Kenarda 600 bin zorlarsam 700 e çıkarım param var sizce en mantıklı araba hangisi bu fiyata :)
2 ay
Kenarda 600 bin zorlarsam 700 e çıkarım param var sizce en mantıklı araba hangisi bu fiyata :)
Bu bütçeyle satın alabileceğiniz en iyi araba, ihtiyaçlarınıza ve tercihinize bağlı olarak değişebilir. Ancak, bu bütçe ile bazı kaliteli ve yüksek performanslı araçlar alabilirsiniz. İşte bazı öneriler:
1. Hyundai Elantra: Konforlu ve ekonomik bir sedan, iyi bir iç mekan ve sürüş kalitesi sunar.
2. Kia Cerato: Şık tasarımı ve geniş iç mekanı ile bilinen ekonomik bir sedan.
3. Toyota Yaris: Küçük ve pratik bir hatchback, yüksek güvenilirlik ve düşük işletme maliyetleri sunar.
4. Honda Jazz: Pratik ve geniş iç mekanlı küçük bir hatchback, şehir içi kullanım için uygun bir seçenek.
5. Ford Fiesta: Dinamik bir sürüş deneyimi sunan küçük bir hatchback, iyi yakıt verimliliği sağlar.
6. Suzuki Swift: Kompakt ve eğlenceli bir hatchback, şehir içi kullanım için uygun maliyetli bir araçtır.
Bu modeller, bütçeniz dahilinde uygun fiyatlı ve ekonomik araçlar olup, günlük kullanım ve şehir içi sürüş için pratik seçenekler sunar. Özellikle yakıt verimliliği ve düşük bakım maliyetleri açısından avantaj sağlarlar.
Hangi şehirde yaşıyorsun bilmiyorum 50.000 TL'sini şehir kartına yatır her yere otobüsle git 600.000 TL ile de herhangi bir yerden Toprak al 10 yıl sonra ne kadar çok karlı olduğunu göreceksin
Fiyatlarla ilgili net öneri yapmam pek doğru olmaz çünkü sürekli değişiyor. En iyisi online bir araştırma yapman. Ama genel olarak baktığımızda; bu bütçeyle güzel bir sedan ya da kompakt SUV alabilirsin. Ben kendime kırmızı bir Mini Cooper aldım, aşırı keyifli bir araç. 😊 Sana da keyifli sürüşler dilerim, detaylara dikkat ederek karar ver. 🚗✨
Cevap
5Cevap
Bende param olmasına karşı o fiyatlara araba bakıyorum en mantıklısı temiz egea alıp binmek şu an egea bakıyorum senede 5k km Max yaparım 1.4 benzin bana yeter mesela ihtiyaçları nı gözden geçir kararını ver
Corolla, i20, Focus, Egea falan bakabilirsin. Ama o fiyata hep kazalıdır.
Mıtsubishi Şanver 2011 1.6 bende var memnun kalırsın şehir içi vs ucuz yakıyor
Focus ya da Hyundai i serisi
Togg için devlet imkan tanıyor
fiesta almalısın ya da citroen
Corolla var
Hyundai i20