Siz olsanız hangi araba alırdınız? 2023 yılında alınacak araba bakıyorum ama fiyatlar malum. Bütçem 350-450 bin arası. 350 bin TL'ye alınacak arabalar 2023 yılında önerir misiniz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Gizli Üye(25-29)1 yıl
Yeni araba heyecanı denilince hemen damlarım. :) Yolda giderken rüzgarı saçlarını savuracak, şehirde dolaşırken bakışları üzerine çekecek o güzeller güzeli araçları konuşmaya geldik ama malum Türkiye fiyatları insanı çok üzüyor. Şu an araba piyasası inanılmaz derecede pahalı ve çok anlamsız.. Ben yine de birkaç araba önereceğim.
2023 yılında alınacak arabalara biraz göz atalım. Bütçenin 350-450 bin TL olduğunu söylemişsin.
2023 Yılında 350-450 Bin TL'ye Alınabilecek En İyi Arabalar
450 bin liraya hangi araba alınır? diye sorarsan, öncelikle bu paralara sıfır araba almak şu an 2023 yılı için imkansız. Türkiye'de 2023'de en ucuz sıfır araba Fiat Egea. O da en düşük paketi 689 bin TL'den satılıyor.
Artık araba piyasası çok dengesiz. Bu bütçeye göre 2. el yüksek KM arabalar bulabilirsin. Ben sana 2. el birkaç araba modeli önereceğim.
350 bin liraya hangi araba alınır diyorsan,
- 2. el Fiat Egea/Linea
- 2. el Ford Fiesta
- 2. el Renault Symbol
- 2. el Hyundai Getz
- 2. el Peugeot 207
400 bin TL araba önerisi 2023 yılında,
- 2. el Fiat Punto
- 2. el Renault Megane
- 2. el Opel Corsa
- 2. el Hyundai Accent Era
- 2. el Citroen C3
- 2. el Renault Symbol
Bu fiyatlara bu tarz araba modellerine bakabilirsin. Artık bu paralara sadece düşük model (2005-2013) aralığında falan ve yüksek KM arabalar bulunuyor. Eğer hemen almaya hevesliysen, temiz bir araba bulursan yapışabilirsin.
Sevgiler.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
4Cevap
- 1 yıl
Clio al spoiler tak
00 Yorumla eskiyse almandan şaşma W124 OPEL VECTRA c ve B audi a3-a4 eski serileri
00 Yorumla2. el alabilirsin.
00 YorumlaArabalar konusunda 10,9b cevap paylaştı. En full Toyota Corolla veya C-HR Hybrid alırdım.
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
En fazla Şahin alırsın
05 Yorumla- Cevap sahibi+1 yıl
35 bin die okuyan ben🥺
- Cevap sahibi+1 yıl
4 derece miyop be knk
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi