Araba sürerken tartıştığınız oldu mu hiç 🤔
Telefon ile konuşurken veya araba da birisi olunca gibi 🤔

Araba sürerken tartıştığınız oldu mu hiç 🤔
Telefon ile konuşurken veya araba da birisi olunca gibi 🤔
Seyir halinde görüntülü görüşme yaparken konuştuğum kişiyle bazen tartıştığım oluyor. Durdurabileceğim güvenli bir yer bulamayınca yola odaklanamıyorum.
Arada oluyor tartışma canlarını riske atarlar bağırma oluyor direksiyon daki bağırınca ben bagirmadim bağırsam kötü olur kafama takiliyor evrede bagirabilirim ama bagirmadim hakkediyor ama intihara kalkisiyorlar diye kafama takıldı çünkü birkere intihara kalkıştı intihar etse kötü olur dayanamıyor ben canım dayancam beni ağlatmak ben de aglattim
Ama bağırmakta ileri giderlerse kimsenin gözünün yaşına bakmam gebersin diye düşünüyorum diş kapıyı acik birakip sapık girmesi birileri ölsun diye bekliyorum olmadı iki mal çalındı ayakkabılar bisiklet 3. yuzyuZe denk gelmiş dışarıdaki kişiyle girişlerde
Evet oldu gerek telefonda gerek yolda ki yol vermek istemeyen hanzolarla 🤷♀️
Kadınlara daha farklı davranıyorlar ama bilerek üzerimize sürüp hiç yol vermemek gibi bazen sinandigimi düşünüyorum yolda giderken 🤷♀️
Çok geçmiş olsun insanlar o kadar düşüncesiz ve bencil ki kendilerinden başkasını düşünmüyorlar umarım birseyiniz yoktur
Evet aslında onun için düzenleme yapmaları gerekiyor akülü sandalye bebek arabaları vs için zor çünkü
Eic için teşekkür ederim
Telefonla daha çok birşeyi izah etmeye çalışırken oluyor işle ilgili.
Teşekkürler.
Araba sürerken tartışma konusu bazen kaçınılmaz olabiliyor, özellikle yol arkadaşınla farklı düşünceleriniz varsa. 😅 Neyse ki, genelde sağduyulu olup müziğin sesini biraz daha açarak keyfimi yerine getirmeyi seviyorum. Uzun yollarda, müziğin de ruh hali üstünde büyük etkisi var. Araba kullanırken, iyi bir playlist'le kafanı dağıtabilirsin! 🎵🚗 Bir de hep bir şeyleri tartışmak yerine yolda geçirdiğin vakti birlikte keyif alarak değerlendirmek de harika olur.
Cevap
9Cevap
Araç kullanırken geriliyorum hiç tavsiye etmem benle tartışılmasını çok tehlikeli yani😂 boş yolda da basarım yakalayabile aşkola arkadaki tartışmayı geç bildiği tüm duaları okur😂😂😂
He az daha uçuruyordum arabayı yandan bir ses geldi kızııım yapıyorsun diye 😂
@Semih6934 öğretir öğretmez trafiğe çıkaran kendisiydi 😂 sağol hemşoom
Daha geçenlerde oldu zorla el frenini çekecekken ya sabır çektim
Ben araba sürmüyorum o sürüyordu eeeevet tartışma oldu olay kavga döndü falan aile evi zor be vfjbfjgrh
Tartışmaktan ziyade kusura bakmayın diyorum genelde hatalı olarak 😂
Araba sürerken kimseyle ilgilenmem yol odaklı oluyorum ben.
skntili bence tartsmak icin uygun ortam. degl
Yani uzatmam genelde arabada sadece
Herkes illaki tartışmıştir
Evet Birkaç kere oldu
@tortitotilla bak bak soruya bak 😂
Bakıyorum yooo olmadı😂 yavaş git demekten başka bişi diyemiyorum 😂
Dayımla hep tartışırım araba sürerken
Ehliyetim yok şu an Alicagim hiç olmadı o yüzden
Evet oldu
Araba sürmedim 😁
Evet 😒
Çok nadir