500 bin TL'ye alınabilecek en güzel araba öneriniz var mı?

Bekarım. Ailemle yaşıyorum çalışıyorum paramı biriktirip, yatırım yaptım hep. Ev aldım, araba aldım. Hyundai axent 98 model 13 arabam vardı eski kasa, Arabamı 200 'e sattım. Daha lüks arabaya binmek istiyorum. Altına yatırdım paramı değerlensin, üstüne para koyup , çalışıp, biriktirip, yeni araba almak derdim. Bu arada piyasa değişir tabiki bilemeyiz ama yinede şu an ki piyasaya göre, kafamda bir model oturup, ileride zamlanma durumuna göre bidaha değerlendircem şimdiden soriyim dedim. Siz olsaydınız şu an 500 tl ye hangi model uygun görürdünüz?

Güncellemeler
1 yıl
Adam akıllı güzel bir yorun gelmedi şu soruya yaa.. Tek mantıklı yorum fiat egea diyen arkadaşdan geldi. Babamla da konuştum Fiat alma dedi. Şimdş ne aliyim diye düşünürken buraya baktım. Halen yorum yok. Düzgün bir yorum yapan yok mu burada? Ayrıca moderatör kadının piyasalardan anladığı da yok. Bana volvo v40 al diyor. Mini Cooper al diyor. Cahil cahil konuşuyor. Bilgili yorumlar lütfen. Para az biraz daha koy bu paraya alınmaz diyenlere, en fazla 100 bin daha verebilirim. Oda 600.000 eder
500 bin TL'ye alınabilecek en güzel araba öneriniz var mı?