Arabanız stil olarak sizi yansıtıyor mu? Yoksa öyle denk geldi öyle aldım diyenlerden misiniz?

Arabanız stil olarak sizi yansıtıyor mu? Yoksa öyle denk geldi öyle aldım diyenlerden misiniz?
Son 10 yılda otomobil sektörü güzel gelişti. Tamponlar gövde rengi. Jantlar 18 19 20 inç açılır ya da sabıt cam tavan bazı modellerde çift renk uygulaması. Beyaz ışıklı farlar deri döşeme. Derken modifiye tutkunlarına yapacak bir şey bırakmadılar. Fazlası olunca da apaçi işi oluyor. Bize düşen sadece bütçemize ve ruhumuza hitap edecek marka ve modeli seçmek. Beni sorarsan benimki ortaya karışık. Evde 3 araba var. Kim neye bindiyse. Yeni 3008 Auris ve transporter. En rahatı transporter. En seri yol gideni en iyi yol tutani Auris. En karizma olanı 3008. Canım ne isterse onu kullanıyorum. Ancak genelde işyerinde büyük araç bana lazım olduğu için transporteri daha fazla kullanıyorum
Aslında düşününce baya yansıtıyor o da ben gibi engel nedir tanımaz, savaşır çamurla, çukarla aykırı biraz da görüntü olarak kendine has bir havası var ama oldukça da mütevazı gören bir vay diyor ama bu tamamen plakadan kaynaklı motor sesi benim sesim gibi kalın ve erkeksi :)))
Evet Stilimi Yansıtıyor Kendime Çok Uyumlu Görüyorum 😊 Ama Bi eksiği var Siyah Renk Değil Gümüş Gri 😅 Tamam bu renk de Çok Güzel Dikkat Çekici ama siyah en çok Favorim
çocukken hayalini kurduğumuz arabayı aldım sadece çocukken üfffff bu araba keşke benim olsa derdim. şimdi varda o çocukluk hevesim yok
Honda Civicleri bilirmisin bilmem hani araba oyunları oynardık sene 2007 lerde çıkan o model arabalarda çok vardı ozamanlar 14-15 im çok isterdim şimdi 2010 modeli var ha ilk arabam değil ben alman gurubu Opel binen biriydim sattım hayalimdeki araya sahibim ama diom ya çocukluk yok ki yaş 31 olacak bir tek duam var olmasını istiyorum onuda ömrüm yeterse görürüm yetmezse öteki tarafta
peki senin araba tercihin ne
bende zaten bir onu oynardım 😊 ondan sonra oymadim pek oyun çocukluk başka güzel ama içimizdeki çocuk ölmedi diyorum ya yoksa imkanı yok Opel Astra satıp gidip çin malı Honda Civic kimse almaz. dedim kaç günlük ömrüm var varsın hayalimdeki arabaya bineyim bazen diyorum bu paraya BMW de var sat al diyorum ama ne gerek var diyorum sonra
anladım yani klasik hacback kadın modeli 😊kazasız belasız sürüşler dilerim
benim mesleğim de şoförlük kazalara belalar illaki oluyor ama sevdiğine zarar vermesin diye sanrim gene alman gurubu tercih ederim mesela sevdiğim kız arabama bindi geçen beğendi konforlu ama ben ona sana ehliyet alalım araba sende kalsın dedim ama güvenlik sıfır ehliyet alırsa satarım BMW alırım 320 o binsin ben genelde iş icabı Mercedes ya da Ford la geçiyor ömrüm
Cevap
17Cevap
Olsaydı yansıtırdı
Gönlünce ve en güzeli olsun kardeşim.
Teşekkür ederim abla
Araba bir ihtiyaca binaen alıp kullandığım bir araçtır. Arabayla tarz yapmak gibi bir meselem olmadı hiç. Murat 131’den Passat’a, Lada’dan BMW’ye kadar sayısız araba kullandım. hepsi de tarz için değil ihtiyaç için alınmış arabalardır
Allahtan yansıtmıyor, yansıtsa simli, taşlı tuşlu olurdu...😄
Ortakçı oğlum olmasa inan hiç düşünmezdim en azından sim olurdu.😄
Arabam stilimi hiç yansıtmıyor. Sene sonuna doğru yenisini aldığımda yansıtacağını düşünüyorum. Fiat Tipo, Fiat Palio, Ford Fiesta Flair, Opel Corsa B önceliğim.
Yansıtıyor bence
Stilimizi değil de bütçemizi yansıtıyor desek daha isabetli olur
Şu anda arabam tok sattım 4 ay önce ama evet arabam benim stilimi yansıtıyordu
Para olsa Toyota Camry XLE 2022 alırım. O beni yansıtabilir.
Ama mevcut durumda alabileceğim 7-8 sene öncenin orta sınıf sedanları. Bu da yansıtır mı, pek bilmiyorum
Arabamız mı var ya babamvermiyo ki turlayak, git çalış git çalış yeter be üniversiteye gidiyom artık dünki çocuk değilim
Benim stilimi volvo yansıtıyor ama binemiyoruz, şimdikiyle idare ediyoruz 😀
hangisi yetişemiyorum :)
Yok ne yazık ki araba
Yok ama olsa görünüş olarak yansıtırdı
Yansıtıyor, hızlı ve güçlü.
Önceden öyleydi, ama artık araba alamıyoruz bile
Sadeliği seviyorum.
Yansıtıyor
Hayır
Jip olunca hajajaj
Hayir
Arabam yok