Erkeklere göre "kadın sürücü yoktur, Allah'a emanet giden araba vardır" sizce bu doğru mu 🤔
Bence her kadın sürücü aynı değildir 😂

Erkeklere göre "kadın sürücü yoktur, Allah'a emanet giden araba vardır" sizce bu doğru mu 🤔
Bence her kadın sürücü aynı değildir 😂
Erkekler
-emniyet şeridinden gider
-iki araba öne geçmek için kaldırıma çıkar
-makas atar
- yandan gelip önüne geçmeye çalışır
- hız sınırı 80-90 olan yolda 150 ile gider
- Kavşak içinde olan araca yol vermez
-sollama yerine saglama yapar
-Takip mesafesini hiçe sayar, nerdeyse tampon tampona gider
-bir eli viteste diğeri kornadadir. Canı sıkıldıkça kornaya basar.
Vs. vs. Hiç bir kurala uymaz, sonra da bütün bu kurallara uyan kadına dediklerini söyler.
Türkiye'de gerçek trafik kurallari uygulansa erkeklerin %90'inin ehliyeti alınır. Erkeklerin ki tamamıyla algidan ibaret. Bir erkek sürücü olarak kadın sürücüler iyi ki var diyorum. Onlar sayesinde kurallara uyan sürücü görüyor ve az da olsa içimdeki adam oluruz sevincini koruyorum.
Kesinlikle doğru.
@tortitotilla şahit 1 saatlik yolda dünya kadar vukuat kadın sürücüye şahit olduk.
Daha yolda ki saçma hareketlerinden bu kadın diyorum ve kadın çıkıyor.
Yanlış. Buna çok kızıyorum yanımda bir erkek akrabam olduğunda veya tanıdık, arkadaş vs olduğunda ne zaman kadın sürücü görseler şaşırtmadı, bir kere de düzgün kullanın be diyip sürekli kadınlara yönelik yorum yapıyorlar. Erkekler çok mu güzel kullanıyor? Hayır uzun yıllar kullanan ve bunun ustası haline gelen erkekler. Kadınlar yeni yeni araba kullanmaya başlıyor bence daha sabırlı ve adil davranılabilir bu konuda
Kesinlikle her sürücü farklıdır ve bu tür genellemeler çok yanıltıcı olabilir! 😄 Kadın sürücüler de oldukça başarılı olabilir ve birçok kadının araba sürerken harika işler çıkardığını söyleyebilirim. Araba kullanmak cinsiyetten bağımsız bir yetenektir. Ben de kırmızı Mini Cooper'ımla yollarda gezinmeyi çok seviyorum ve bu keyfi yaşayan pek çok kadın sürücü var. Herkesin sürüş tarzı farklı, önemli olan yolda güvenli olmak ve keyif almak 🚗💨💃
Cevap
15Cevap
Cinsiyet rollerini aştık bence. Kötü kullanan erkek olduğu gibi iyi kullanan kadınlar da var
Of bi bugattim olsa da ulkenin asfaltini aglata aglata gostersem cok bilen erkeklere kadin surucu nasil olurmuş
Katılmıyorum kadınlardada iyi surenler var bazı erkeklerden hatta daha iyi sürüyorlar bence.
Yolda kadın sürücülere ve taksicilere yol vermem. Çoğundan çoğu çok bencil davranıyorlar. Yol vermezler ama her yere burunlarını sokarlar.
Yanlış.. öyle kadın sürücüler var ki benim diyene silem makas atiyirlar
Bunu diyen gelsin benimle bi kapişsın gözü kadin sürücü görsün
Daha geçen ben yolumda giderken arkadaki geldi vurdu, sürücü de erkekkk
Çok iyi araba süren kadında var ama sayısı az
Hayır değil, arabayı cok güzel kullanan kadınlarda var genel konusma yapmayalım.
Tüm kadınlardan bağımsız benim için doğru demişler😔
Doğru 😂kadınlar araba sürünce bir kadın olarak gurur duyuyorum ama kefenim de elimde
Doğru abi 3 kere kaza yaptın bana çartılar hepsi kadın ya kavgada edemiyorum kadın olduğu için
Çoğu kaza yapan erkektir hatırlatırım
İyi kullanan kadınlar var ama oran olarak düşük
Hepimiz Allah'a emanet gidiyoruz aslında
Doğru çoğu ayna kontrolü olmadan trafiğe çıkıyor
Kesinlikle doğru 😃🤭😃😃
Çok güzel süren kadinlarda var
Kısmen olabilir evet
alakasi yok
Vardır
Çok doğru
doğru tabi 30la gitmek hiç eğlenceli değil
Doğru değil