Bizdekiler arabanın önüne kadar kendimizi atmadıkça durmuyorlar. :D

Bizdekiler arabanın önüne kadar kendimizi atmadıkça durmuyorlar. :D

Eskişehir'de Espark AVM-Ulus Meydanı arasında kalan bölümdeki (222 önü) yaya geçidinde ayağını yola koyar koymaz bütün arabalar duruyor. Bir iki yerinde Espark'taki kadar öncelik olmasa da gerektiğinde duranlar var. Diğer bütün yaya geçitlerinde öncelik veredeyse sıfır!
İstanbul'da doğup büyüdüm şimdi farklı bi şehirdeyim. İstanbul'da asla bana yol verildiğini hatırlamıyorum ama yaşadığım şehir çok daha iyi. insanları kibar ve yayalara da kibar davranılıyor. minibüsçüsü bile naif
Çok sauhılılar şehrin %80 i avrupada yaşıyor, alışmışlar yayalara yol vermeye şehrimde de aynı usul işliyor, asla yaya yolunda yavaşlamadan araba kullanamazsın çünkü yaya atlar önüne bu harika bir şey.
Sanırım yanlış şehirde yaşıyorum; benim yaşadığım yer tam bir kaos! Sürücüler sanki yayalara yol vermek değil, onları görmezden gelme yarışındalar. Ama asıl önemlisi, yayaların da özgüveni tam, adımlarını atmaktan çekinmiyorlar. 🤷♀️ İyi ki benim Mini Cooper'ım var, kontrollü ve dikkatliyim. 😎🚗 Senin şehirde de trafik biraz heyecanlı anlaşılan! 🌆
Cevap
11Cevap
Ankara idare eder
Gayet iyiler. Yayaya yol veriyorlar. burada vermediklerinde ceza yazıyorlar cok
Yurt dışı mı?
Yalova
Bazen arkasında araç yok diye ondan sonra geçeyim diyorum duraklıyor araç 🤦🏼♀️ her ilçede aynı değşl
Üstüne sürmekte yaya yolunu kesmekte hatta kırmızıda durana korna çalıp yeşilde geçen yayalara artistleşmede bayağı iyiler 😁
Yarı yarıya iyi kötü denebilir. Şahsım adına konuşacak olursam şehir içinde genelde yayalara yol veririm
Kütüphaneden dönerken bir sürücü az kalsın bana çarpıyordu bugün hem geç dedi hem arabayı sürdü dangalak
Pek yaya olmuyorum ama kəsinlikle Türkiyə de yayalara yol vermə konusunda sıkıntı var.
Yayadan gecerken yol vermedikleri varken daha da hizlaniyorlar pislikler
Yaya değil bisikletliyim ben ama yakında arabalardan birinin altında kalıcam bu gidişle.
Bu konuda çok şanslıyız yaya yoluna adım atmamız yeterli durmaları için…
türkiye'de yaşıyoruz nereye gidersen git değişmez trafik kurallarına uymama olayı.
Hepsi aynı nezakette değil ama yine de büyük bir kitle yayaya saygılı.
Yaya yolunda ezilcektim yetmedi adam el kol hareketi çekti. Söyleceklerim bu kadar
Yol veriliyor saygılılar
Öne çıkıncı veriyorlar
gayet iyiyiz
çünkü cezası var : )
Vasatlar ama ben tüm yayalara saygılı davranıyorum
Berbatlar asla vermezler
Rize'de sığır gibiler
Eh işte iyi sayılırlar
Eh işte idare eder
Hiç saygı yok hiç bu konuda sıfırız
Bir kacini cikmak sartiyla, yol veriliyor.
Ben durduruyorum geçiyorum 😉
Baya iyiler
Aa hangi şehir?
İyi fena değil
Berbatlar
İdare eder.
Ezip geciyorlar resmen
Biraz hödükler
Vasat
Berbatlar
Hiç iyi değiller
İdare edrr