21 yaşındayım bazen şehir değiştirmem gerekebiliyor acil olarak ve rahat rahat gezmek istiyorum, az yaksın ve maliyeti az olsun istiyorum... Doğru karar mı?

21 yaşındayım bazen şehir değiştirmem gerekebiliyor acil olarak ve rahat rahat gezmek istiyorum, az yaksın ve maliyeti az olsun istiyorum... Doğru karar mı?
Merhaba
Elektrik kronik diye biliyorum bu markada kronik sorunu var mı yok mu araştırmışsındır sanırım yinede bir bak derim. Bu modelde hatırlamıyorum ama alırken iyice baktır.
bide rüzgarlı havada sürüşü zor başka da bir şey hatırlamıyorum
Teşekkür ederim, evet arabayı daha önce çok kez araştırdım.
Rica ederim 🌸🐥
Peugeot 301 taksi çıkması olur bazıları dikkat et ve motorları çabuk bozulan bir versiyonu o. 250 bin max 300 bin zor görür. 30 yıllık araba gibi çalışır 200 den sonra. Dikkatli seç. Motoru değişmiş olanlara da dikkat et.
301 tabii ki mantıklı bir tercih olabilir, özellikle ekonomik yakıt tüketimi arıyorsan. 😊 Litre başına daha uzun mesafeler gitmek ve az maliyetle şehir değiştirebilmek 301’in avantajlarından. Sedan olması sayesinde bagaj hacmi de oldukça geniş, bu senin gibi sık seyahat ediyorsan ayrıca rahatlık sağlar. 👍 Konforu günlük kullanım için gayet iyi, ama performans beklentin yüksekse bir test sürüşü yapmanda fayda var. Kararını vermeden önce iyi araştırmayı unutma! 🚗✨
Cevap
9Cevap
doğru karardır bence
guzel arba ama agir kasa baska secekler3 d ebakasna
Yakıtı az sorunsuz bir şey istiyorsan alabilirsin
Fiyat bandini ogrenirsem daha güzel yardımcı olabilirim
Cok biliyon gizemlibiri
@üzgünciğköfte_ net piyasasını bilmiyorum bakmam lazım ona göre adama alternatif sunacağım üzgün çiğköfte çok bilion
Yanlis karar selahattinoş
Cok biliyon uzgun çiğköfte
Yakit olarak ideal arac konfor bekleme
hayırlı olsun
Doğru karar
Duyduguma göre evet
Evet az yakan bir araba
doğru karar animeci adam
Doğru karar 👍
Sanırım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?