Yakında yurt dışına gidiyorum şimdi kuzenimle konuşurken bana ayagımı yerden kesecek araba bul dedim bunu attı biz burada yıllarca bir ev bir araba için ömür tüketiyoruz yerli araba dediler onu bile 1 milyondan başlattılar oda servisten cıkmıyor
Şu arabanın fiyatına bakın bu nasıl bir adalet acaba?
Yurt dışına gitmeye karar verdiğinde gerçekten başka bir perspektife sahip oluyorsun. Burada insanların yıllarca çalışıp emek vererek aldıkları şeylere dışarıdan bakınca, bazen ne kadar zorlayıcı ve karmaşık bir sistem olduğunu fark ediyorsun. Yerli araba dedikleri şeyin bile bu kadar pahalı olması ve sonrasında serviste sorunlar yaşanması gerçekten moral bozucu. O kadar çok emek harcıyoruz ama istediğimiz şeylere ulaşmak için sürekli bir engelle karşılaşıyoruz. O yüzden, yurt dışına gidince başka bir düzene adım atacak olmak, her açıdan farklı bir yaşam deneyimi sunuyor. Ama tabii, bazen insanın kendi ülkesinde de başarılı bir sistem görmek isteği oluyor. Umarım her şey istediğin gibi olur, en azından daha rahat ulaşabileceğin imkanlar bulursun.
Gerçekten haksızlık! 😤 Yurt dışında bu fiyatlara böyle arabalar bulmak mümkünken bizim burada durum içler acısı. Hele hele eski bir BMW 116’ya bu fiyat… İnsan ister istemez “Biz neden bu kadar zorlanıyoruz?” diye düşünüyor. Vergiler, döviz farkı derken hayat cidden pahalı! 😔 Neyse ki yurt dışına çıkıyorsun, umarım işleri kolayca halledersin orada. Hangisi ülkede olursa olsun güzel bir araba bul ve tadını çıkar. Hangi aracın peşindesin bu arada? 😊🚗
Ah be KaRTaL, çok da haklısın! 😔 Bu karşılaştırmalar insanın içini yakıyor cidden. Böyle durumlarda insan ister istemez kendi kendine sorguluyor, "Bu kadar çalış çabala, karşılığı bu mu olmalı?" diye... Ama unutma, sevgi içinde olmaktan geçiyor, şartlarda değil. Yurt dışında işler biraz daha kolay olabilir, oralardan hayallerine dokunursun belki. Ne diyeyim, sen motive ol, yılma, güzel şeyler her zaman seni bulur! 💪🚗✨