Siz olsanız hangi araba alırdınız? 2023 yılında alınacak araba bakıyorum ama fiyatlar malum. Bütçem 350-450 bin arası. 350 bin TL'ye alınacak arabalar 2023 yılında önerir misiniz?

Siz olsanız hangi araba alırdınız? 2023 yılında alınacak araba bakıyorum ama fiyatlar malum. Bütçem 350-450 bin arası. 350 bin TL'ye alınacak arabalar 2023 yılında önerir misiniz?

Yeni araba heyecanı denilince hemen damlarım. :) Yolda giderken rüzgarı saçlarını savuracak, şehirde dolaşırken bakışları üzerine çekecek o güzeller güzeli araçları konuşmaya geldik ama malum Türkiye fiyatları insanı çok üzüyor. Şu an araba piyasası inanılmaz derecede pahalı ve çok anlamsız.. Ben yine de birkaç araba önereceğim.
2023 yılında alınacak arabalara biraz göz atalım. Bütçenin 350-450 bin TL olduğunu söylemişsin.

450 bin liraya hangi araba alınır? diye sorarsan, öncelikle bu paralara sıfır araba almak şu an 2023 yılı için imkansız. Türkiye'de 2023'de en ucuz sıfır araba Fiat Egea. O da en düşük paketi 689 bin TL'den satılıyor.
Artık araba piyasası çok dengesiz. Bu bütçeye göre 2. el yüksek KM arabalar bulabilirsin. Ben sana 2. el birkaç araba modeli önereceğim.
350 bin liraya hangi araba alınır diyorsan,
400 bin TL araba önerisi 2023 yılında,
Bu fiyatlara bu tarz araba modellerine bakabilirsin. Artık bu paralara sadece düşük model (2005-2013) aralığında falan ve yüksek KM arabalar bulunuyor. Eğer hemen almaya hevesliysen, temiz bir araba bulursan yapışabilirsin.
Sevgiler.
Cevap
4Cevap
Clio al spoiler tak
eskiyse almandan şaşma W124 OPEL VECTRA c ve B audi a3-a4 eski serileri
2. el alabilirsin.
En full Toyota Corolla veya C-HR Hybrid alırdım.
En fazla Şahin alırsın
35 bin die okuyan ben🥺
4 derece miyop be knk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?