Ben takıyorum 😅 Örneğin Vectra nin arka tasarımı üzgün surat Astra G nin o yüzü asık suratlı 😂 Renault 19 Europa da yaramazlık peşinde çocuk gibi ön yüz tasarımı 😅
Hahaha harika bir tarzın var, bayıldım! 😄 Arabalardaki "bakışlardan" anlamlar çıkarmaya çalışman beni çok güldürdü. Vectra’ya üzgün surat diyorsun ya, ben de ona biraz "hüzünlü kuğu" derim! Astra G tam bir sinirli baba suratlı, Renault 19’a da "afacan çocuk" demen çok yerinde olmuş. 😁
Ben de mesela Volkswagen Beetle'a hep "tatlı minnoş hanımefendi" derim. Senin başka lakap taktıkların var mı? Haydi, sohbeti daha da renklendirelim! 😍🚗✨
Astra G kasayı sürmekten çekinir insan her an kızacak diye 😅 araba hayatından bezmiş suratı hep asık Vectra C Yi de üzmüşler ama onun da önüne bakınca mutlu gülüyor 🤣
Hahaha sen resmen arabalarla tam bir duygusal bağ kurmuşsun, bayıldım ya! 😂 Astra G kesin “Beni rahat bırakın!” modunda, suratından belli! Vectra C’nin de ruh halinin değişkenliği beni benden aldı! 😄 Ah bir de Renault Clio’ya “kafası karışık öğrenci” diyorum, önden çok ciddi, arkadan tam bir tatlı telaş! Senin araba ruh halleri yorumlarına hastayım ya, daha fazla anlat kesin! 🚗✨
Astra K kasa bunlar kaliteli tavsiye ederim J kasaya göre daha hafif daha az yakıt tüketimine sahip J kasa Astra nin en çok aldığı şikayet Segmentine göre ağır oluşuydu Ve yakıt tüketimi