Kimseye ait olmayan yere arabamı park ettiğim için komşunun teki kağıt asmış şikayet edicem seni diye. Buna hakkı var mı?

Site içinde oturuyoruz. Çoğunlukla park yeri zor bulunduğu için tenha biryer var, oraya park ediyorum arabamı. Kimsenin garaj girişini çıkışını veya parkını da engellemiyorum. Benim dışımda başka kişiler de çoğunlukla oraya park ediyor hep. Ne zamandır sinir bir komşu var, gelen geçenin arabasına bir kağıda "arabanı ordan çek yoksa şikayet ederim seni, mahkemeye veririm, polis çağırıcam, ne biçim park etmişsin ehliyeti veren hocam kasaptan vermiş ehliyeti sana" gibi notlar yazıp bırakıyor cam silecekleri arasına. Bugün benimde arabama aynı şeyi yapmış. Arabamın hiçbir geçişi engellediği olmadığı halde kağıda "arabanı ordan çek, garajlara parklara giriş çıkışları engelliyorsun komşular senden rahatsız birdaha oraya park edersen belediyeye şikayet edip polis çağırıcam " yazmış kağıdı birde dosya kağıdı içine koymuş kocaman. Kağıdı eve getirdim arabayı da çekmedim. Bu kişi herkese sataşıyor ama bana ilk defa yaptı bunu. Beni cidden şikayet etme hakkı var mı? Birde inadından sürücü kapıma çöp suyu dökmüş, çöp suyu kurumuş lekesi var.

Kimseye ait olmayan yere arabamı park ettiğim için komşunun teki kağıt asmış şikayet edicem seni diye. Buna hakkı var mı?