- +1 yıl
Akşam sahibinden vitrinde denk geldi. Araştırmadım ama fiyata göre çok hoş bir araç geldi gözüme.
11 Yorumla- Soran+1 yıl
pek suv ya da jeep isteyen biri değilim ama notlarım arasında kendisi. merci.
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Śkoda Oktavia, Seat leon ikiside wolkswagen motor kullanıyor hatta, leon golf R motoru ile aynı. 2. el fiyatı da tam o civarda cuk oturuyor fiyat. Sıfıra yakın honda denk getirebilirsen o fiyatlarda olur aşırı sessiz çalışıyor hondalar. Bazı suzukinin sıfırı 600 küsur.
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Merci
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
- +1 yıl
Ben geçen sene Egea cross 1.4 benzin aldım aracımdan memnunum, performansı konforu özellikle de direksiyonu çok iyi. City modunda sanki tüy gibi direksiyon, sürüş gayet keyifli. Ben aynı aracımın elektrikli versiyonuna geçiş yapmayı düşünüyorum. Fiyat performans aracı olabilir egea cross. Ayrıca yaygın servis ağı ve yedek parça konusunda Fiat diğer markalardan bir adım önde…
12 Yorumla- Soran+1 yıl
merci
Aracı alıp kalan 95 bin tl de balayına cıkabılırız.!!
17 Yorumla- Soran+1 yıl
2018 Polo'dan 2015'e düşmek istemem. Ki Polo düşünmüyorum. Balayı güldürdü. 😂
- +1 yıl
Sna fikır veryım. İstanbul da yaşıyorum. Maddi gucun oldukdan sonra her aracı kıralayabılırsın. Almak istedıgın aracı kırala kullan ve deneyımle ve ona gore al. Bnde golf vardi. Kazadan sonra renault aldım. Wag grubundan araca alıstıgım ıcın bi yerden sonra market bıle araçla gıdıyorsun. Attan ınıp eşege bınmek olmasın.
- Soran+1 yıl
Mantıklı. Ama ben genelde ev-ofis arası bazen de kişişel işlerim için kullanıyorum. Yani markete arabayla gitmeyi tercih etmiyorum. Ama kiralayıp deneyimleme olayı başarılı
- Soran+1 yıl
👍🏻
- Soran+1 yıl
Öyle görünüyor. Merci
Baktığın arac tipini bilmiyorum ama Citroene kesinlikle bakmanı tavsiye ederim
Ben c3 shine kullandım su an 2020 ustu modelleri 470-500 bandında bulursun
Hem yarı cross over yarı suv hem kucuk hem yuksek hem de süspansiyon ve gösterisi iyi13 Yorumla- Soran1 yıl
A1 kullanıyorum artık
- Soran1 yıl
Teşekkür ederim. :) Uzun süreli bir araç olmayacak gibi bu ama. Pek de beklediğim gibi değil. ufak. dediğin c3 shine bana daha çok hitap ediyor gibi görünüyor. inceleyeceğim, anlayan tanıdıklarıma soracağım.
- +1 yıl
Biraz daha böyle abla işi tavsiyemdir. Corolla 2020- 2022 arası 1.8 hybrid model al. Yakıt tüketimine bak sonra bana cevak yaz. Şok olacaksın.
15 Yorumla- Soran+1 yıl
Hybrid olmasını çok isterim. Söylediğin modeli araştıracağım.
- +1 yıl
Ben 2020 de sıfır aldım 3 tane. Şu an için gelecek vad eden tek araç. Benzin 50 TL dahi olsa binebilirsin. Corollayi al seneye 1 Milyona çıkmazsa ben sana üstünü tamamlarım. Ben ve eşim yanı sıra garajda sıfır duran aracımla berbaer 3 adetim 3 ünü 730 bine aldım şimdi tanesi 730
- Soran+1 yıl
Doğru söyle Toyota'dan ne kadar alıyorsun?😂 Üstünü ben tamamlarım dediğin için söyledim bunu :D
Araştıracağım. Merci🙏🏻 - +1 yıl
Hahaha. Yok be bir kuruş vermezler. Amerika'daki kuzenimin ısrarıyla aldım. orada zibil gibi 6bin $ . O dedi hemen koş al. Şimdi diyor Tesla ya da o tarz tam ekektrik al. Kafa buluyor tabi. Bana gire araba buzdolabı temel ihtiyaç yaşam tarzj değil. Sen abini dinle. Fosil yakıt devri sona eriyor.😉
- Soran+1 yıl
Hybrid'i zaten bu yüzden hem de sessiz olduğu için tercih ederim
- +1 yıl
Yol tutuşu iyi olsun diyorsan Megane 2 sedan öneririm. Baya sağlam arabadır.
11 Yorumla- Soran+1 yıl
merci
- u+1 yıl
Volksvogen modellerine bakabilirsiniz. veya Renault Megane
11 Yorumla- Soran+1 yıl
merci
Bu yaşta bu kadar pahalı arabalara nasıl binebiliyorsun hayret...
02 Yorumla- Soran+1 yıl
asıl sorman gereken; "70'lerde 80'lerde 90'larda ebeveynlerimiz ev, araba satın alabilirken şu an biz niye alamıyoruz?" olmalı. hatta "yurtdışında 16-17 yaşındayken bile rahatça alınabilen otomobiller ülkemizde niye alınamıyor?" diye de sor kendine.
- +1 yıl
skoda tavsiye ederim woswogen grubundan zateb
00 Yorumla - u1 yıl
Vay daha guzellerı olur uamrım
11 Yorumla- Soran1 yıl
yine değişecek. bu sefer konforsuz olduğu için
- +1 yıl
Skoda Kamiq bakabilirsin bence.
11 Yorumla- Soran+1 yıl
Bir kere binmiştim. Gayet hoşuma gitmişti. Araştıracağım araçlar arasına not alıyorum. Merci🙏🏻
Opel astra hb serilerine bak
10 YorumlaAynı segment sayılmaz ama tiguan öneririm.
11 Yorumla- Soran+1 yıl
merci
- +1 yıl
Renault Megane Sedan
12 Yorumla- Soran+1 yıl
renault düşünmüyorum. merci.
- +1 yıl
Hmmmm
- Gizli Üye(25-29)1 yıl
Benim ben takip et beni :)
01 Yorumla- Soran1 yıl
sen kimsin gizli üye?