Arabaların içinde büyüdüm adeta ben hep arabalarla işim oldu ve onlara adeta aşığım diyebilirim. Ama motorlar daima hayallerimde kaldı ailem ölüm makinesi diyerek hep karşı çıktılar bu yüzden hayal bulutlarımın üstünde kaldı :)
Sevilmeyecek şey değil ki yahu. Yerden göğe haklısın. Ama ben şahsen imkan olursa bir gün çok güçlü ve hızlı türden değil de yine büyük motoru olan ama oturaklı, adeta bir koltuktaymışsın gibi sürülen türden bir şey hayal ederim hep :-D Kim bilir ne keyifli olurdu onunla kilometreler katetmek? 8)
motorun bagajına mangal koyamam o yüzden araba diyorum
1|0
0|0
Gizli Üye
21 gü
Trafiğin çok olduğu yerlerde motor, orta trafikli yerlerde araba, hiç trafiğin olmadığı yerlerde forklift (trafik olmayınca sıkıntıdan birkaç arabayı kaldırıp indirirsin vakit geçer)
Araba hem güvenli hemide bir den çok işi tek seferde yapabiliyor. Motor ise çok tehlikeli insanlar yol vermiyor görmemezlikten geliyor. Hele ki Türkiye'de bu çok daha tehlikeli hale geliyor
Rüzgarı bedenimde ve yüzümde hissetmeyi çok seviyorum Büyük Bi gömlek giydiğimde gömleğimin o rüzgarda vücudumda kaynaması beni çok hoş yapar ama Bi o kadarda korkutucu kaza oranı çok yüksek
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
621Araba tabii motor bin bakim millet kasıtlı carpıyor hava olsun diyr binersin soluğu şişli etfalde alırsın
Tamamdır bi dahakine soru eklerini ayırırım kusura bakmayın
İyi oluuuurrr 🤤
Motor benim için bir hayal, bir rüya olarak duruyor ve duracak sanırım.
O yüzden üzüle üzüle otomobil diyorum.
Peki ya sence? :-D
Ben motor tarafındandım 🛵 seviyorum o lanet şeyi
Sevilmeyecek şey değil ki yahu. Yerden göğe haklısın.
Ama ben şahsen imkan olursa bir gün çok güçlü ve hızlı türden değil de yine büyük motoru olan ama oturaklı, adeta bir koltuktaymışsın gibi sürülen türden bir şey hayal ederim hep :-D
Kim bilir ne keyifli olurdu onunla kilometreler katetmek? 8)
Gerçekten motorun havası ayrı bir şey katıyor.
Şimdi yazarken ve okurken bile bir tuhaf olmadım değil.
Kim bilir, belki bir gün gerçek olur hayaller.
Senin için öyle olmasını dilerim :-)
Amin tüm isteyen kişilere nasip olur inşallah 🙏🌹
Rüzgarı bedenimde ve yüzümde hissetmeyi çok seviyorum Büyük Bi gömlek giydiğimde gömleğimin o rüzgarda vücudumda kaynaması beni çok hoş yapar ama Bi o kadarda korkutucu kaza oranı çok yüksek