Ayy umarim bir gün nasip olur 🙂🙂🙂 bizde stepway var babam veteriner olduğu için dağda bayırda sürüyor baya iyi her yolda gidiyor dusterde bi tanıdığımda var o da çok iyi bi araba ama sıfır arabalar gereksiz pahali ya bence temiz 2. el al
Iki senedir tofaşım var masraf konusunda ben üç ayda bir giderim o da araba basık olduğu için ufak tefek sorunlar oluyo bakımlarını kendim yapıyorum çoğu şeyini ve hız yapan biri değilim efendi şekilde sağdan müziğimle cistak cistak gidiyorum sen yavaş gitsende arkanı kollayacaksın trafik sonuçta bu
Madem bildirimden rahatsız oluyosun kaldır görüşümü o zaman kızlardan bildirim gelse hosuna gider burası soru ve görüş yeri sende sormussbende görüşlerimi paylaşıp yorumlarımı yazıyorum ya heryerde dışlanıyoruz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Fiat 500L alabilirsin annem senelerce kullandı süper bi araba hem büyük hem geniş sürüşünde rahat şık bir araba kesinlikle düşün bu dediğimi
fiat sevmiyorum
Ama çok güzel bence bi araştır ön yargılı olma
görünüşü de güzel olmalı, sağ ol yine de :)
Görünüşüde gördüğüm en güzel arabalardan 🙂🙂🙂🙂
Merhaba öncellikle istediğiniz bir marka var mı? Bmw f 30 kasa alabilirsiniz.
Dacia Duster hem az yakar
Hemde az kilometre araç bulursun
Galiba şehir içi 5 lt ye yakın şehir dışı 3.5 lt falandı
Stepway de güzel
Ben onu da beğeniyorum Dacia Duster ve Stepway hem az yakıyor hemde tipi güzel ya kanka hayalim sıfır bir Dacia Duster
Ayy umarim bir gün nasip olur 🙂🙂🙂 bizde stepway var babam veteriner olduğu için dağda bayırda sürüyor baya iyi her yolda gidiyor dusterde bi tanıdığımda var o da çok iyi bi araba ama sıfır arabalar gereksiz pahali ya bence temiz 2. el al
Doğru ikinci el Max 90 000 km araçta sıfır gibi tam ideal
Aynen öyle şu devirde sıfır araba almak mantıklı değil 🙃
Wolkswagen Passat, Fiat Egea, Ford focus şu an aklıma gelenler daha çok vardır
Wolkswagen golf, Hyundai İ20,
O kadar para vereceğine al bi tofaş bak keyfine
Kanka Tofaş'ın bir ton masrafı var her ay tamircidesin
kaza yapsan öldün
Yine 80 000 km altı
Kazasız, boyasız, hatasız, değişensiz, az yakan bir araba bul kanka
Iki senedir tofaşım var masraf konusunda ben üç ayda bir giderim o da araba basık olduğu için ufak tefek sorunlar oluyo bakımlarını kendim yapıyorum çoğu şeyini ve hız yapan biri değilim efendi şekilde sağdan müziğimle cistak cistak gidiyorum sen yavaş gitsende arkanı kollayacaksın trafik sonuçta bu
Aldın mıda düzgün bir tofaş alacaksın benim arac 2000 model maşallahı var memlekete bile gittim sorunsuz şekilde
Kanka işte düzgün Tofaş piyasada fazla yok
İstanbul'da yok eğer alacaksan Trabzon bölgesine git derim ben bile Çankırıdan aldım
Ben beğenmiyorum kanka
Yeni modeller daha iyi
özelden konuşur musunuz, bildirim gelmesin
Madem bildirimden rahatsız oluyosun kaldır görüşümü o zaman kızlardan bildirim gelse hosuna gider burası soru ve görüş yeri sende sormussbende görüşlerimi paylaşıp yorumlarımı yazıyorum ya heryerde dışlanıyoruz
bence egea cross olabilir dolu paket
Audi Q7 3.0 quattro 2006-07 model
Uzun araba ne la sedan o
Wolksvagen gurubundan birtane olabilir