Eger yabanci. Ulkede. Yasiyorsaniz. Ucuza. Taksitle. Mustang. Cobra. Alirsaniz. Onun motor gurlemesi. Hiriltisi. Harley Davidson gibi. Arka tamponundada. kocaman. ". Cobra". Yazisi. Var. Sorunun. Cevabi. Eger ucuza alma imkani. Varsa. Cobra, dir. Homur homur homurdar ve yolu yirtar. Motor gibi. Iki tekerlekli guvensiz bir arac. Degildir... USA, daki. Lakabi. ". O bir. Yilan!!! O bir. Kobra. Karl. Kobradir.. Yollarin Kralidir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Motor severim ben
Eger yabanci. Ulkede. Yasiyorsaniz. Ucuza. Taksitle. Mustang. Cobra. Alirsaniz. Onun motor gurlemesi. Hiriltisi. Harley Davidson gibi. Arka tamponundada. kocaman. ". Cobra". Yazisi. Var. Sorunun. Cevabi. Eger ucuza alma imkani. Varsa. Cobra, dir. Homur homur homurdar ve yolu yirtar. Motor gibi. Iki tekerlekli guvensiz bir arac. Degildir... USA, daki. Lakabi. ". O bir. Yilan!!! O bir. Kobra. Karl. Kobradir.. Yollarin Kralidir
İki teker varken arabanın adını bile etmem.
Honda hayat onda.
İkisi de var ancak motoru nerdeyse hiç kullanmıyorum
Araba ama motor da bir başka, ikisi olsa tadından yenmez..
Motor zevkine arabadan sonra olabilir
Araba bi' zahmet, canımızı yolda bulmadık
her şey insanlar için hangisini seviyor isen
araba 4 teker ve seni koruyacak bir Şasi olmalı
Araba'nın beni 'korumasına' ihtiyacım yok, ben Motor'umu 'korumaya' devam edeceğim.
işte anlatmak istediğim bu sen moru koruyabilirsin, ama bir kazada motor seni koruyamaz
kesinlikle Motor... Uzun yıllar kullandım
Motor Dışında neye binmeyi seviyorsun?
Traktor
Kazandın.
Odulum nedir
araba
Motor of
Aynı şey değil bence
Arrabaa
Araba.
Araba tek atar
Araba