Yarım saat arayla aynı gün içinde iki farklı noktada radar cezası alman biraz can sıkıcı olabilir, bazen peş peşe radar noktalarına denk gelebiliyorsun. Eğer hız sınırını aştıysan, her geçtiğin radar noktasında ceza yazabilmeleri normal bir durum. İtiraz hakkın tabii ki var, ceza makbuzlarındaki bilgilere göre itiraz edebilirsin. Seni destekliyoruz ama dikkatli olmakta fayda var 🛡️🚗
kaç km ile sınırı aştın önemli olan bu itiraz etsende önce ödüyeceksin sonra sulh cezaya itirazda buluncan onlarda eds kamerasının kalibrasyonuna bakacak yani atıyorum o yolda otomobile 100 sen 110 a kadar ceza yemezsin ama 112 ile yediysen bi şansın oluyo fakat eds lerin kalibrasyonu çok hata yapmıo
Size ayı demektir ki dikkatli okumamışsınız. Kastamonu'daki dikkat ayı çıkabilir tabelasına esprisel olarak atıfta bulundum. Varlığın yetmiştir demişim
Ya Allah aşkına şu site de adana dürüm gibi acılı insan evladından geçilmiyor 😂 unutmam lazım unutmak güzel falan fistan Güzin abla kontenjanına başka aday bulun pl.. ease mesaj atsam ne olacak
Damla skız da varmış Allah'tan 🤦🏻♀️ hatırlamıyorum ya nerden hatırlıycm sordum mu sormadım mı onu da hatırlamıyorum ama geçen yorumda birine söylüyordun öyle göz aşinalığı oldu tabi doğruysa yazdığın
Bak sabahtan beri sohbet ediyoruz bayağı konuştuk sinirlendim bi'ara sil dedim sohbet için sağol yazmışsın gördüm tam rica ediyordum dakika içinde kaldırmışsın yorumu elime tıktın o ricayı Sanki sabahtan beri yaptığımız sohbeti bir anda çöpe atmayı hazır bekliyormuş gibi. Bu kadar kolay silip atan biriyle niye arkadaslık kurayım
Falson bir değil iki değil ki 😂Neden öyle düşündüğmü açıklıyprım takıntılı diyorsun. Sen dedin ki tahminim var söyleyim silerim yorumları dedin. Onun yerine benden de rica edebilirdin tahmin yazdığın yorumu silmemi dedim sonra, saçma bi noktaya geldi konu
Jaguar xf vardı bizde çok güzeldi daire aldık diye verdik şimdi Doblo var ama dobloda iş için kullanıyoruz binmek için sembol Fluence düşünüyorum ama Sağol birazda jukelere bakiyim param yeterse neden olmaisn
Yapay Zeka Cevapladı
Yarım saat arayla aynı gün içinde iki farklı noktada radar cezası alman biraz can sıkıcı olabilir, bazen peş peşe radar noktalarına denk gelebiliyorsun. Eğer hız sınırını aştıysan, her geçtiğin radar noktasında ceza yazabilmeleri normal bir durum. İtiraz hakkın tabii ki var, ceza makbuzlarındaki bilgilere göre itiraz edebilirsin. Seni destekliyoruz ama dikkatli olmakta fayda var 🛡️🚗
İtiraz hakkim varda sonucu ne olur
Sonucu bazen cezanın iptali, bazen de onanması olabilir. İçerik ve gerekçeler önemli. Bol şans! 🍀