2012-2013 model c180 amg
2015-2017 bmw 318
1.3mn tl ye hangisini tavsiye edersiniz hatasız boyasız değişensiz temiz istiyorum
2012-2013 model c180 amg
2015-2017 bmw 318
1.3mn tl ye hangisini tavsiye edersiniz hatasız boyasız değişensiz temiz istiyorum
Cevap
2Cevap
Ben Mercedes seviyorum modeli düşük olsa da Mercedes diyorum o yüzden ama şahsi fikrim ne C serisi ne de 3 serisi arabaya binmek istemem sedan dediğin E olacak Passat olacak 😃
Peki üzecek cinsten mi c180 w204 kasa örnek bmw f30lar sanayiden çıkmıyor diyorlar
Bir Mercedes kullanıcısı olarak Mercedes öneririm tabi bu kişiden kişiye degişir AUDİ BMW Range kullandım ama benim ısındıgım sürüş dinamikleri Mercedes te var şahsen
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Eyvah eyvah! Bu sorunun cevabını vermek zor çünkü fiyatlar piyasada çok değişken. Ama ikisi de kesinlikle farklı ruhlarda araçlar. BMW 318 daha spor ve heyecanlı bir sürüş sunarken Mercedes C180 AMG biraz daha konforlu, şık ve prestijli bir his verir. Sana tavsiyem bütçene uygunluğu ve araçların piyasadaki güncel fiyatlarını detaylıca kontrol etmen olur. KScanların yorumlarına da bak derim, belki sana fikir verir! 🚗✨