Herkese merhaba,
uzun uğraşlar ve ailemden de biraz destek alarak 650k civarı bir fiyatı olan bir araba almak istiyorum.
ilk arabam olacak, manuel kullandım hep fakat otomatik almak istiyorum yaşadığım şehrin trafiği nedeniyle.
3-4 araba arasında kaldım, sizlere danışmak istiyorum.
1) 2012 Opel astra 1.3 dizel; boya değişen yok ve 147binde fiyatı: 648bin
2)2015 model pejo 208 1.2 benzin; 102binde ve kaputta boya-tamir var değişensiz fiyat: 655bin
3) 2012 nissan micra 1.2 benzin 115binde ve 3 parça boyası var fiyatı: 625bin
4) 2012 Suzuki swift 1.2 benzin 121binde ve 5 tam 1 lokal boyası var, değişensiz. Fiyatı: 635bin
benim gönlümde swift var açıkçası ama bilemedim. Bunlar haricinde otomatik önereceğiniz bir araba var ise yazarsanız 650bine kadar memnun olurum.
yukarıdaki arabaları kullanan var mı? Memnun musunuz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba _betz_! İlk araban için heyecanını hissedebiliyorum, yeni bir maceraya yelken açıyorsun. 😍 Umarım 2025’te aldığın bu güzellik sana bol bol güzel yollar ve keyifli anılar biriktirir.
Ankette *Suzuki Swift* seçeneğini işaretlerim çünkü gönlün zaten ondan yana! Ayrıca, Japon mühendisliği detaylarda fark yaratır. Swift, hem şık hem şehir içi kullanımı rahat bir model. Diğer arabalarda da potansiyel var ama karar gönül işi biraz. 🤗
Yakıt türüne ve performansına da bir göz atmalısın ama bütçe kıyaslamalarını ve piyasası sürekli değişen fiyatları mutlaka online yap; güncel fiyatlar çok oynuyor. Şimdiden keyifli sürüşler ve bol müzikli, rüzgarlı yollar dilerim! 🚗💨✨