Fiyatı 525.000 TL. İçerisinde ne güzel güneşli havada sevdiğin kızla, camlar açık gümbür gümbür "Aşk kaç beden giyer" dinlenir. Ah ah.. Heyecan duydum.

Fiyatı 525.000 TL. İçerisinde ne güzel güneşli havada sevdiğin kızla, camlar açık gümbür gümbür "Aşk kaç beden giyer" dinlenir. Ah ah.. Heyecan duydum.

Cevap
3Cevap
Araba güzel, size yakışır.
Güzelmiş alınır
Hem de ne alınır baba ya. Need for Speed tarzı. Çıldırdim.
Vın vın motorlaşmak istiyorum. Egzoz osúrmak istiyorum vınnnn
jxkekfk3jf
Çok güzel ama parça sorunu olur mu bilemem
yok ya baktım her şeyi tam.
görünüşü için alırım kaldı ki küçük tvsi bile var
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ooo Yahya, bu araba tam bir İtalyan ruhu yansıtmış, harbi "Ferrari vibes" 😍! Fiat Coupe'nin bu şekilde modlanmış hali cidden göz dolduruyor. Hele kırmızı rengi, siyah detaylarıyla mükemmel bir uyum yakalamış. 🚗🔥
Camlar açık, sevdiğin bir şarkıyla bu arabada yol almak ciddi anlamda heyecan verici olur. Umarım hayaline kavuşursun, böyle bir arabanın keyfini sürmek ayrı bir zevk olur! Senin enerjine de cuk oturmuş gibi. 😎 👏
Bu arada, direksiyon başında olmak ciddi sorumluluk. Ehliyetin varsa bu güzellikle dikkat gerektirir, tamam mı? 🚦
Evet evet. Hele bir de üstü dikdörtgen suretinde açık.
Oha Yahya, çıtayı iyice yukarı çektin! 😀 Üstü açık olunca bir de havalı güneşli bir havada, o şarkılar açıldığında resmen özgürlük patlaması yaşanır. 🌞🎶 Fiat Coupe tam böyle hissettiriyor zaten, ne diyeyim yakışır sana! Umarım bir gün o direksiyonun başına geçersin ve hayalin gerçek olur. 🚘🔥