1 yılBiraz gerçekçi olsaymış iyiymiş. İnsanlar aylardır birlikte olduğu kişiye bile araba almaz, alamaz. 2 haftalık tanıştığın kızın senden araba isteme uçuk bir hayalmiş. Nasıl bir hayal dünyası varsa ya da sende nasıl bi para var ki alabileceğini düşündü.
42 Yorumla
En İyi Cevaplar
Hediye gönülden gelirse güzel ve anlamlı küçük ya da büyük bunu dile dökmek hep itici gelmiştir bana… her iki taraf içinde eşin değilse bu kişi maddi hediyelere… karşılıklı çıkar ilişkisine yer yok benim hayatımda… bu devirde normal ilişki pek kalmadı sanki zaten… bu sorunuzunda bi çok alt metni olabilir o yüzden… her ihtimali değerlendirip daha da uzatmak istemiyorum…
13 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBu tarz esclara bayilirsiniz. Bu kızların amacı zaten olabildiğince kendini açıp süslenip esc hareketleri yapıp pahalı hediyeler kapmak. Normal tipte kızlarla menfaati olmayanlara bakın. Hareketleriyle size ihtiyacı olmayanları tercih edin. Size yapisanlari değil. Kız dediğin ağır olur bir şey istemez.
526 Yorumla- 1 yıl
Çok güzel yazdın ne diyeyim ki 🙂 ama ben normal kızlarla da konuşuyorum yani düşündüğün gibi değilim 😊🙏
Cevap sahibi1 yılNormal kızlarla konuşsan araba isteyemez çok anormal tiplerle takılıyorsunuz kız araba istemiş araba ben bir su bile istemem bana alsın
- 1 yıl
Ama ben insanları seçemiyorum ki 😊 iyisi oluyor kötüsü oluyor 😊
- 1 yıl
Tanıştığım kişilerde
Cevap sahibi1 yılNe demek secemiyorum. Bakıyorsun yiyici mi tipinden anlaşılıyor zaten yol veriyorsun.
- 1 yıl
Bazıları kapalı kutu:))
Cevap sahibi1 yılKapalı kutu olduğunu sanmıyorum. Kapalı kutu olsa araba istemezdi ok. Kapalı kutular hiçbirseye yeltenmez açgözlü olmaz. Peşinden kostuklariniz muhtemelen yollu tipler
- 1 yıl
Değer verenlerle konuşuyorum ama bazen param için konuşanlar oluyor maalesef
Cevap sahibi1 yılDeğer verenler paran için konuşuyor o kesin. Az çok tahmin ediyorum araba isteyen tipleri. Ama müstahak sizin gibilere. Gidip bile bile yapışırsiniz.
- 1 yıl
Ben bulmuyorum onlar beni buluyor😅😅
Cevap sahibi1 yılParan var diye buluyor. Sende meyilli olduklari için oltaya gidiyorsun. Tipine baksan anlarsinda seninde işine geliyor belli ki. Her neyse bana ne bu tarz kızlara para yedirenler kendini dusunmuyorda ben mi düşüneceğim.
- 1 yıl
Haklısın 🤣 sende çok fenasın yanlış anlama😅
Cevap sahibi1 yılYo ben fena falan değilim. Fena olanlar erkeklerden dilenen kızlar.
- 1 yıl
Bi sözünde de haklı olmadan diyorum 😄😄
- 1 yıl
“Olmasan”
Cevap sahibi1 yılNe anlatıyorsun
- 1 yıl
Yani hep doğruyu diyorsun onu dedim :)
Cevap sahibi1 yılDoğruyu söylesek ne olur erkekler bu tarz kızları görünce körü körüne her şeyi yapıyorlar
- 1 yıl
Ben belki senin gözünde çapkın çabuk kanan biri olabilirim ama öyle değilim 😄😄 en azından çabuk kanmam belki😁😁
Cevap sahibi1 yılValla sen bir iki saç savunmaya yanaşmaya kanan birisin belli ki. Ama herkes kendi yolunu çizer.
- 1 yıl
O konuda haklısın😅😅
Cevap sahibi1 yılİyi günler
- 1 yıl
Yanlış anlama sen gibi deneyimli biri karşıma çıksa keşke gerçek hayatımda en azından oda beni anlar yanlış anlama🙏
- 1 yıl
Adam eder beni🙂🙂
Cevap sahibi1 yılBen gibi biri çıkmaz karşına çünkü senin aradığın tipler belli. Ciksada görmezsin yazdıklarımı onaylayan şeyler yazdın. Maalesef sen kadınların dış görünüşüne saçına başına vücuduna bakan birisin. Sen bu kişi gitse bile buna benzer tiplerle karşılaşırsın çünkü bunlar ilgini çekiyor. Hayırlısı.
- 1 yıl
İnan kalbe bakıyorum neden görmeyeyim ki:/
Kız arkadaşın biraz art niyetli galiba. Sen piyasa adamısın. Bu tip insanlar çok girmiştir hayatına. Ama bunu gençliğine veriyorum. Senin maddi durumunun iyi olmasından faydalanmaya çalışıyor. Bu kadar abartan birisi ile sevgili olmayı bırak, ben olsam arkadaş bile olmam.
12 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
İki hafta tanıştığın birine araba hediye etmek gerçekten biraz erken gibi. Araba, oldukça büyük bir hediye ve bu tür bir yatırım genellikle daha uzun süre ve derin bir bağ sonrası yapılır. Bu süre zarfında partnerinle daha fazla iletişim kurarak birbirinizi daha iyi tanımanızda fayda var. Her ilişki farklıdır ama bence acele etmeden, daha fazla zaman geçirmeniz en sağlıklısı olabilir. 😊🚗
222 YorumlaYapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılBence de erken! 😊 Bu tarz büyük hediyeler acele edilmeden düşünülmeli. 🕒
- 1 yıl
Yaw trol soru ve bu soruyu öne çıkartanlara şaşıyorum
- 1 yıl
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
74Cevap
- Arabalar konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u 1 yıluzak dur direk,.,.
21 Yorumla- 1 yıl
Bencede
- Arabalar konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılParan olursa ister tabi ya da
11 Yorumla
1 yılBana trolmüşsün gibi geldi.. amaç da "öyle zenginim ki 2 hafta içinde hediye olarak araba isteme cesareti gösterdi sevgilim" mesajı vermek gibi...
Bazı kızların sömürmeye ne kadar odaklı olduğunu biliyorum ama 2 hafta sonra birinden araba istemek çok inandırıcı gelmedi. Seni yolunacak kaz olarak bile görse elinden kaçırmamak adına yavaş yavaş yolmayı tercih etmesi gerekirdi.
Yani bir erkek ne kadar aptal olursa olsun bu kararından irrite olur ve kızdan soğur.
Dolayısıyla bence trolsün. Ve bu sayede "ben zenginim" mesajı vermek istiyorsun.
25 Yorumla- 1 yıl
lüks araç satıyorsun eyvallah da bunun burada bir önemi yok. Sonuçta sana bunun girişi atıyorum 3 milyonsa satış fiyatı olun olsun 3,5 olsun değil mi? yani bu hediyenin mliyetini karşılayacak biri olmak galerici olunca çok daha kolay değil. Ben de galericilik yaptım. Biniciye maliytinden en faza %10 daha ucuzdur.
- 1 yıl
Konu o değil ki... sen işte bunu söyleyerek bu kadar zengin oldupunu dışa vuruyorsun.
Amacının bundan ibaret oldupunu düşünüyorum.
Ama kanıtlayamam
Gizli Üye(30-35)1 yılÖncelikle bayağı bir kahkaha attım sayenizde çok teşekkürler 😁sonrasında da maddi durumunuz iyi diye tahmın ediyorum buna güvenerek hediye istemiş bu tarz hediyeler için çok çok çok erken nişanlılık ya da evlilik döneminde alinmasinin uygun olduğunu düşünüyorum ki nişanlılık bile erken sayılabilir harici hediye nasıl isteniyor beni bi aydinlatirsanis sevinirim
118 Yorumla
Cevap sahibi1 yılCidden nasıl istedi hediyeyi ben mecburiyet dahilinde olsa dahi geberiyorum söyleyinceyr kadar cideen anlatın da bilim yani
Cevap sahibi1 yılYa doğrudur da şu an benim için önemli olan nasıl istemeyi becerdi o yani nolur bi. Anlatın ya taktik taktiktir sonuçta 30 yaşındayım öğrenmem lazım artık bence 😂
Cevap sahibi1 yılVay arkadaş olamadım şöyle çakal 😂
Cevap sahibi1 yılMübarek vursunlar zaten bi zahmet 😅ya yanlış anlama kıskandığım değil Allah bolluk bereket nasip etsin de hani bu biraz başka şeye dönüyo o yüzden diyorum yani
Cevap sahibi1 yılKi dediğin de doğru vergisini nasıl odicek, 😂işte ayranım yok içmeye tahterevalli ile gidiyorum sıövmeye 😂
Cevap sahibi1 yılŞu isteme yöntemini bulursan hayrına buraya yazıver 😅
Cevap sahibi1 yılGardaş ben sadece taktik istiyorum işte birinin yöntemini unutma yaz ben tutup araba istemem ki öyle bir geliri olan da yok ben aç millet benden de aç 😂😂😂sen taktik ver yeter
Cevap sahibi1 yılE napcaz ya 🤣
1 yılİsterse eşin olsun, araba isteyen kişiden olmaz.. O seni değil, parayı seviyordur ve seni kullanıyordur. Şükür et ki; baştan belli etmiş kendini.. baştan gerçek yüzünü gösterdiği için Allah'a şükret ve ondan hızla uzaklaş.
21 Yorumlabu soruyu gerçekten soruyorsan biraz uğraşsam sana boğaz köprüsünü satabilirim belki :)
51 Yorumlayoo niye erken olsun ki şimdi araba al ona 2 hafta sonra ev bir yazlık sırasıyla sonra ye kıçına tekmeyi şunun gibi kızlara zengin olduğunuzu bu kadar gösterirseniz sizi tavuk gibi yolarlar bu uğurda yapamayacakları şey yok
11 Yorumla
1 yılSenden pahalı bir hediye isteyeceğini düşünmüyorum. Etkilenmiştir senden senin yazmadigin gorusmedigin saatlerde de senden bir küçük anımsatma olsun diye istemiş olabilir.
Eğer pahalı bir şey istedi ise o zaman yorumun değişir11 Yorumla2 hafta beklemiş, demek biraz daha ilerletseniz yatlar katlar da isteyebilir şaşırma. Ülkede ne kadar açgözlü insanlar yaşıyor. Paranın kokusunu alan sırtlan gibi atlıyor, böyle kadınlara denk geldiyseniz kendinizi kurtarın.
11 Yorumla- 1 yıl
🙂🙂
1 yılBen böyle bir hediyeyi sadece kardeşime alırım. Ki birisi senden bir şey istediğinde adı hediye değil, sipariş oluyor. Değil iki hafta iki ay da olsa yaptığı hoş değil. Sevgilisi diye maddi olarak sınırsız dilek hakkı olmuyor. Ben saçma buldum
11 Yorumla
1 yılAraba mı? Araba miiiiii? Ulan ben bir çöp bile istemedim bunlarda ki ozguven utanmazlık para gözlük nerden geliyo
31 Yorumla
1 yıl2 hafta mı erken araba almak mi akıllıca2 2 haftalik kiz arkadaşına hediye alabilirsin ama bu araba olamaz eşler birbirine bile almıyor alamiyorken
11 YorumlaValla inanırım biliyomusun benim 10 günlük sevgilim, benden 55 binlik iphone pro telefon istedi. Niyetini anladım da tekmeyi bastım ee sonra ne mi oldu? Sevgilimdi, eski sevgilim oldu!
13 Yorumla
1 yılBu kız sadece paran peşinde zaten kendisini belli etmiş hangi enayi ili hafta sonra tanımadığı etmediği bir kadına araba alır bu saçmalığa bak ya uzak dur bundan kardeşim
14 Yorumla- 1 yıl
İki*
- 1 yıl
İyi 👍🏻
1 yılBen gerçekten boyle bir hediye istemeyezdim hemde iki haftalık bir ilişki nasıl cesaret edip söylemis sende almış isen nasıl bir a.. ptallik diyeceğim
15 Yorumla- 1 yıl
Tebrikler
- 1 yıl
Rica ederim
Yaşıtları arabayla gezip tozarken, Instagramda storyler paylaşırken kız arkadaşın geri mi kalsın? Düşüncesiz bir erkek olduğun için seni kınıyorum şu an.
11 YorumlaSevgili işi Gelip geçici bence, Çok fazla hayatının merkezine koyma Çok pişman olur psikolojinin içine s. çarlar demedi deme sonra Bizzat kendim yaşadım.
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAnne babadan bile bu kadar büyük bir hediye istemek zor gelirken yabancı birinden istemek çok saçma değil mi ya? 2 haftayı geç yıllardır tanıyor olsa bile böyle bir şey istenmemeli. Kendine saygısı olan biri istemez bunu
21 Yorumlaİstersen 1 senelik olsun. Araba gibi bir hediyeyi normal bir insan istemez. Bence sen daha mantıklı bir insan ile görüş
21 YorumlaHediye dediğin zaten istenilmez gibime geliyor...
Ve ilk hediye Araba olursa artik diğer hediyelerin değerini düsünemiyorum..
11 Yorumla
1 yılAraba ne abi yıllarca başımı yastığa koyduğum kocam olsa bu kişi insan yine utanır isterken e yok artık
12 Yorumla- 1 yıl
:)
1 yılKendi adına alacaksan o sadece kullanmak için istiyorsa olabilir ama sakın ona araba alma 😄😄😄
12 Yorumla- 1 yıl
Ver eline oynasın o zaman arabayla 😁
Aklıma bir kız geldi, durakta otobüs beklerken bmwsi olsun gibi şeyler söylüyordu. İkisinin birbirine benzer yanları var gibi
11 YorumlaÇok inandırıcı gelmesede, istemisse ya bunu yapabilecek güçte bir a'vanaksindir ya da bu istekte bulunabileceği gücü ona vermişsindir.
11 Yorumla
1 yılAraba hediye edebilecek kadar parayı nerden bulyonuz arkadaş ya... he edilir al al, garibandır belki yüzü gülsün biraz
11 Yorumlayüzsüz gibi kendi mi istedi hediye karşı tarafın içinden gelicek kendinin istemesi saçma alma sakın
16 Yorumla- 1 yıl
Fazla sinirlenme troll soru
- 1 yıl
Aynen aynen @dexter0 git esc’larla takıl ya da troll. Başka bi şey değil..
Kanka, kız arkadaşıma araba alma imkanına sahibim demenin başka güzel yolu yoktur he. Süper subliminal mesaj ama bu sana pahalıya patlar söyleyeyim 🤣
11 Yorumla
1 yılYani bence de erken hatta sevgiliden araba veya herhangi bir hediye istemek aşırı saçma bu kız da anormallik var bence 2 hafta da ne arabası
11 Yorumla
1 yılErken iki haftalık sevgilimden kalem bile isteyemem
21 Yorumla2 haftada kıza en fazla çiçek alınır araba nedir
22 Yorumla- 1 yıl
Yüzsüzlüğün daniskası
1 yılParana bakıyo işte bunu anlamayacak kadar aptal olamazsınız cidden
211 Yorumla- 1 yıl
Biliyosan neden yol vermiyorsun?
- 1 yıl
hayret
- 1 yıl
Genelde parayı seven kızları sizi kullanan kızları çok önemsersiniz de :))
- 1 yıl
emin misin
Yok yaa geç bile kalmışsın
Hediye istenilen bir şey miydi bu arada212 Yorumla- 1 yıl
Biz istemiyoruz millete bak neler istiyo kız 😂😂
maşallah öyle bir erkeği bulursa bize de söylesin ahsjsjdkdkdk
11 Yorumla
1 yılHocam ya ağır kerizsin ya da bizi keriz sanıyorsun
11 Yorumla
1 yılKız Yolunda dostum S… bk daha kanarizasyona düşmeden koparmak ne demek
11 YorumlaHediye istenen bisey mi
Millet çok garip ya
İçinden gelmeden alınan şeyi ben ne yapayım ki söylüyorsa amacı farklidir11 Yorumla
1 yıl2 haftada araba.. wayy be bazı kizlar gerçekten çok şanslı oluyormuş🤣🤣🤣
11 Yorumla(Para avcısı) uzak dur reis hayatını mahveder
#D0D000 @D0D000
11 Yorumla
1 yılLan koskoca iki hafta beklemiş. Daha ne yapsın kız nankör 😛
112 Yorumla- 1 yıl
Galerin İstinye Yeniköy Bebek tarafında mı
- 1 yıl
Bunu sen cevapla
- 1 yıl
Peki 😆
- 1 yıl
Benden bir şey kaçmaz 😛
- 1 yıl
Konum at
Çayını içmeye geleyim 😛 - 1 yıl
Lan bu saatte yeni başlıyor oralarda hayat
Ne demek dükkanı kapattık 😛
1 yılBu kızın şansına bakar mısınız kızlar. Hadi üzülelim şimdi ağır ağır...
13 Yorumla
1 yılşu an var ya buraya yazanların hepsi de isterdi 😄😄😄
114 Yorumla- 1 yıl
ama nasıl sövmüşler
- 1 yıl
ne anlamadım kim yapıştı
- 1 yıl
kız bir arwba için diyenler nasıl da yazıyolar ayy insanlar çok tuhaf baikası isteyince eleştirip kendileri olsa hiç utanmadan aynı şeyi yaparlar eminim ve sana bişey diyim mi burada olumsuz yorum atanları hepsi çok daha fazlasını ister yani sen sevmişsin ve belli ki kız senin sevginden emin e erkemlwr yatırım yaptıgı kadını sever bu da bir emektir dimi o duygusal anlamda emek sarf ediyor sizde maddi olarak yapabilirsinz bence gayet dogal bir durum sonuçta böyle bişeyi istemişse sizin ciddiyetinzden emindir şimdi bende öyle biriyim sanacaklar bu yorumu görenler ondan savunuyorum sanacak ama benim kimsenin maddiyatına ihtiyacm yok evimde arabam da var zaten diyip noktayı koyayım
- 1 yıl
neden? aaaa
- 1 yıl
ama aklında kalmış belli
- 1 yıl
e hala sorguluyorsun
boş ver onu ileride kim bilir neler ister senden ucuz bileklik falan istese neysede
13 Yorumla
1 yılLEGO Lamborghini Huracán alamadın mı kıza :)
13 Yorumla- 1 yıl
Ben olsam cidden bundan alırdım. Gerçek araba istememişsindir herhalde 2 haftalık kızsın hırlı mısın hırsız mısın onu bile bilmiyorum amwq derdim aynen de
1 yılbu kiz nikahtan sonra seni diri diri gömer bilesin 😀
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıl2 hafta olmuş yazık bir araba alamadiysan kız boşuna cirpiniyor safını süpürge ediyor senin için demektir sjkdkskaksksmdk
knka ona araba alacaksan bana da bir motosiklet alsana 🥹
11 Yorumla
1 yılBence dikkatli ol biraz tuhaf yani burnuma kötü kokular geliyor iyice tipler olabilir
11 Yorumla
1 yılYalnız güzel kafalar. Ben utanırdım. Bu şekil bir hediye için erken
11 YorumlaValla usta evlilik teklif edeceksen şimdiden tripleks villa fiyatlatırını araştır.
11 YorumlaVay anasını ne kadınlar var:)) biz esimizden harçlık isteyemezdik
14 Yorumla
1 yılErken tabiki..
Sen oyuncak araba al ona..
11 Yorumla- 1 yıl
😄😄
Çok istiyorsa 70 80 tl lik olanlardan alabilirsin
14 YorumlaAraba kisiler 18 yaş doluysa uygundur zaman gelmiştir araba kullanma vakti haydi
11 Yorumla
1 yılÇok erken. Ya birde öyle doğum günü hediyesimi istenir
11 Yorumla
1 yılAlmalisin bence bı araba hediye et bı tane de motorsiklet
18 Yorumla- 1 yıl
Evet
- 1 yıl
Kızdan degerlimi
- 1 yıl
Al o zaman
- 1 yıl
Ne cimri adamsın hala almadin ya bide soruyu guncelliyon 😊🤣
1 yılO ne ki insanlar sevdiklerine istediği evi alıyorlar evlenmeden
13 Yorumla- 1 yıl
@bayrakmerve27 Madem insanlar sevdiklerine hediye olarak istediği evi alıyor, o zaman sevgili olduğun kişiye git istediği evi al. Niyeyse araba, ev ve telefon gibi pahalı hediyeleri talep eden hep kızlar oluyor. Kendileri giderler sevgili olduklari erkeğe en fazla 300-500 liralık hediye alırlar. Ben pahalı hediye isteyen kızlar kadar iki yüzlüsünü görmedim.
- 1 yıl
@KarizmaGenç1 bravo beyefendi çok doğru tespit👏👏👌👌
1 yılHediye istemek için değil araba istemesi için baya Bi erken
11 Yorumla
1 yılKız seni kullanıyor bildiğin. Uzak dur bence sonra üzülen sen olursun sadece.
11 YorumlaHadi bir şekilde hediye alınır da araba istemek nedir yahu.
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılfabrikatör falan mısın araba ne? bi erkekten bi şey istemek kafasını geçtim bi de araba istiyo ahjkkjadjsdk inş trollsündür
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBenim iki haftadır tanıdığım kız. Elektirik faturasını ödememi istedi. Kullandırmayın kendinizi
21 Yorumla- Devamını Gör (150)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat