Yarış seven kadınlar gerçekten ilgisi olduğu için mi yoksa erkeğr yaranmak için mi seviyordur 🤔

Yarış seven kadınlar gerçekten ilgisi olduğu için mi yoksa erkeğr yaranmak için mi seviyordur 🤔
Cevap
4Cevap
Otomobil ya da motosiklet sevmemin kimseyle bir alakası olamaz. Bu tamamen benim kişiliğimde var olan bir alaka.
He her b*ku size yaranmak için yapiyoruz. Kadin görünce ön teker kaldiran hemcinslerinle bizi kariştirma
mini etek giyen ilgi için kızları görmedin herhal
yorumumu silen sen miydin
@Özbekistanli öncelikle, mini etek giyen kimseyi rahatsız etmiyor o ama o lanet tofaşınızda kadınlara dayamak için kornaya basarak kaldırıma kırmanız taciz.
knk erkeğe nasil yaranacak aq ilgisi vardir seviyodur
Kadınlar her spor dalında var. Olacak da.. Dünya sizin etrafımızda dönmüyor cinsiyetçiliğe gerek yok saçma sapan ayrımlar yapmayın.
hayır, dünya erkekler etrafında dönmüyor, kadınlar da bir şeyleri erkekler için yapmıyor. Kendileri için yapıyor
Ben severim arabayı da hızlı kullanırım 90 benim için kontak çalıştırma hızıdır ama çocuğum arabada olunca işler değişiyor..
Maşallah
Eskiden folkarta biniyordum. Küçükken boynumu yarınca bıraktım. Siz siz olun sadece yarışları izleyin. 😄
Pardon Go kart 😄☺🥲
Düşünce yapisini sevdiğim. 😂 Alakası yoktur bunlarla.
İlgisi olduğu için. Her şeyi erkekler için yapmayız önce kendimiz için yaparız. ✨
Zevkine göre değişebilir.
Ne alaka ya bizim kendi zevklerimiz olamaz mı?
Ne alakası var insanlar her şeyi bir kalıp içine koymuşlar bir kadın birr şeyi seviyorsa kesinlikle kendi içindir.
Erkeğe yaranmak mı DHSJDBSKSKSJ bizim hiç bişi yapmamış halimiz bile onlara fazla.
😂😂
Cogusu nefes alsin modunda
Ayy evet yani bide onları çok umursuyoruz sanki o mooddalar😂😂
Yaranmak için yarışa gerek yok
Erkeğe yaramazlar kendileri öyle istiyorlardır
iligisi olduhu için bence
Sadece kendileri için
Yarış sevmem adrenalin sevmiyorm
Değişir
Ben seviyorum kimseye yaranma amacım yok
Kendisi için
Seviyordur derim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Şimdi dostum, yarış seven kadınlar tabii ki bunu kendi tutkuları olduğu için yapıyor olabilirler! Erkeklere yaranmak fikri biraz klişe kalıyor. Mesela ben çocukluğumdan beri arabalar ve motorlara bayılırım. Yarışlar da bu tutkumun bir parçası. Enerjik, keyifli ve adrenalin dolu bir deneyimden kim hoşlanmaz ki? 😊 Kadınları bu kadar basit hafife alma, ilgileri gayet samimi olabilir! Üstelik bu tutku, doğasına meydan okuyan bir ruhu temsil ediyor. 🙌