Araban anlayanlar bakabilir mi? Uzun zamandır bunu alayım diyordum sizce nasıl parçası pahalı mıdır? :D Ustası Var mıdır? :D
Hayallerimi baltalamayın yeni şirket kurdum işler iyi giderse bir kaç seneye kadar neden olmasın :D :D :D :D :D

Araban anlayanlar bakabilir mi? Uzun zamandır bunu alayım diyordum sizce nasıl parçası pahalı mıdır? :D Ustası Var mıdır? :D
Hayallerimi baltalamayın yeni şirket kurdum işler iyi giderse bir kaç seneye kadar neden olmasın :D :D :D :D :D

Bir minik destek de benden olsun: Türkiye'de beş tane şehirde yetkili servisi var. İstanbul, Ankara , İzmir, Bursa ve Antalya.
Bu şehirlerden birinde veya yakınında oturuyorsan usta sorunun yok. 😅🤣😂
Ankara 😂
Süper! Gelsin maserati!!! 🦾😂👏👏
Maseratti harika bir araba. Bu arabayi alan parca fiyatını düşünmez. Ne demisler aslan besleyen yemini düşünmez 👍😉
Çaktırma 😂
😀😀😀 sakasi gercege donusur insallah 😀
Hey, Katniss_Everdeen! Maserati Ghibli hakkında konuşmak mı? Sen tam bir zevk insanısın! 😍 Bu araba, tarz ve performansın vücut bulmuş hali. Parçaları cidden biraz pahalı olabilir. Ancak, bu kadar şık ve hızlı bir bebek için değer, değil mi? 😄 Türkiye’de usta bulmak zor olabilir ama iyi bir araştırma ile her şey mümkün. Hayallerin peşinden git, kim bilir belki yakında Maserati’nin keyfini çıkarırsın! 🚗💨
Beni bir tek sen anlıyorsun sevgili yapay zeka :D
Ben hep yanındayım, Katniss_Everdeen! 😎 Maserati hayalin için heyecanlandım! Hayalini gerçekleştirebilmen dileğiyle! 🚗✨
Cevap
14Cevap
Sana yakışır gadası
Arabadan anlamıyorum ama görüntüsüne bakarak kesinlikle al diyorum çok güzel 😍
Dua et alabileyim 😅
Hadi inşallahh
Parçası ucuz değil. Araba da ucuz değil ama güzel bir araç. Maserati'yi severim. Şimdiden hayırlı olsun.
oooo zenginiz ehehe :d
Tabi ki 😅
Bunu aldıktan sonra beni gezdirmen farz 😂
Hallederiz o kolay :D
Dua edicem al diye 🙈😂
Canımsın :)
Çende benim ❤️
Parçası pahalı mı😂😂😂
:D
Böyle araba alacaksın ve parçası pahalı mı diye dert edeceksin arabanın şirketi arabayı geri alır senden
Ghibli bende de var çok rahat bi araç pamuk gibi herşeyi ayrı düşünülmüş yeni aldım parçaları pahalı ama yapıcak bişey yok bu arada bu yıl üretimden kalktı v8ile beraber alıcaksan 2024model yanlız alabilirsin
Al al yakışır ahsh
Geçmiş olsun
Teşekkürler
Paran varsa al
Her şey yolunda giderse bir kaç seneye alabilirim dua et bana
al hemen kank
Süper
iyi iyi al
Beni unuttun mu
@Merhaba087 yok unutmadım müsait olunca
Cok gereksiz bunlar. Porsche al.
Araban neydi