Gökhan sürat yapcaz mı ahah:D
Motor mu? Arabamı? kısa faln degl;)?
Gökhan sürat yapcaz mı ahah:D
4 tekeri tercih ederim..
Motoruyla adam gibi gidemeyen şeridinde durmayan, sağa viraj alan tek şeritli yolda beni sağımdan geçen motorlara selam olsun...
Amarog'umla çok yakındır refüje kendilerini yapıştırıp kemik seslerini duymam...
Bende R1 Var pizzacıları bilmem. Ben 100 ile 3 dakika aynı hızda gideyim motor gararet yapıpyor. Stop etme noktasına geliyor. Haliyle 120 130 gitmem lazım şehir içi. Onun dışında 200 300 330 ancak otobanda yapmak lazım. Beni yolda görüp yarışma isteğini giren minivanlara selam olsun :) Ferrari ve Porsche gibi araçlar korna çalarak tamam abi der sen büyükaün beni aşarsın dercesine haber vermek isterken bu amaç niye :)
2012 model Yamaha R1 sahibiyim. TMF lisanslı yarışçıyım :) 330 km yi geçen herkesi piste beklerim :)
https://i.hizliresim.com/q915dd.jpg
Al sana zx10 videosu :)
https://m.youtube.com/watch?v=fWhBxVUrVfk
Km sol tarafındaki vites mi oluyor 6 ya kadar çıkan
Baya egoistsin yani
her ne kadar motor sevsem de asla olmayacak bir ihtimal ama pick up arabları da her zaman sevmişimdir. VW Amarok , tabi şehiriçi için uygun bulmuyorum pek.
araba tabii ki. motorlari hic sevmiyorum. trafikte bile seyir halindeyken yanimda motorlu olunca huzursuz oluyorum
Cevap
32Cevap
BMW 1200 GS 1.2 litre motor
Görüntü desen bildiğin gökdelen gibi yüksek ve havalı bir motor.
otomobıl,.. benım ayagım duz basmalı.. 4 kere motora bındım ıkısınde kaza yaptım, benı hangı kuvvet bındırebılır yuzde 50 ıhtımalle kaza yapacagım bırseye:)
Motor farklı bir heyecanda ben o heyecanı kaldıramicağım için 4 tekerlek diyip arabayı seçiyorum, daha güvenli.
Tabiki araba , iki teker yerine dört tekeri her zaman tercih ederim
Volswagen yani Tosbağa eski arabalar , Chevrolet - İmpala olabilir :)
Yeni ise Renault Megane
kawasaki ninja 375 kirmizi seytan dan ;) bu motir var zaten ama yesili kirmizisi daha bir guzel
4 teker olsun yeterli. Mercedes AMG serisine bayılıyorum.
motorda arabada kullandım zevkler farklı ılla vardır ıcınde yatan bır arac porsche cayman s vazgecılmez benım ıcın motorda harley davıdson vrsc v-rod muscle sarı renk
Motorsikler yakın zamanda da var olan motorsikletimi yenilemeyi düşünüyorum , hem İstanbul trafiginden kurtulmak hemde bir tutku.
daha dün istanbulun göbeginde drift atarken ehliyetime el konuldu yaş 18 yarışlara katılıyorum. kafa tutan varsa gelsin bmw m5 e el konuldu ama honda s2000 le kapışacak aranır :D
ben öylesine yapmam anahtarına yaparım sonradan aglama;)
benim için araba tabiki D segment arabaları severim..
Tabi kı motor hatta biraz deli biriysen 1000lik bir tane alabilirsin harika
Mantık araba diyor ama motor almadan kafam rahat etmez. Motor almaya karar verdim, şimdi motora karar veremiyorum mk.
ahaha sende bir ceşitsin. honda 600f
sevgilim varsa araba eğer teksem motor heycan için tam bana göre :) her saniye mükemmeldir motorun
trafik keşmekeşliğiinin oldugu yerde motor önceliklidir...
ikisi'de ayrı şeyler ama tarz önemli tabi
ben biraz sürat birazda macera tarzını yansıtan araçlardan hoşlanıyorum
bu sebeple
arabada tercihim subaru forester
motorsiklette ise BMW R1200 adventure
bir adanalı olarak tabı kı Şahin'e bı sempatım war ama verseler bınmem :D ağır araba sevıyorum :))
tabiki araba kanka motordan korkarım :P
araba ama sürat yapmayın ecele kosarak gitmeyin arkiler
motor... özgürlük gibisi yoktur.
Araba : Citroen SM (tabi kaldıysa)
Automobile Porsche panamera
İki tekerleğe güven olmaz.
Gökhan? Arabaaa :D
Ben motor şıkkını kullanıyorum :)
Karar veremedim şimdi :D
tabiki motor honda 600 RR
Ben kararsiz kaldigim icin ikisinide aldim ;)
Istanbula bir gelebilsem motor alacam. BMW
Araba
siteye atarlanan üye bir de trip at. sormyrm işte diye :)
Motora biniyoruz zaten bence araba
Araba ;)
Araba.
Opel Astra HB
Tabiki araba...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar