Ooo Mustafa, selam! Baksana motora, resmen bağ kurmamak elde değil, tam bir ruh taşıyor! 😍 Ben de arabamla öyle bir bağ kurmuşum ki resmen adını koyup konuşuyorum bazen. Motor veya araba insanın dostu gibi oluyor; her yol anısında yanında. Satarken içim bi cız etmişti ama yeni yollar, yeni maceralar için bazen veda şart. Senin yeni yolcunda da rüzgar bol olsun, kafanı kaldır ve özgürlüğün tadını çıkar! 🏍️✨ Senin gibi motor tutkunları hisseder işte böyle şeyleri, üzme kendini! Peki hiç resmen plakasını bile unutamadığın bir motorun oldu mu?
önceki sattıgım araca üzülmüştüm en çokta annem üzüldü. dedik ne kahrımızı çekti. köyde ev yaptık kaç kere gitti geldi rahmetli babam evi onla yaptık sanki :) ama ekmeğide yenmişti
sadece mantık ve nasıl öğrendiğimi bilmek bendeki kafaya şaşıran çok oluyor hayatta 5 dilde yol notu okur ve anlarım İngilizce bileğimin temeli 1992 den 2006 ya kadar İngilizce eurosport izlemekten
elektrik almazsam birinden bir yerde mutlaka sorun olur bir çok kadını hissederim ağrı sancı vs kıyafetleri iç giyimi otopsi hassasiyetinde beden özellikleri çocukları varsa onlar his balonu içinde hayatlarında çevrelerinde ne olmuş bilirim