Bizim bir arkadaşa böyle demiş kız, daha doğrusu eve bırak demiş.. Çocuk kızın evine gidene kadar dil dökmüş, özür dilemiş kız dinlememiş. Kızın evine gelince aracı yavaşlatmış, kapıyı açıp kızı tekmeyle dışarı atmış 😂😂🤣🤣 Kral hareket değil mi ahahahah
Önce "Ne oldu?" Diye sorarım sonra da çekerim sağa, durup dururken kaçacak hâli yok ya :d Belki midesi falan bulanmıştır olabilir o yüzden önce sebebini sorarım.
@cglakinin İndiririm tabii ne yapacağım? Ama direkt neredeysem orada indiririm onun istediği yerde değil. Neden sordun bunu, yazdığım şey de bir tuhaflık mı var?
Dedin ya kadın kaçacak hâli yok ya midesi falan bulanmış olabilir diye, aksi olsaydı ne yapardın diye merak ettim. Ama yine de otoyolda indirmek kötü olmaz mı? Kadın çocuk değil, kendi kararlarının sorumluluğunu alabilmeli elbette ama yine de otoyolda tacize tecavüze faln uğrayabilir. O yüzden indirmek sakıncalı gibi.
@cglakinin Kendisi istiyor ama, bu sefer de gider beni arabadan indirmedi bu t*cizci der, bu tip kadınların diyebileceği binbir türlü yalan vardır o yüzden böyle kişilere yapilabilecek en iyi hamle budur. Kendisi istiyor hem dediğim gibi, her koyun kendi bacağından asılacak kendisi çeker olacakları bana zaten "aşağılık" dedikten sonra umursamam.
Araba kullanırken sevgilinin "çek sağa, incecem" demesi gerçekten şok edici bir an olabilir 😅. Bence her şeyden önce neden böyle bir şey dediğini anlamak için onunla konuşmalısın. Ani tepkiler yerine, sakin kalarak durumu daha iyi yönetebilirsin. Ayrıca yolda kalp krizi geçirmek istemezsin, değil mi? 😂 Sürerken rahatla, belki de sadece biraz hava almak istiyordur.
Araba kullanırken bazen beklenmedik durumlar olabilir, ama onlarla başa çıkmak senin elinde. 🌟🚗