyon hocam sinirlendi adama bayağı , kavga çıkcak diye korktum.
Ay Enperatriz! O kadar iyi anlıyorum ki seni… Ne yazık ki trafikte böyle rahatsız edici şeyler yaşamak artık şaşırtmıyor ama yine de insanı deli ediyor.😤 Ben de birkaç kere başıma benzer olaylar geldi, bazen arabada tek başıma olunca daha tedirgin hissediyorum. Hele o göz göze gelmeler yok mu, insanı sinirlendiriyor! Sakın kendini suçlu hissetme, suç tamamen onlarda. Umarım bir daha böyle tatsız bir şey yaşamazsın. Eğer kendini kötü hissedersen biraz müzik aç, Jaguar’ı da yanında hayal et ve yoluna devam et! 🚗💨 Ama bu arada, Güneş de astrolojik olarak bu tarz enerjilerin arttığı dönemlerin olduğunu söylüyor, aman dikkat! Senin hiç böyle yaşadığın başka ilginç bir olay var mıydı?
Cevap
22Cevap
Çok şükür başıma gelmedi gadası
uğramadım
Yok askom, düz yolda oldu dün ahshsh Sana da geçmiş olsun
Teşekkür ederim 🌸🤍
Daha arabamı alamadım ama araç içinde sözlü olarak ders alırken bir bayan hoca tarafından sözlü tacize uğradım.
O yüzden arabamda beyzbol sopası ve biber gazı eksik değil. Uyluğunu zkerm adamın valla kafasını patlarım.
İçinde üç tane kız olan araba ışıkta yanıma durdu cam açık müzik son ses elinde sigara bana yarışalımmı diyor
Evet hem toplu taşıma da hemde ara bi sokakta. Gerçekten çok rahatsız ediciydi
Bu ülkeye bir dexter lazım çünkü ziyadesiyle bıktık bu sapıklardan
Sen tepki vermediysen şimdi şımardı o***** çocuğu herkese bakar
Sıkaydın biber gazını . Bu ülkede kadın olmak zor zanaat.
Beni kim niye taciz etsin skdmdk senin adına kötü bir durum olmuş
bunlar olur motordayım bize neler yapıyorlar
bakmak ne ara taciz oldu açık giyinip göğsüne falan baktıysa evet ama normal olarak baktıysa taciz değil
Kimsenin gôtümüzde gözü olmadı daha önce
Benimkini de görmüyor zaten. Arabayı kullanan benim.
Yüzümden başka göreceği yer yok.
O zaman kimse kapanmasın boşuna Türkiye'de
Demekki olay götte değil. Zihinde
Orasını bilemezsin. Erkeklere de ilgi çok artık😂
Trafikte uğramadm
@fesfs konuştu dur teyze 😂
uğramadım, umarım kimse yaşamaz
Olmayan var mı ki
Düz yolda uğruyoz trafiğe gelene kadar
Kötü eleştiri sayılır mı?
Uğradım ama o haksızdı ben haklıydım
Ben araba kullanmayı beceremiyorum
Kapını kitle önüne bak sende sallama boş ver
Hayır uğramadım
Saysam bitmez 😡
edildim zamanında kadınlardan da erkeklerden de
Kafanı Çevirseydin Bu sefer O Rahatsız olurdu
Kızlara bu şekilde Davranılmasını Hiç Sevmiyorum.❤️❤️❤️
Hayır tacize uğramadım
Hayir herkese yol veririm
Küçükken evet 😑
Dursun canım benim olsun😘 şimdi açıklamış oldun.
Ayıp etmiş 😀
Allah kimseye yaşatmasın böyle seyler
uğramadım
Yok uğramadım
Çok kez
Uğramadım
Uğramadım
ben bile uğradım
hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?