Beğendim bunu aslında volvo xc60 alacak param vardı ama ona para verene kadar bunu alıp geri kalanını yatırım amaçlı kullanacağım
Beğendim bunu aslında volvo xc60 alacak param vardı ama ona para verene kadar bunu alıp geri kalanını yatırım amaçlı kullanacağım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bu da guzel ama tam suv degil. Suv istiyorsan ya vw tiguan R line ya da kia sportage dusunebilirsin. Bu ikiside formentor parasina satiliyor ama tum suv beklentilerini karsilar. Memnun kalirsin. Xc 60 a veya diger volvolara para verilmez. Volvo o cizdigi rahat konforlu araba imajindan cok uzak emin ol.. en iyisini yapiyorsun almayarak.
Ama dedigim gibi formentor da guzel araba.. sadece biraz satisi zor
Kanka bence daire al faiş fiyattan kiraya ver getiri ile arabanın kredisini ödersin
Evim var, yatırım amaçlı ev almayı düşünmüyorum.
Bu da araba mi la
kötü anlamda mı yoksa iyi anlamda mı söylediniz
Aga Volvoda buna dusulmez. Bu marka model uyduruk. Gosterisj 10 numero diyeceksin ama valla bunu alacagina yatirim icin passat al kenara koy cok daha iyi
yatırım için ev veya araç alınmaz en büyük hatadır. sakın yapmayın
araba kullanılmak için vardır. Volvo xc0 2.750.000 tl bu araç ise 1.210.000 tl arada ciddi fiyat farkı var. O fark ile uranyum satın almayı düşünüyorum (enerji hissesi)
Siz yatirimlarinizi nasil degerlendiriyorsunuz
tüm dünya enerji krizine girmek üzere bu nedenle enerji hisselerinde artış olacak ben uranyum hissesi almayı düşünüyorum onun dışında gazprom hissesi aldım. Aynı zamanda kripto paralardan eth aldım yakın zamanda merge var
Ben bunlardan hic anlamiyltum maalesef ya.
Hayrlisi olsun, benimde trilyorlar param olmayiversin napalim. ))
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!