AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
75Cevap
İstemek? Hediyeleşmek tarafların içinden gelerek aldığı hediyeler değil miydi ya?
Evet
Yo değil kız senin erkekliğine bakar sende aradığı erkeklik sahip çıkma yoksa zaman kaybetmek istememesi akıllılık. Ben 3 ay bana hediye almayan biriyle konuşmuştum keşke ilk haftadan s etseydim
🙂🙂
Ay yaşın da genç eğer babyface isen benim ol
Öyleyim olur🙂
İstek atar mısın bana babyface erkekle konuşöayalı uzun zaman oldu
Yz mesajdan
Sustun
Benim de bir buçuk senelik sevgilim doğum günüme köpek heykeli alıyor diye üzüleyim hayata bak
🙂🙂🙂🙂
Çüşşş ammk insanda biraz utanma olur sende para bulduysa ondan istiyordur para avcisi tipi bu bu kadar saf olmayin
🙃🙃
O arabayı çevresine nasıl açıklayacak? Kaç sen kaç. Ben açıklayamazdım. Düşünmesi yeter zaten. Okuyup araba vermek isteyen olursa nasılsa düşünmem yeter kandırayım diye, alırım arabayı canımı sıkmayın :D
😄😄
Burak 2 haftayı 7 senedir evliyim esim bana daha araba almamis kaldiki sevgili alsin🤣 gerçek dünyada böyle bisey yok kim kime su dünyada araba alır ya
Sevdiğine içinden gelirse hediye etmek ayrı ama maddiyatla ilgili😊😊
Allahtan araba istemiş ev istese ne yapardın ellam 😅
😂👍
Almaya niyetin var mı alacan mı 🧐😃
Annemle aramı bozmak istemiyorum o yüzden almaktan vazgeçtim😂😂
Peki madem sen bilirsin 😃
Annem yolar yoksa beni kızdan önce😅😅 riske giremem
Aman ha dikkat et 😅
Aynen😁😁
Şu an ki levelin bu deyip bir hot wheels alaydin marketten.
🙂🙂
Parana aşık olmuş söyleyeyim
Yes 🙂
Seninle neden beraber olduğu çok açık 🚙💍💸💰🏧🫰💲🏘️🏚️💒
🙂🙂👍
2 haftada tanışıp görüştüğü birinden araba istiyorsa diğerlerini tahmin edemiyorum bana baya garip geldi
Haklısın🙂
Bu nasıl bir cimrilik? Sanki helikopter istedi gelmiş şaşırmış gibi soruyor. Troll sorular harbi bıktırdı ya
Helikopter alacak durumum da var merak etme😄😄
1- 22 yaşındasın ne paran olacak ki araba alabilesin?
2- anahtarlık olan bir araba anca alabilirsin.
3- anahtarlık bir araba al ve "al hediye araba" diyerek ver.
Yasa bakmıyor bu işler, ta$akli olmaya bakiyo 😅 arkan saglamsa 22 yaşında yatin da olur. Rezidans da evin de Tesla, nda.
Babası alır o zaman arabayı kız da gitsin çocuğun babasından istesin 😂😂
@yagmuronline ve kusura bakma da yaşa bakıyor özellikle şu devirde 22 yaşında bir gencin hiç bir vasfı olmadan cebinde böyle bir para olması mümkün değil Türkiye'de. En fazla 500 TL çıkarsa ne ala
Kardeşim 20 bile değildi üniversiteye başlar başlamaz, babam araba aldı altına.. okula gidip gelsin diye.. okulu biter bitmez ev aldı.. beş kuruş para kazanmadan evlendi düğününü yaptılar eşyalarını herseyini bizimkiler aldi.. yani senin verdiğin örnekler de yok değil.. ama benim söylediklerim de yalan değil.
Kardeşin vasıfsız işte baban vasfı varmış ki para kazanmış ve oğluna bunları almış... Vasıf demeyelim de maddi imkan diyelim. Daha doğru olur. O yüzden bunkız da gitsin çocuğun babasından istesin arabayı yazdım
Yok aslinda vasıfsız da değildi, doktor oldu.
Tamam işte vasıfsız demek yerine imkan diye düzelttim zaten
ben kendi arabamı kendim aldım mesela.. üniversiteden sonra 😅 çalışıp dolar ve altın hesabı yapıp biriktire biriktire bı kaç senede.. bu Eylül ayında evlendim. Babam diğer çocuğuna yaptığı için, bana da kendini zorunlu hissedip 1 daire verdi. Eşitlik olsun diye.. ben istemedim onu da, zorla avucuna koydu anahtarını.. insanın kendi parasıyla başardıkları daha bir güzel özel geliyor gözüne..
24 yaşından itibaren anca birikim yapıp biri araba almış olabilir. Ben de ilk kendi arabamı 23 yaşımda aldım. Bu normal ama 20 yaşında genç daha okul yeni bitmiş iş yeni bulmuş veya bulmamış cebindeki para bellidir alamaz. Bugün Türkiye'de bırak arabayı ehliyet almak 20 bin lira. Yani o yaşta ehliyeti olan biri bile kendisi değil baba parasıyla almıştır ehliyetini. Ayrıca babanın sana da ev almasına seni tanımadığım halde sevindim adaletli ve kızına sahip çıkan bir baba olduğu belli. Ne mutlu sana
Asit kardeşim Lüks araç satıyoruz sen elini yorma Aklın ermez bu işlere😂😂
Yağmur Takma şunu aklı ermez Erse de maddiyatı yoktur kendi gibi sanıyor herkesi 😄
@dexter0 baban veya abin falan satıyordur. Ailen varlıklı olabilir ona da bişey demiyorum zaten. Lakin Türkiye şartlarında 20 yaşında genç biri kendi işini yapıp da araba alıyor satıyor deme bana onu yemem. Bu arada çelik zırhlı 1985 Rolls Royce sahibiyim senin galerini satın alırım aklın uçar
Alırsın dükkanı ancak hava parasına😂 olursa oda 🤣
40 yaşında Rus mafya babasından bana geçen bi araba artık antika değerinde ve dediğim gibi çelik zırhlı (BR7 seviyesi) 6 buçuk ton ağırlıkta saat gibi çalışan 7200cc v12 motor. Müzayede değeri en azından 45 milyon dolar. Senin dükkanı çöp kovası olarak kullanırım yani haberin olsun
Hayal dünyan harikaymış detaylar için showrooma bekleriz…
Dostum bi yorumlarıma falan bak Rusya'da falan yaşadım ettim ben senin gibi 20 yaşında değilim. 36 yaşımdayım senin daha geçmediğin yolları geçtim haberin olsun
Senin 36 senedir yaşayamadığın hayatı ben 22 senede yaşadım canını sıkma izlemeye devam et fazla kasma😂
22 yaşımda Rusya'da Hard Rock barda Rus bi rock grubuyla sahne alıyodum vay be ne günlerdi... Arkadaşlarla birlikte limuzin kiralayıp geziyorduk güzel vakit geçirmişim
Yaşadıklarımı tekrar izlememe gerek yok yani
Benim ağzımı açtırma şimdi daha sen kamerayı bile Taksitle alamıyorsun Ödemesi çok diyorsun gelmiş rolls roycem var diyorsun sayfana baktım 🤣 şimdi sorunu da silersin 😄
Evet diğer kameralarımı satmak istemiyorum taksitle almak daha ucuz oluyor. Her yerde vade farksız taksit kampanyası varken bunu neden değerlendirmeyeyim ki😂😂 sen bu kafayla o galeriyi batırırsın bişey alsan da kıyıda para olmalı
Mantıklı dedin 😄👍
Tabi bunlar fırsat hep. Enayi olmaya gerek yok bro 😀 taksit taksit alınca başka şeylere de para ayırmak kolay oluyor 😀 senin daha geçmediğin yolları geçtim derken biliyoz da konuşuyoz
Bol taksitler pardon boş 😄
Bu arada Rolls Royce hala daha benim ve Rusya'da kapalı garajda duruyor şu anda. Ben müzisyenim ve fotoğrafçıyım. Ama arabayı 2 şişe viskiye satın aldım
Boyle kizlar yuzunden adımiz cikiyor bizi yanlis dusunuyor erkekler bence ben sevgiliyi birak kocamdan dahi istemem araba falan 😏
Vay be🙂
Öyle dusunce mi yazdim🤗
Etkilendim ne diyeyim 🙂🙏😇
☺️☺️
😊😊
Çicek, peluş oyuncak herhangi daha küçük bir şey olsa anlarım gerçekten mutlu edebilecek türdenler ama araba ne yahu, 2 yıllık sevgilim var ondan bile istemeye utanırdım. Dikkat et sen çok güvenme.
😊😊
Erken tabii ki. Kız arkadaşın olup olmadığını bir sorgula derim, seni banka gibi görüyor yüksek ihtimalle.
🙂👍
Bence uzak dur araba istenir mi ya hem de iki haftalık arkadaşın
Yani bilemedim
Bilemiyorsan kusura bakma da hak ediyorsun karşında maddiyat düşkünü biri var
Yani bilemedim derken bence de istemesi için erken ne desem bilemedim anlamında demiştim o yazıyı
Şaşkınlık anlamında
Pardon ben yanlış anlamışım kusura bakma. Ama araba büyük bir hediye maddi durumun nasıl acaba çok zenginsin o sebeple mi böyle bir istekte bulundu öyle bile olsan ayıp istenmz ama şunu bilmeni isterim seni seven gerçekten seven biri böyle bir istekte bulunmaz şu aşamada birbirinizi daha yanından tanımanız gerekirsen araba iste ek tuhaf yol yakınken kendini belli etmiş kardeş gerisi de sana kalmış
Maddi durumum çok iyi hediye sorun olmazdı ama bu kadar erken istemesi beni şaşırttı
😊🙏sorun değil
Ne güzel kardeşim işte yolun başında görmüşsün nasıl biri olduğunu
Aynen
@Münzevi7 Kesinlikle haklısın canım yazmama gerek bile kalmadı
😊😊
Ben de yat istemiştim. kız dedi ki, babam da sonuçta sizin gibi orta sınıf, istersen sen şöyle bi gez dolaş "hayal aleminde" ;)
Tüh canın sağ olsun Umarım bi gün olur…
Yat derdim yok, hayata sürekli ve somut olarak dokunayım yeter
En iyisi 😊
Sana da tavsiyem o. Yaşın genç, trawma koğuşundan toplamayalım. Milletin yarısı sorunlu biliyosun. Ülke arkham asylum gibi ;)
Yat yerine Uçak isteseydin Kafan dağılırdı en azından uçarak
Bizim kafalar yerinde ve gerekli yerlere dağıtıldı evlât. siz yanın derdinize. Bütün bu ucubelikleri epey bi çekmek zorundasınız.
Sana piştiyse bana taştı ben keyfimdeyim
Daha dur, sırada çok kocası var bu milletin ;) ortalama 60 sene yaşasan,40 yıl, ciddi rakam sizin nesil için.
Oyuncak araba al işte. O kızdan hayır gelmez bilgin olsun.
😄
Hi gittin mi
Ozaman sen sayılı zenginlerin arasındasın araba istediğine göre ya da keriz
Hm :(
Gittin mi
Gözü yüksekte anlaşılan.. bugün araba isteyen, yarın tekne ister..
Feda olsun😄
Şaka😄
Bir erkeğin düşebileceği en aşağılık durum diyebilirim. Onu isteyen kadının amacı bellidir zaten s*tiri çekmeyip buraya yazıyorsa birazcık sorun var.
Troll soru zaten bacım
Çektim zaten
Kağan parazit gibisin yeminle taktın kafayı bana rahatsız insan her soruda trol trol 😂 bi S. R güzel kardeşim
Hediye istemek ne? Hediye kücüktür ve sen verirsin istersen
😊👍
İstenilebilir bence ama bu kadar dk bir gol bir oluyor :))
Istenemez ! Kocasi alsin edepsiz kari
Haha🙂
Ben su bile istemem kimseden. Boyle insanlarla muhattap olup zaman kaybetmeyin
Vay🙃
Benim fikrim bu yonde
Haklısın
Arkadaş nasıl sevgilinizden bana şunu al diyebiliyorsunuz anlamıyorum
🙂
bence al be bro. ben de geçenler jet aldım benimkine. kırma kızı bence...
Hm
Paralı görünmek için yine saçma bir soru ;)
Merak ediyorum böyle düşen canım oluyor mu?
Oluyor oluyor sende evlenirsin inş benim gibi parayı bulup bi gün :))
Ahaahha ben evliyim yavru.
O zaman maddiyatın düşük bol kıskanmalar ağabey
Orta direk diyelim gelirime.
Ama yalancı değilim yavrucum senin gibi
Tamam işte iyi kıskanmalar arada sen gibi çıkıyor 2-3 tane yapacak bişey yok
Bu kizlar ne yasiyorlar ya ben telimin sarji olmayinca sevgilimin telinden arama yapmaya cekiniyorum nasil bir kafadalar ne kadar utanmazlar
🙂
Umarim boyle bi enayilik yapip kiza araba vermezsin
Tabiki hayır
Aferin
O da sana helikopter alsın, ödeşin.
👍
Hem hediye bekliyo hemde araba istiyo 🫣 utanç verici
🙂🙂
Keşke bana da hediye etseler fkmfmdmd
Ayrıldım 😂
Ahhahahahaha arabayı vermedin inş
Yok 🙃
İyi bari sevindim niye ayrıldın ki
Yz konuşalım hadi☺️
Alıyorsan bi tane de bana alsana
Olur😊
straponu da var mı?
Ne
Oyuncak araba al
🙂
Araba mı 😃 şaka mı
Keşke :)
Ocağına incir ağacı değil incir ağacının ormanını Diker ayrıl 😅
Ayrıldım 😄
Şaka gibi hahah para göz kız
Troll soru zaten
Hahah olmadı bu
Olsun bacımsu
Kağan 8nan istedi hediyeyi benden ağlama rahatsız 😃 her sorumda varsın
Paragöz bencede ama en azından Kağan gibi fesat değil 😂
Yani baya erken
Evet
Uzak dur derim ahahah
Öyle yaptım😊
Ne yüzsüz insanlar var ya..
Troll soru zaten
Olsun yine de böyle bir şeyde yüzsüz oluyor kız
Anladım bacımsu
Kağan ailenden biri istemedi bu hediyeyi korkma kız kardeşin istemedi 8nan istemedi Acın var her yorumda beni kötülüyorsun
Haklısın yüzsüz oluyor
O da birsey mi benimki uçak istedi.
Hm🙂
Çüş devenin bale pabucu
😄
Vay yengemiz hızlı giriş yapmış
😄👍
Ne 2 haftası her türlü fazla bu hediye
Dimii
ee yani
Almadım zaten ayrıldım 🙂
Yuh evlilikte anca awk yüzsüzlük ayrıl
Ayrıldım
İyi etttin
Teşekkürler
Değil 2 hafta 2 yıl da olsa hediye istenmez bence
😊
Her şeyi geçfim araba istemesi saçma bence
Galerici olunca oda haklı ama bizde lüks araçlar var 😄😄
Haa o zaman ayri
😇😇
Ohaaa yani çusünüz efemmm 😳
😄
Ama oha ya ben su istemeye bile çekiniyorum
Ee neler neler var 😄😄
Seni kullanıp atıcak belli zaten
Çok yaşadım
Kusura bakma böyle bir anda söyledim niyetim seni kırmak değildi. Kendi fikrimi belirttim sadece aynı zamanda sen de, gerçeği gör ona göre davran diye
Yok estağfurullah doğru olanı dedin bence de 😊 haklısın 😊
Demek ki seni sevmiyor
🙂
bana villa alırmısın
Alırım kedi çok tatlıı😻
teşekkür ederim villayı ne zaman alcan
İstediğin zaman
Psi yi sevdirirsen olur😻
şimdi istiyom
tamamdır al villayı anahtarı alırken sevdiririm
Olur 😊
Fikrim değişmedi hâlâ ama şu psiyi seversem 😻😻
Sustun
Baya hızlıymış
Dimi
Evet
🙂👍
Saçmalama Enginnnn
😄😄
Nasıl burjuva kızıyla takılıyorsan artık
Durumu çok iyi değil onun 😊
Napalım seviyorsan al gitsin be Engin
Erken 😄
Verip sonra geri alma ama
Yok o bana göre değil
ssaçmalamaaaaaaa be bu nasıl kız ya
🙂 dimi
evetttt
Konuşmayı kestim😊
iyi yaptın
😊😊
Hediye değil araba bence
Ne peki😊
Evli insanın isteyeceği bir şey sevgili isteyemez ağır dilencilik
Yani haklısın…
Oyuncak cı dan alabilirsiniz her renk mevcuttur !!
🙂
Böbreğini isteseymiş
🙂
Yeterli bir süre bence alabilirsin
😊
Umarım soru trol sorudur
Yok
Hatırladım seni önceden de görmüştüm 🙂
Yani bence enai yerine koymuş seni
Dimi
Evet yol ver gitsin
Öyle yaptım
Hediye isteyebilir de o biraz abartmış sanki.
Evet
Çok erken dolandırıcı olabilir
Evet