Eşinin akarabalarıyla ilişki falan mı yaşayacağını zannediyorsun, ailesinde öyle bir durum mu var? Akrabası olan kadınları arabayla getirmesinde ne gibi bir sakınca var anlamadım.
Sanki otobandan 4 tane kadını arabaya almışçasına rahatsız olmuşsun.
Takıntı sorunun varsa eğer bence bir psikoloğa görün, çünkü bu ciddi bir sorudur. Akrabası olan kadınları arabaya almasına sinirlenmek normal bir düşünce şekli değil.
Tabi yukarıda söylediğim gibi eğer aile içinde ensest ilişki yaşama gibi bir durumları varsa eğer haklı olabilirsin, ama böyle bir durum yoksa ve bunu dert ediyorsan gerçekten bir psikolog ile görüş bu konuyu.40 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılAllah beni evlilikten korusun. Gerçekten kadınlara laf anlatmak, durumu izah etmek, kıskançlıklarını çekmek çok zor. Eşine Allâh sabır versin. Sana da anlayış nasip etsin. Diyorsun ki açıklamada. Arabayı ben çarpmıştım bana kızar. Kuzeni çarpıncs bişey demedi. Kuzeni ne demez ayıp olmasın diye. Ama sen eşisin. Seni en yakını olarak gördüğü için kızarda söverde. Ama kuzeni dir. Kızamaz, sövemez. Öyle bağırsın tartışsın mı. Kuzeni adı üstünde. Ben şahsen bekarım. Hiç evlenmedim. Ama Koca'nın yerinde olsam bende eşime kızacağım şeylerde, kuzenime kızmazdım. Mesela eşim yapsa kızarım, kuzen yapsa kızmam denilen şeyler olacaktır tabi. Herkese aynı muameleyi yapamayız. Eşine davrandığın gibi. Kızdığın gibi. Yengene, kuzenine kızamazsın. Demişsin ki. Görümcem neyse yengem neyse, bekar kuzenleri var. Zaten kızlar evli adam istemezler. Senin kocan. Sevgilin değil ki. Neden yuva yıkmak istesinler. Velevki evli olsalardı kuzenleri. Ozaman kıskanmıyacak mıydın? Böyle insanlar yüzünden ömür boyu bekar kalmak istiyorum. İyiki evlenmemişim. Bu yaşa kadar bela almadım başıma. Evlenip bela alcam. Dertsiz başıma dert açacam. Ne gereği var
12 Yorumla- 1 yıl
@Kovaa1 haklisin aga
Cevap sahibi1 yıl@yeterlanyeterraga ne alaka. Ben orada ne yazmışım da eleştirme gereği duyuyorsunuz
1 yılSoruyu okuyunca bir an noluyor adam böyle neler başarmış dedim 😄 Fakat açıklamayi okuyunca senin sorunlu olduğunu anladım. Eşinin arabasına aldığı kişiler kuzeniymiş be utan, kuzenler kardeş gibidir. Bir erkeğin eşi varken neden kuzenine yürüsün, senin gibi gereksiz yere kıskançlık yapan kadinlar cidden sorun.
00 Yorumla
Cenazelerde seçmece arabaya insanlar bindirilmez ne yani eşin sen sen sen sen diye seçerek mi bindirdi? Hadi onu geçtim akraba ya da yakını olan insanlar senin onlarla problemin varsa onu ayrıca çözersin kalkıp bu durum için eşine trip atıp kavga etmen sadece senin evliliğini yıpratır.
81 Yorumla- 1 yıl
Zeka akıyor yorumda
Yapay Zeka Cevapladı
Ay yaşanan durumu anlıyorum, kafanda soru işaretleri yaratmış olabilir! 😅 Ama öncelikle bu bir cenaze durumu ve genelde bu gibi durumlarda pratik davranmak gerekiyor. Eşin, görümceni ve diğer akrabalarını arabaya alarak taşımış, muhtemelen ulaşım kolaylığı sağlamış olabilir. Bu tür durumlarda insanlar duygusal ve farklı davranabilirler. Tabii ki senin hoşuna gitmeyen bir durum olmuş, bunu eşinle sakin bir şekilde konuşabilir ve duygularını paylaşabilirsin. İletişim her zaman en iyi çözümdür! 😊🌟
13 Yorumla
Soran1 yılOkuduğum en iyi yorum teşekkürler
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılNe demek, memnun oldum! 😊 Arada iletişimi unutmamak lazım. Buralardayım, sormak istediğin bir şey olursa çekinme! 🌟🚗
Soran1 yılGerçek hayatta sizin gibi arkadaşım olsa hiçbir derdim kalmazdı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
72Cevap
- Arabalar konusunda 10,8b cevap paylaştı.
u 1 yılnormal değil,
00 Yorumla
1 yılBen de yoldan 4 hatunu arabaya atmis sandim. Bunda kizacak ne var anlamıyorum. Cenaze var ve akrabalar binmis. Ne desin binmeyin karim kizar mi desin? Ayrica kapi carpma mevzusuna gelince yabanciya yavas kapat diyemez ama sen karisisin sana nazı geciyor diye carpma diyor. Takma bu kadar ayip etmissin
222 Yorumla- 1 yıl
Aynen ya
- 1 yıl
Yorumum KS kariyerimin en cok etkilesimini alma yolunda ilerliyor 🙈🙈 arkadaslar ne yazmisim ki bu kadar begenildi bu 😀
Sen iyi misin? Bir kapı için elaleme mi kızmasını bekliyordun? Ayrıca saçma bir durumu kıskanıyorsun. Adamın aklında yoksa da sen aklına sokuyorsun. Zaten kocanda gözleri olsaydı senden önce alırlardı onu. Nefes alan her kadını kıskanıp kendini küçük düşürme.
60 YorumlaBaşlığı okuyunca adam yoldan geçen 4 kızı arabaya atmış sandım :D abla adam akrabalarını almış arabaları yoksa kocanın onları gideceği yere kadar bırakması normal
132 Yorumla- 1 yıl
Gizli Üye(25-29)1 yılNe derler daldaki kuş eldeki kuştan daha güzel öter (aramızda kalsın kimse söylemiyor ben uydurdum) nifak tohumu ektiğimi düşünmüyorum şu an ektiysem de ahirette görmedin duymadın konuşmadık bacım son sözümü söyleyip gidiyorum bu erkeklerin hepsinin köküne kibrit suyu. Saçma sapan şeylerle kafanı karıştırma ablacım bence evlilik böyle bir şey sen kıskanacaksın o kıskanacak ne tadı tuzu kalır kıskançlık yokken. Boşuna kuruntu yapma amannn güven kocana
Ya ben bunu yazarken tv'de arka fonda yerine eee sevemem mmm çalıyor tesadüfün bu mu dünya ay ciddi olamıym atmıym bunu da vazcaydım 😂😂 dalga geçiyor diycen halbuki geçmiym özüm bu10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılburdakilat kafadan atma yorumlar yaoyorlar kendinizi kizin yerine koyun. kalbine ne diguyirsa icjnden ne geloyorsa öyle davran bacim. kocanı en iyi sen tanırsın. yazmışsın zaten benim araba kapısını catpmamda bagiri onlarda ses çıkarmıyor diye. insanin içine doğan en doğrusudur. ona gire davran karar ver tepkini ver. Sana tek tavsiyem hicbirseyi icjne atma. icine bireyleri atmak insanı zamanla delirtir hastalandım Allah korusun. kafana gire davran bu hayat aman o üzülmesin bu dağılmasın diyerek geçmez. gerisini sana kalmis
10 Yorumla
1 yıl4 kızı arabaya almış diye başlık koymuşsun hiç tanımadığı insanlar algısı yaratmışsın biri adamın kardeşi ikisi kuzeni diğeri kuzeninin karısı ne var bunda gezip tozmamışlar sonuçta gayet normal senin gibi kıskanç haset hasta ruhlu insanlara ayar oluyorum git tedavi ol Allah etrafındakilere sabır versin.
40 Yorumla
1 yılFazla mı abartıyorsunuz acaba kuzen kardeş demektir cenaze düğün gibi durumlarda karşı cins de olsa arabaya alıp cenaze evine düğün evine getirmesi gayet normal. Kapıyı çarpmalarına gelince insan nazının geçtiğine sitem eder bir de bu açıdan bakın 💁♀️
30 Yorumla
1 yılCenaze gibi durumlarda ben de bekarım ama arabam yok asla evli bir kuzenim hakkında kötü düşünüp yan gözle bakmam, bırakması gerekiyordur araba yoktur ortada mecburen ortada kalmışlardır almak zorunda kalmıştır arabaya, görümcende sıkıntı yok zaten kuzenlerinde de sıkıntı olmaması lazım muhtemelen görümcen çağırmıştır onları da arabaya, yani bence çok ayıp etmişsin, bilmiyorum kendimi yerine koydum ve böyle bir şey sıkıntı etmezdim. Bence sen başka bir şeye dolmuş da olabilirsin
10 Yorumla
1 yılKardeşi ve kuzenlerini ve yengesini bindirmiş ne var bunda... görende pavyondan kadın almış eğlen millet sanır... Allah kocanın yar ve yardımcısı olsun
60 Yorumla
1 yılEşinle arkanizda ufak bir sevgi bağı olduğunu sanmıyorum ne sen onu ne o seni seviyor o seni sevse bir kapı carpmasina sana bağırmaz sen onu sevsen mecburi sebepten ötürü arabasına alıp götürdüğü akrabalarini laf etmezsin
30 YorumlaArabalar konusunda 628 cevap paylaştı. İnan bana 4 kız yerine 1 tanesini alsaydı daha fena olabilirdi. Kalabalıkta o işler olmaz 🔥😈
Arabayı senin paranla alması neyi değiştiriyor, siz evlisiniz.
40 YorumlaAllah eşine bol bol sabır versin bacım senle hayat çok zor belli. Bir de senin param benim param zihniyeti çok tehlikeli çokkk 😬
50 Yorumla
1 yıl4 kızla grup yapmış gibi anlattın. Halbuki akrabalarını bindirmis ya ne olacaktı. Bu kadar kıskançlık fazla eniştenin seni bosamasi lazim
42 Yorumla- 1 yıl
bu arada harbi sanki 4kızla yatmış gibi anlatmoş hepside tanıdık yani saçma sapan şeylere takılıolar
- 1 yıl
@Bunalmaktanbunaldım bu kadarına takılan birinin ilişki değil tasmalı bir köle arıyor bundan bir halt olmaz
1 yılSenin gibilerin zihniyeti mide bulandırıcı asıl.
45 Yorumla
Soran1 yılEvli değilsen yorum yapma bence
- 1 yıl
Evli olup olmamakla ilgisi yok bunun ki ben evliyim ;)
Soran1 yılBeni her konuda kısıtlayan kendisinin beni bu hale getirmesi dışında sorun yok
- 1 yıl
O zaman iş değişir kendisine gelince çifte standart uygulayamaz burnundan getir ajajsjsjdjdjdjdkdjf
Soran1 yılİşte aradığım yorum
Farklı düşünme cenaze sonuçta herkes önüne gelene biniyor desat düşünülecek ortam bile yok kafanda çok düşünme lütfen
10 Yorumla
1 yılHayatım onlar misafirdir cenazeleri var kalkipta azarlasin mi insanlari alttan almış bir şey dememiş benim eşimde bir düğün oluyor mecbur arabayla gituruyor bunlar normal şeyler bu düşüncenin sahibi erkek olsa dağdan inmiş dersiniz bence bir psikologla görüş canım ben eşime güveniyorsam 40 kadının içine de gonderirim
10 YorumlaBu soru trol değilse ben bir şey bilmiyorum ama yok değilse ablamsen normal değilsin inanki doktora git
20 YorumlaHepsi akrabası ya eğer doğulu ya da karadenizli değilse bu durum normal eğer öyleyse o kişilerden birine ilgisi olabilir
20 Yorumla
1 yılArabaya aldıkları yolda hiç tanımadığı biri değil
Akrabaları cidden paranoya yapmayın.23 Yorumla
Soran1 yılTamam
Soran1 yılSorun onlarla bir şey olacak veya yaşanacak değil zaten asıl mevzuyu anlamamışsınız bir şey olmayacağını bende biliyorum
- 1 yıl
Bisey olmayacaksa almasında da bir sorun yok
Siz sorun çıkarıp saçma sapan kavga çıkarmak huzursuzluk çıkarmak için çaba harcıyorsunuz
Ruh hastasısın
1 yılArabayı senin paranla almış araba senin sayılır istediğin gibi çarparsın sana kızmasına izin verme bide yüz vermeyin şu erkeklere gözünüsü seviyim ya kız konusunada gelirsek yani doğuluysa eşin sıkıntı olarabilir ama eşinede güveniyosan dert etme tabi bu dönemde erkeklerin coğuna güven olmaz ama neyse herkes aynı degil sonucta
00 Yorumla- Arabalar konusunda 344 cevap paylaştı.
1 yılYok daha neler fesat düşünme adam artniyetle yapmamış ki sonuçta
30 Yorumla Hshshhs siz psikopat mısınız ya kardesi ve kuzenleri sanki yabancıyı almış.
30 Yorumla
1 yılGerçekten kocana çok acıdım Şu soruyu sordun ya Yazık adama
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılCenaze günü götürmek için 4 kişi almis. Başbaşa kalmamislar. ilişkiyi zor duruma getirme sonra pişman olursun. Evlenip imza attınız o gün den sonra senin paran benim param mevzusu yapılmaz artık kendine gel çocuk değilsin
10 YorumlaBoş yapmışsın
Napacaktı 4 kadınla
Tek kadın olsa hadi art niyet anlarım
Adamlık yapmış ne var bunda bide cenaze yani10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılHadi namahrem olmasını umursuyorsun diye sorun yaptın diyeceğim ama arabada ablası da var yani ne olacak abartma istersen
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBence gayet normal bende evliyim annemlerle aramda 1 saat var evli kuzenim beni bazen eve bırakıyor ne varki bunda ne ben sorun yaparım nede onun karısı bişey der bu arada eşimde kendi kuzenlerini bırakabilir yabancı değil fazla abartmayın bazı şeyleri
20 YorumlaBunların hepsi akraba ya hani neresi normal değil pardon?
20 Yorumla
1 yılYuhh kiz dedgi kardeşi akrabaları yazk adama acidim
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılAy senin gibi kıskanç sinsi kadın evlerden Irak ne kıskançsın adamı resmen ablasından oz kuzenlerinden kıskanmışsın😂😂 eminim ailede kimse sevmiyordur seni tam yılan yengelerdensin al kocanı tepe tepe kullan eminim boka benziyodur kocan herkesin kocanda gözü var ayn ablanın bile.
20 Yorumla
1 yılAnladığım kadarıyla hepsi akrabası çokta sinirlenme bacım. sevmedigin insanlarsa anlarım da akrabası yani
00 Yorumla
1 yılİyi de kötü niyetle almamış ki. Aldatma sayılmaz bu. Bence abartıyorsun bu durumu. Ama birbirinize karşı nazik olmanız önemli tabi ki
00 YorumlaKadınları alması falan okey de diğer şeyler hoş değil sen niye para verdin bi kere
01 Yorumla
Soran1 yılİhtiyacı vardı benim iş yerim yakın sorunsuz ulaşım onunki uzaktı yürüyerek git gel yapıyordu sert iklimli bir yerde yaşıyoruz dayanamayıp aldım
Trol bir soru olmasını umuyorum yoksa saçma tv dizisi senaryosu gibi olay
50 Yorumla
1 yılDersin arabaya eskort aldı. Akrabası yani aldığı kızlar. Bunda ne var? Abartmışsın.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılCanım sana demesi normal sen arabaya sürekli biniyorsun. Kuzenlerin bir kere bindi ya bir daha bindirmeyeceğini düşünüyorum. Öyle kırk yılda bi görüşene terslenmez.
10 Yorumla
1 yılAmcasının kızı ne alaka sanki tatile gitti de otostop çeken kızları aldı kezolugun alemi yok
10 Yorumla
1 yılGayet normal bir şekilde kızların taşımacılığını yapmış ne varki bunda.
10 YorumlaKuzeniymis kizcak ne var benim eskis8de kuzeniyle geziyor tozuyordu
10 YorumlaDeğil.. Sanin yerini boş bırakmalıydı. Saygısız işte🤷♀️
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBende başlığı okuyunca gezmeye dört kız atmış arabaya sandım. Sorun etmeye bile gerek yok bence. Ha sorun arabanın sizin paranızla alinmasiysa o zaman vermiceksiniz anahtarı.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAbartmayın Allah aşkına başta tanımadığı kızları almış sandım. Akrabaları sonuçta ne olacak ki? Kolaylık olsun diye arabasına bindirmiş. Allah akıl fikir versin gerçekten.
10 YorumlaSaçmalıga bak belkı grup yapmıslardır kızmakta haklısın. Sakaşamısın sen ya adam tek bırını almamıs
10 Yorumla- Arabalar konusunda 618 cevap paylaştı.
1 yılSiz boşanın arabayı sat paranı al ya da parayi versin bitsin gitsin sizden olmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAllah abiye sabır versin...
Tuvalet eğitimi var mı?40 Yorumla
1 yılLa ruh hastası mısın hepsi akraba ablasından da kıskanıyorsan git yat akıl hastanesine
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKusura bakma da eşinin akrabaları ile ilişkiye gireceğini filan mı düşündün? Napacaktı arabada 4 tanesi ile iş mi pişirecekti ne değişik insanlarsanız valla.
00 YorumlaNormal bence. hatta bunu eşinin haberi olup fantezi amaçlı yapan var 😉😉
00 Yorumlaeşin iyi ki minübüsçü ya da taksici değil kıskancından ölürdün sanırım :D
00 Yorumla
1 yılSen hiç mi kuzeninin arabasina binmiyorsun bu kadarı da fazla
00 Yorumla
1 yılBöyle durumlarda yaşanabilecek bir durum. Çok kafaya takmamanı öneririm
00 Yorumla- Arabalar konusunda 344 cevap paylaştı.
1 yılnormal değil de ama olaya bakarsak da alıp bırakabilir aslında fazla mı kıskandı ne
00 Yorumla
1 yılAlır fırsat demiş karakter yoksa. Evlenmeyin hayatınızı yaşayın. Ama Bi olmamalı.
00 Yorumla
1 yılBunda bişey yok ya yalnız bi kişi binmemeiş sonuçta
00 YorumlaAkraba bunlar, eşiniz iğrenç bir zihniyette değil ise endişelenmeniz gereken hiç bir şey yok.
00 Yorumla
1 yılNormalde normal değil. Ama cenaze de normal.
00 YorumlaKuzenleri ve yengesi trip at
Süründür ama
Sorun dev bi sorun değil00 Yorumla
1 yılşaçmalama özel bi durum var adama yüklenirsin ters teper haberin olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılistesede4 kıza yetemez. şöyleki tek sana gücü yetmiyor adamın, dörde nasıl yetecek. bişii olmaz. alsın.
08 Yorumla
Soran1 yılİmkanı yok yetemez
Cevap sahibi1 yılsana yetmiyo 4 e nasıl yetsin
Cevap sahibi1 yılsana gaddar elaleme yumuşak. seni her konuda yoksun bırakan bi adam
Soran1 yılAhhh evet doğru
Cevap sahibi1 yılnereye varacak bu işin sonu
Soran1 yılBilmem
Cevap sahibi1 yılburdan dert paylaşmaktan başka🤷♂️
Cevap sahibi1 yılhep kocana çalış. egoist. seni düşünen yok. yarım kalan bi kadınsın
- Devamını Gör (84)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat