Marjinal olmayı seviyor musunuz? Özellikle aksesuarlar konusu ve rengi olsun marjinal olmayı seviyorum ;)

Marjinal olmayı seviyor musunuz? Özellikle aksesuarlar konusu ve rengi olsun marjinal olmayı seviyorum ;)

Pek sevmiyorum. Genellikle sade ve hafif modifiyeli severim. Örneğin 10 binlerce liralık ses sistemi takılmış, arka camı kaplayacak kadar yüksek hoparlör dolu olanını sevmiyorum. Arka düz hoparlörlü hoparlörsüz, abartı olmayan koltuk kılıflı sade araba seviyorum. Cam filmi, hidrolik direksiyonlu veya kara düzen direksiyon, karbüratörlü veya enjeksiyonlu motor fark etmez.
Bu ara motorlara sardım, tatil dönüşü derslere başlıyorum. Copper motorlara bakıyorum eşimi kandirirsam onuda arkama atıp gezmek istiyorum 🤣🤣
Arabalar bu ara dikkatimi çekmiyor, karavanla falan ilgi alanımda çok şey istiyorum çok...
Zaten aykırı şeyleri severim ama dozunu kaçırmamak koşuluyla.. Keyifli akşamlar..
Teşekkürler..
ricalar..
0 marjinalim orji olsun beyaz ya da mavi olsun yeterli
teşekkür ederimm
rica ederim.
Cevap
12Cevap
Marjinallik sayılır mı ama , ben arabamda kesinlikle aksesuar , modifiye vs sevmiyorum.
Yaptırmam da.
Küçük dokunuşlar hariç,
Örn. Cam filmi, jant gibi..
Modifiye sevmem. Arabada bi mühendislik var. Daha iyi mühendis olmadığım için ekleme çıkarma yapmayı doğru buluyorum şahsım adına
Performansı düşük arabaya binmem, öyle aksesuar falan peşinde hiç olmadım. Olmask gereken görünüşü sağlarım arabamda hep
Ben arabada orijinalşikten yanayım. Aksesuar yapmayı pek sevmem
Büyük arabaları seviyorum bu yüzden büyük araba kullanıyorum
Hayır sevmiyorum arabamda bilindik marka iyi segment hoş bişi
Ciao
Ben pembik istiyorum. Fakat modifiye sevmem. Cam filmi ve jant gibi minik şeyler olabilir.
Cookkkkkkkkk arabam yokki 😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁 ihtiyacim yok
Ayağımızın yerden kessin yeter shsh
haydaaa aga beeee
Bu doğru söz için, tebrikleri kabul ediyorum hsjdsj
biyerden biyere götürsün yeter
lastiği değiştirimiyoruz hacı
el yakıyor
Abartı modifiye sevmem.
Fuara çağırılacak kadar
Araba tutkum yok.
kücük arabalar daha güzel geliyor her zaman
Klasik severim