130 km/h gidiyorduk önümdeki birden frene basti zor durdum nerdeyse geciriyordum adama.. arkamdakide sola kirdi yoksa bana geciriyordu. onun arkasindakide benim dibimde anca durabildi. hala ellerim titriyor bir moral verin :( buna benzer bisey yasayan varmi?
Cevabın nedir?
+1 yılAşırı şekilde araba tutkusu olan kendimi çok iyi bir şöför gören makas atmayı seven biriyim. Küçüklüğümden beride arabadan inmem. Ehliyetimi aldıktan 2 ay sonra iş için Kastamonu karabük arası seyahat ediyordum hızım yaklaşık 130-140 ( 2004 model polo ) . Radyoda takılı usb birden ağrızalandı kafam orda gözüm orda iken yaklaşık 4-5 saniye yola bakmadım kafamı kaldırdıgımda karşımda refüj başlangıcını gördüm. O heyecan ile sola sonrada anında sağa kırdım kayan arabanın içinde hiçbirşey hatırlamıyorum. Bariyerlere vurup yan döndü araba. Arabadan çıktım emniyet kemerim takılı değildi airbag felan dahi açılmadı. Aklıma kendime bakmak geldi şok haliyle kendime baktım. Her tarafımı inceledim. Burnum dahi kanamadı o arabada. Sanki bir güç beni tutup koltuga itti. O gün arabanın bir şaka olmadıgını heran pürdikkat olunması gerektiğini , uykulu ve kafa dalgınken araba kullanılmamasını öğrendim. Ben daha kesin çözüm bulup 6 aydır araba kullanmıyorum , kullanamıyorum. Biri kullanırkende yüreğim ağzımda gidiyorum. Benim yaşadıklarımı kimsenin yaşamasını istemem. Diyeceğim oki bu sana bir işaret olsun ve trafiğin bir şaka olmadıgını anla. Bir saniyelik dalgınlıgın canına veya canlara mal olucagını biran olsun aklından çıkartmadan kullan bundan sonra ve şükret. Hiçbirşey olmadan evdesin ufak bir şokla atlattın. Daha kötülerini düşünüp kendini rahatlat.
15 Yorumla- +1 yıl
cok gecmis olsun.. gercekten bir an icin o olayi bende yasadim burada okurken.. farkindayim bende trafigin saka olmadigini, öyle ben cok iyiyim diyede gezmiyorum zaten ama bugün benim sucum yoktu gercekten.. ki zaten hemen fark edemeseydim ve yeterince mesafe olmasaydi aramizda o adama gecirmistim bende 130la.. sende cok sansliymissin.. bazen böyle tecrübeler edinmek gerekiyor beterinden korunabilmek icin..
- +1 yıl
Eminim bu olaydan sonra 90km/h ve üstünde kullanırken aradaki mesafeyi korumak için elinden geleni yapıcaksın. Eskisinden daha çok önündeki arabadan gözünü ayırmıcaksın. Sana ve arabana böyle birşey olmadan tecrübe edinmen gerçekten çok güzel. İşim nedeni ile süleyman ünver ile karşılaşmıştım. Olayı anlattıgımda bana '' kaza ve kaza riskleri şöförü olgunlaştırır '' demişti. Sende şöförlükte bir nebze olgunlaştın bence. Bu yönden bakarak kendini şanslı bile hissedebilirsin. Seni rahatlatabildiysem ne mutlu bana.
- +1 yıl
bundan sonra cok daha dikkatli olucam tabii.. gercekten cok iyi geldi su yazdiklarin tesekkür ederim. ve sanirim evet, bu olay beni olgunlastirdi :) hafif atlattim en azindan.. senin gibi :)
- +1 yıl
Ne demek. Yardımcı olabildiysem ne mutlu. En kısa zamanda unutman dileğiyle diyim o zaman.
- +1 yıl
mümkün olurmu bilmiyorum ama tesekkür ederim.. insallah diyelim..
En İyi Cevaplar
Araba kullanırken çok dikkatlı olmak gerekir sen dıkkatlı kullansan bıle karşındakıler bazen dıkkatsız olabılıyo onlarıda hesaba katıcaksın bırgun garajdan çıktım 50 m anca gıtmışımdır 4 yola gırdım evin ilersinden hızım 40 km anca var düşün :d tam karşıya geçerken sağdan son sürat bır araba geldıgını farkettım sesını duydum yanı camdan frene bastım ama hafıfte yagmur çiseliyodu araba 1 metre kadar kaydı o 4 sanıye ıcerısınde aklımdan neler geçtıgını hayal edemessın allahım nolur dursun dıye nasıl yalvarıyorum ama son anda arabanın arka kapısına hafif sürttüm cıst diye bir sers çıktı vurdugum araba kaçtı gitti ben el frenını çekıp arabadan ındım yere diz çöktüm o ankı şokumu unutamam hala 3 4 ay olmustur ama o olaydan sonra dahada dıkkatlı olmaya basladım yanı anlıyacagın araba işi şakaya gelmez bir anlık hata dıkkatsızlık ölümün olur ya da ciddi maddi hasara yol açarsın
01 Yorumla- +1 yıl
cok gecmis olsun gercekten allah korumus.. benim olaydan cok daga agir bisey yasamissin. cok dikkatli olmak gerekiyor tabi, bende öyle yapicam bundan sonra.. zaten dikkat ediyordum ama dahada cok dikkat edicem. hic sakaya gelmiyor trafik..
Tamam canım sakin ol, bak gördüğün gibi kaza filan yok, herkes yaşıyosa problem yapabiliceğin bir durum da yok, şimdi derin bir nefes aaaaal ve ver ;) :))
02 Yorumla- +1 yıl
haha tamam haklisin :) nefes aldiiim, ve verdim.. sagol :)
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
35Cevap
+1 yılTokata cenazeye gitmistik cenazeyi topraga gommek icin mekana gidiyordum ben cenaze arabasindaydim kis zamani ucurumlu bayir asagi virajli yollardan geciyorduk ve bir an kaymaya basladik adama dedim fren bas frene basti araba daha cok kaymaya basladi 500 600 m kaldi ucumrumdan dusucez arazi vitesi varmis arazi vitesine takti frene basti tam ucuruma 20 m kala durabildik arabadan indim sigara icmesigim halde bir cigara yaktim
02 Yorumla- +1 yıl
ay gecmis olsun allah korumus cok kötüymüs ya..
- +1 yıl
Cok tesekkurler sana gecmis olsun 😊😊😊
Arabalar konusunda 2,7b cevap paylaştı. valla motorla sola sinyal verdim dönecem önümde araba durdu bende durdum kırmızıyı bekliyoruz nolduğunu anlamadım bile birden kaldırım taşları gözümün önünden feçmeye başladı en az 20 kere kafayı kaldırıma vurdum kask olmasa bugün yaşamıyordum sonra ne mi oldu hiçbirşey götürdüler acile bir röntgen sonra çekici parası bana girdi otopark parası bana girdi vuranıda bir allahın kulu görmedi üstelik kasten vurdu o. ç beni tanıyan birisiydi onun için boşver 1 hafta sonra geçer birdahakine dikkatli ol
04 Yorumla- +1 yıl
off cok kötü olmus ya.. cok gecmis olsun sana bisey olmamis ya gerisini bosver..
- +1 yıl
haklisin.. cok daha dikkatli olucam tabii bende..
+1 yılKarsiyakada isiklarda duruyorum bugun bir sarsildim indim baktim orta yasli bir bayan carpmis cok fazla panik oldu tamam sakin olun dedim bisey yok dedim hic trafigide kilitlemeyelim dedim uufacik bisey icin dedim cok tesekkur ederek ayrildik. Kazalarda soguk kanli olmak cok önemli simdi bir bardak su icin ve düşünmeyin olablcek seyler bunlar hep
02 Yorumla- +1 yıl
güzel yapmissin.. gecmis olsun bu arada. haklisin sanirimda iste bayanlar biraz daha farki bu konuda malesef.. sakinlesmeye calisiyorum kac saattir..
- +1 yıl
bir su ic bir dus. al. uzan bak keyfine yaa :)
Ooooo olay zamanı adama küfür edecektin başını camdan çıkarıp rahatlardın öyle :))) 130 da biraz fazla değil mi ya o kadar yakın gittiğinize göre de (birbirinize nerdeyse çarpacak kadar) şehir içinde olduğunuzu varsayıyorum fazla değil mi biraz yani kısaca? :)
02 Yorumla- +1 yıl
otobandaydik.. cokta yakin degildik ya mesafe vardi aslinda yeterince. adam sacma salak fren yapti dörtlüleride yakmadi normal frenle dururm sandim baktim adama iyice yaklasmisim duramiycam kazik fren yaptim.. arkamdakilerde zorlandi tabi baya. cok kötüydü cok :(
Arabalar konusunda 8,4b cevap paylaştı. Takip mesafesi diye bişey duydun mu hiç? Ehliyet kursunda öğretilirken sen kankişinle yazışıyordun heralde..
Buna benzer bir şey yaşadım evet, öndeki aracın stop lambaları çalışmıyordu.. Onun dışında yaşamadım..05 Yorumla- +1 yıl
aramizda yeterince mesafe vardi.. kankisimle yazistigimi nerden biliyosun? beni nekadar taniyosunda atip tutuyosun.. bir akilli sen degilsin bu memlekette. adam akilli bisey yazamiyosan sus.
- +1 yıl
yok yeterli degil.. insanlara karsi nekadar ön yargili olduguna bakilirsa okadarda akilli olmadigin cikiyor ortaya. kendini büyük insanlari kücük görmekten vazgecersen iyi olur senin icin. insanlar sandigin kadar aptal degiller.
- +1 yıl
yas 30u gecmis ama abilik yapcagi yerde laf sokmaya calisiyor.. :) su yazdigin cevabi bidaha bir okuda düsün istersen.. zekiyim diye gecinen sensin benim öyle bir iddiam yok. iyikide son cevabin.. tesekkür ederim.
Arabalar konusunda 392 cevap paylaştı. aynısını yaşamasamda biraz önce mersinden gelirken benimde ayağıma kramp girdi sağa çekmesem fren falan tutamayıp kim vurduya gitcektim valla :))
02 Yorumla- +1 yıl
yaa allah korumus.. cok gecmis olsun..
Paralel evrende bir sen daha öldü hakkın doluyor dikkat et
01 Yorumla- +1 yıl
ne diyon sen ya :)
+1 yılarkadaşlarla arabayla gezerken yanımdaki denyo direksiyonu çevirdi 14 yaşlarında bir çocuğa hafif çarptık , sonra indik çocuğu dövdük niye çarpıyon arabaya diye
03 Yorumla- +1 yıl
hahah ciddi olamazsin :D
- +1 yıl
oluyo böyle şeyler ya bende fatih sultan mehmet köprüsü çıkışında yaşamıştım böyle bir olay zor durmuştum daha doğrusu yola bakmamıştım o ara yanımdakiyle konuşuyodum :)
ama ilk zamanlar gerçekten çok zorlanmıştım sağdaki dikiz aynasını kaç kere sürttüğümü hatırlamıyorum bile. trafikte giderken gaz debriyajı ayarlayamayıp arabayı arkaya kaydırmalarmı dersin ,10 km lik yolda 20 kere stop ettirmelermi dersin , mahallede sola dönerken direksiyonu tam çeviremeyip park halindeki minibüsün çamurluğunu içine göçtürmelermi dersin bisürü vukaatım oldu ama hepsi geride kaldı tabi şimdi profesyonel olduk tabi iğne deliğinden geçiyoruz , tabi en büyük avantajıda hiçbir hasarı ödememem oldu vurup vurup kaçıyodum :) - +1 yıl
hahah seni gidi cakaaaal :) gecmis olsun ya..
+1 yılarada sandviç oluyodun yani az daha heehehhhh :D 130 senin neyine senin daha yaşın kaç? sürat felakettir kimse söylemedi mi sana,
05 Yorumla- +1 yıl
23 yasindayim.. otobandaydik 20 mi gitseydim? normal gidiyodum yani önümdekiylede mesafe vardi aramizda.. adam sacma salak fren yapti ben napiyim :(
- +1 yıl
otobanda 100 - 110 gidersin 130 un ne gereği var, 14 yıllık sürücüyüm 6 yıldır m3 e binerim 325 beygirlik makinaya, nerde basılır nerde basılmaz, yavaş yavaş öğrendik biz bak, basmadık mı? 270 gördüm bu makina da ama yeri var zamanı var, öyle olmaz o iş, acele etmeyeceksin, yavaş git her zaman, otobanın bile bir sınırı var, canınıza yazık,
- +1 yıl
ya haklisin.. ama ben gercekten anormal bisey yapmiyodum. herkesin gittigi kadar gittim ve aramdada mesafe vardi yeterince.. bütün dikkatimde yoldaydi zaten dikkat etmeseydim aramdada mesafe olmasaydi kesin gecirmistim hic sansim yoktu.. yinede sagdan sagdan yavas yavas gidicem bundan sonra..
- +1 yıl
otobanda 110 seni öldürmez bak, ama 130 yazık edebilir,
- +1 yıl
haklisin ne diyim..
+1 yılG. o geçen yol da motorlu birine çarpmışlar çocuk yerde kafasında beyaz şeyler gördüm psikolojim bozulmuştu ama geçer.
03 Yorumla- +1 yıl
sanada gecmis olsun ya.. bilmiyorum hala etkisinden kurtulamadim :(
- +1 yıl
evet..
Ben bızzat kazayı yaptım 3-4 ay once bısı olmuyo takma kafana 1 hafta psıkolojın bozuk olcak o kadar kanks :)
01 Yorumla- +1 yıl
sagol kanks insallah öyle olur..
Derin bir nefes al, arabayı bir köşeye parket.. Pencereleri sonuna kadar aç ve bir müddet öyle kal..
03 Yorumla- +1 yıl
valla direk yola devam etmek zorundaydim.. önümdeki arabayla aramiza 834289723849 km mesafe koyarak tin tin gittim ama :)
- +1 yıl
hahah :D biraz abarttim tabi..
hız felakettir diyor bütün kamu spotlarında. ilkokuldan beri aşırı hızın tehlikesini biliyoruz. ölmek mi istiyoruz nedir.
04 Yorumla- +1 yıl
otoyoldaydik ya normal gidiyodum.. mesafede vardi önümdekiyle.. hiz yapmadim deli gibi kullanmam arabayi..
- +1 yıl
ya biliyorum haklisin.. ama herkes nasil gittiyse bende öyle gittim. trafik canavari felan degilim yani.. daha dikkatli olucam tabi bundan sonra..
+1 yılGümbürtüye gidiyordun anlaşılan, sakin ol hemen herkesin başına olaylar geliyor su koyuverme.
11 Yorumlahaklisinda ne biliyim iste.. :(
Geçmiş olsun, ben de ölümden dönmüştüm bir iki kere.
04 Yorumla- +1 yıl
sagol.. nasil oldu anlatsana? iyi gelicek sanki :)
- +1 yıl
Bir keresinde ana yola çıkan virajlı yolda arabanın kontrolünü kaybedip yola dik bir şekilde çıkmıştım ki bahsettiğim şehirlerarası yol. Daha sonra arabanın kontrolünü 4 hamlede alabildim. Yola çıktığım yerde üst geçit iyileştirme çalışması vardı ve ana yolu trafiğe kapatmışlardı. Yoksa yoldan hızla gelen bir araç mutlaka çarpardı bana ki yola çıkar çıkmaz ilk sola bakmıştım araba geliyor mu diye. Dikkat etmek lazım, arabayla şaka olmuyor.
- +1 yıl
cok gecmis olsun.. haklisin tabi. zaten dikkat etmeseydim bugün o arabaya kesin gecirmistim.. görür görmez bastim frene bende ama bukadar oldu anca.
+1 yılkaza yapıyosn burada geziyosun hey allahım gecmiş olsun
02 Yorumla- +1 yıl
kaza yapmadim ya, yapiyordum.. 3 saat kadar gecti aradan kosa kosa gelmedim buraya :)
- +1 yıl
tamam o zaman :))
+1 yılBen Bariyerle Otobus Arasında Kaldım Ve 130 Değil 240 :)))
04 Yorumla- +1 yıl
hahah ama sen hak etmissin :)
- +1 yıl
Otobandasın 80 90 Lamı Gidiceksin Yolunda Uzun :)
- +1 yıl
ne diyosun sen ya ben otobanda 130 gittim diye firca yedim burada kac kisiden sen 240 diyosun :)
- +1 yıl
Erkek Olmak Böyle Birşey :)
+1 yılgeçmiş olsun sana acımamda arabaya acırdım markası neydi :)
04 Yorumla- +1 yıl
vw golf :( alicagin olsun ya..
- +1 yıl
gol 30 bine yakın bir araba senden degerlimi :) şaka bir yana boşver canın sağ ya kanka gerisi salla
- +1 yıl
öylede iste hala bir tuhafim.. sagol...
- +1 yıl
yapacak bişi yok bir su iç yuzunu yıka kendine gel ne yapcan zamanı geri getirme şansın yok canım
Az kalsın kaza yapıyordun, hala ellerin titreyecek kadar sıcak olay ve sen koştur koştur gelip buraya mı yazdın?
01 Yorumla- +1 yıl
aradan 3 saat kadar gecti kostur kostur gelmedim bilip bilmeden konusmaya bayiliyosunuz. he he tamam sensin iyi güzelim.. herkes salak bir sen akilli.. tövbe tövbee..
+1 yılBir daha bu kadar hız yapma derim :)
01 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle yapmam :)
+1 yılAllah sana akil fikir versin.
01 Yorumlaeyvallah..
+1 yılTamam geçti şimdi in o arabadan birdaha binme 😳
01 Yorumla- +1 yıl
bidaha binmemek olmaz mecbur binicem ise gidiyoruM :( tesekkür ederim..
arabam olsa da kaza yapsam
01 Yorumla- +1 yıl
sacmalamasan..
+1 yıliyi tarafından bakacak olursak hala ölmemişsin ^^
01 Yorumla- +1 yıl
hahah sagool ya..
Gizli Üye(30-35)+1 yılşehrin içinde 130 ilginç
01 Yorumla- +1 yıl
sehir ici degildi otobandaydik..
+1 yılDikkatli olun biraz :( Allah kaza bela vermesin
01 Yorumla- +1 yıl
olucam.. tesekkür ederim amin..
+1 yılBir daha bu kadar şanslı olmazsın.
09 Yorumla- +1 yıl
muneccimmisin?
- +1 yıl
Müneccim değilim tecrübe sahibiyim.
- +1 yıl
cok emin konustunda.. bidaha sansin olmaz felan.
- +1 yıl
Bir çok kez şahit olduğum için bu kadar emin konuştum.
- +1 yıl
benim bidaha kurtulup kurtulmayacagimi ne biliyosun? ilkinde kurtulan ikincide kurtulmuyo diye bir kaide mi var..
- +1 yıl
Diyorum ki fazla hız iyi değil. Bir kurtulursun iki kurtulursun ama elbet bir gün bu yolda gidersin.
- +1 yıl
trafik canavari felan degilim.. herkes nasil gittiyse bende öyle gittim. aramdada mesafe vardi yeterince. bdaiahkine daha dikkatli olucam tabi.
- +1 yıl
Ben söyleyeyim de.. Gerisi sana kalmış.
- +1 yıl
tesekkur ederim
Yapmadiniz iste bundan büyük moralmi olur :)
05 Yorumla- +1 yıl
ya öylede hala etkisindeym olayin..
- +1 yıl
napalim ya ben istiyomuyum böyle olmak :(
- +1 yıl
haklisin daha dikkatli olucam tabi..
+1 yılSize ehliyet verene gt veren derler
12 Yorumla- +1 yıl
nickini ne güzel bulmussun sen öyle.. tam isabet olmus.
- +1 yıl
Hahaha
Arabalar konusunda 519 cevap paylaştı. arabalara ve kimseye bir şey olmadığına şükret.
03 Yorumlasukrediyorum zaten ama etkisinden kurtulamadim :(
- +1 yıl
hadi oku..
Allah korumuş. Çok geçmiş olsun ya :/.
01 Yorumla- +1 yıl
tesekkür ederim..
Trafik canavarı seni :/
01 Yorumla- +1 yıl
ya hayir ben naptim ki :( yeterince mesafede vardi önümdeki arabayla.. adam birden durdu.
Sen uyursan herkes ölür
02 Yorumla- +1 yıl
hahah cok güldüüüm :D haklisin..
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir sigara yak ve rahatla :)
02 Yorumla- +1 yıl
sigara kullanmiyorum :)
Cevap sahibi+1 yılO zaman derin nefes al ve biraz su iç :)
Git bir soğuk duş al arkadan da uykunu
02 Yorumla- +1 yıl
sanirim en iyi cözüm..
- Arabalar konusunda 670 cevap paylaştı.
+1 yıldikkatli ol :))
05 Yorumla- +1 yıl
bidahakine gözümü 4 degil 2394892038490238 acicagimdan emin olabilirsin..
- +1 yıl
okadar açma. karşı taraftan gelenide düşün biraz :))
- +1 yıl
hahah iyiydi :)
- +1 yıl
moralin yerine geldiyse hayde görüşürüz...:)
- +1 yıl
biraz geldi sayilr sagolasin :)
İstanbul'da mı?
01 Yorumla- +1 yıl
yok İstanbul'da degil..
araba kullanma
02 Yorumla- +1 yıl
niyee... ben naptim ki simdi? yterince mesafede vardi arabayla aramizda.. adam manyak manyak fren yaparsa ben napiyim?
Devamını Gör(23)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam