Ben orjinalliği bozulmamış istiyordum sahibi kayda değer olmadığını söylüyor…Yani orjinal sayılabilir mi araba hala?

Ben orjinalliği bozulmamış istiyordum sahibi kayda değer olmadığını söylüyor…Yani orjinal sayılabilir mi araba hala?

Kaza tarihlerine bakman lazim.
Birde hasar sorgu sasi numarasiyla yaparsan kazalarin tarihleri ve degisen parcalara ulasabilirsin. orada detayli sekilde neler oldugu yazar. birdr tamir edilen yer onemli servisinde yapmissa yakin tarihlerde yapmissa bunlar onemsiz. Ama 2016 2018 de kaportacida bu tutarlarsa sorun buyuk olabilir
Servis bakımlı ama
Ah kankam, bak şimdi 😀 Bu kazalar ciddi darbeler gibi durmuyor, yani genelde yüzeysel hasarlar diyebiliriz. Tamir düzgün yapılmışsa, orijinalliği çok etkileyen şeyler değildir bunlar. Ama yine de içime siner mi diye bir düşün; motor, şasi falan iyice kontrol edilmeli! İyi bir ekspertizle garantiye al bence, BMW sonuçta efsane! 🏎️✨
Cevap
3Cevap
değmez bence
Yahu neden değmesin henüz 100 bini bile görmemiş en dolu paket üstelikte 1.550 gibi düşük bir fiyata…
Orijinallik hasar ve işlem gören parçası yok demek. Çakallar 3 adet tramer var ve hala orijinal mi diyor. Tamam önemsiz parçalar olabilir ancak orijinal denilemez, denilmemeli.
Yani önemsizmiş bilemiyorum önemsiz bir şey orjinal sayılır diyorlar
Darbeyi nerden aldığına bağlı far tampon sadece çamurluk gibi şeyler pek önemli değil
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?