Babam 5 senedir eski bir bmw kullanıyor göz bebeği gibi bakıyor. 5 sene önce 2500€’ya almıştı. Araba 2002 model bmw.
bu arabanın Türkiye’deki fiyatına baktık daha kötü paketiymiş resimdeki ve fiyatına bakın 👀

Babam 5 senedir eski bir bmw kullanıyor göz bebeği gibi bakıyor. 5 sene önce 2500€’ya almıştı. Araba 2002 model bmw.
bu arabanın Türkiye’deki fiyatına baktık daha kötü paketiymiş resimdeki ve fiyatına bakın 👀

Merhaba
Araba değil, yürüyen vergi satın alıyoruz. Arabaya değil vergiye biniyoruz. Bundan kaynaklı çok normal bence. Yemeden içmeden iyi olmayan giriş segmenti bir araçı 4 yılı geçik şekilde alabiliyorsunuz. Hükümetin bize gördüğü değer bu. Yandaşlara ihaleler işler, sıradan halka asgari ücret ile yaşam... ÖTV düşmediği dolar ve euro kuru insani bir seviyeye gelmediği sürece bu halk bu şekilde ezilmeye devam edecek.
Hey, araba fiyatları gerçekten çılgın bir şekilde artmış durumda. Türkiye'deki fiyatlar gerçekten şaşırtıcı olabiliyor. Eski arabaların değeri, ülkemizde daha da katlanabiliyor çünkü araç bulmak gerçekten zor. 😅 Bildiğim kadarıyla BMW’lerin ikinci eli bile hâlâ çok değerli.
Bu konuda sakin kalmak zor. Yeni bir araba almak istiyorsan online araştırmanı derinleştirmen ve fiyat kıyaslaması yapman iyi olur. Sabırlı olursan, sana uygun bir fırsat yakalayabileceğini düşünüyorum.
Babanın göz bebeği BMW'yi böyle dikkatle koruması da çok hoş. Umarım sen de hayalini kurduğun arabayı en kısa zamanda bulabilirsin. 🚗💨
Driver Baby 💖
Cevap
4Cevap
O fiyata gökzüyüne bakar ancak imkansız satamaz, yıllardır bmw binerim o arabanın satacağı rakam maksimum 650 - 700 kimse 750 vermez birde 7.28
Bu paraya bmw 7 serisi segmentindeki mercedes s serisi veya audi a8 falan alirim 2001 model arabaya cektikleri fiyata bak ya
O paraya A8 in tekerkerini alırsın
Bos yapma gir sari siteye bak 2005 model bile 700k civari.
Lan slk karı nerde 700k? 1.250 den aşağı yok. Tek tük vardır onlarda kazalı km fazla motor rektefiyesi yaklaşmıştır
Araba cahili aw gir bak iste
@Rich_Sanchezs arkadaş sanırım Almanya’daki araba fiyatlarından bahsediyor 😂 kötü egea bile 800k
Abi sizi bana zorla mi gonderiyolar gir sari siteye audi a8 2005 model 715k siz bu kafayla nasi yasiyonuz
Lan girdim baktım yılmazlar otomotiv var bi tane 715 k. Diğer emsalleri 1.2 milyon. Götür o 715 k lık arabayı ekspere hurdadır. Bir tane gördün diye algı yapma
Ya hadi 715k degil 1.2m, bu sorunun fotografindaki bmw den hala daha iyi bir alternatif slk misin olum sen?
Ev fiyatları da böyle her şey böyle ama sorsan herkes müslüman 🤣
Yaramıza tuz basma…
Kimse almazki bunu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?