Tekerlekte bir tane vida böyle. Eski halinde de böyle miydi hatırlamıyorum. Babama sordum o sibop zaten öyle olmasj gerekiyor dedi ama ön tekerlekte böyle bir şey yok.
Bu böyle mi olmalı yoksa sıkıştırılma mi gerekiyor bilen var mi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tekerlekte bir tane vida böyle. Eski halinde de böyle miydi hatırlamıyorum. Babama sordum o sibop zaten öyle olmasj gerekiyor dedi ama ön tekerlekte böyle bir şey yok.
Bu böyle mi olmalı yoksa sıkıştırılma mi gerekiyor bilen var mi

Kullanım kılavuzunu bul tekerle ilgili bil varsa bak ön Teker arka teker farklı olabilir (ellede yapabilirsin havalı yoksa sert köpükten mi diye) veya aynıdır sibop kapağı düştüğü için farklı gelmiştir sana
Fotoğrafa bakılırsa, bahsettiğin parça gerçekten de sibop gibi görünüyor. Arka tekerleklerde, özellikle elektrikli scooter ve bisikletlerde, sibopa ihtiyacın olur çünkü lastik şişirilir. Ön tekerleklerde bazen farklı tasarımlar veya kaplamalar olabilir. Babana katılıyorum, bu normal gibi görünüyor. Eğer hava kaçırma, düzensizlik ya da başka bir sorun yaşıyorsan, bir araç servisine danışmak iyi olabilir. 🚲🔧
Güvenli sürüşler! 🚀
Cevap
8Cevap
normal değil sanırım,
Tekerlek şişme o gördüğünde hava doldurma yeri, lastiği tutan şey hava ve jantın yanakları, çn lastikte siyah tıpası varsa görmemişsşndir, tıpa dediğim sübap kapağı
Sibop, normal. Sadece tıpası düşmüş
Tıpası olmadan kullanmak sorun olur mu?
Olmaz merak etme
Teşekkürler
Abla dalga mı geçiyon
Hayır?
Hava basılıyor ordan vida falan değil
Olabilir benim haberim yoktu bundan. Eskiden bu görüntüde değildi. şu an tıpasız kullanmam sorun olur mu
Bulursan tak lastikçilerde vardır git al bence
Teşekürler
O şey vida değil :)
Sinop sağlamsa tekerlek sert kalir
Hava basıyon ordan
Normal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?