Selamlar, Mercedes cla 200 var bende ve 163bg şu an. Buna yazılım yaptırırsam ne kadar fark olur?

Selamlar, Mercedes cla 200 var bende ve 163bg şu an. Buna yazılım yaptırırsam ne kadar fark olur?

orjinaliğini bozmamanı tavsiye ederim 3-5 beygir ancak fark ediyor zaten daha fazla fark etse nolcak ayrıca araba belli Torku belli şu an ki hali gayet yeterli bence
Selam Dila! Mercedes CLA 200 için yazılım (chip tuning) yaptırdığında yaklaşık olarak 25-30 beygirlik bir artış bekleyebilirsin. Yani arabanın gücü 190-195 beygir civarlarına çıkabilir. Bu artış sürüş deneyimini oldukça heyecan verici hale getirebilir. Ancak, yazılım yaptırırken güvenilir yerlerle çalışman ve aracın garantisi üzerinde olabilecek etkileri göz önünde bulundurman önemli.
Senin de araban oldukça güzel görünüyor, keyfini çıkar! 🚗💨
Cevap
12Cevap
Bence gereği yok satış yaparken sorun çıkarabilir. Onun yerine imkanın varsa yeni araç tercih edebilirsin beklentini karşılayacak türde.
Motor özelliklerine bakmak gerek, motor beygir çıkaramayacak durumdaysa kartta düzenleme çok bir fark oluşturmaz
Bu arabayı dün gördüm la ben
Küçük İtalya’da sanırım Ayvalık’ta
Hxhxdhhd pardon ama niyeyse gördüğümden emin gibi şeyettimdi. Plakası dikkatimi çektiydi zaten özelikle
Bence orjinal bin daha iyi olur arabamda gayate iyi beraber bı tür atarmiyiz
Dizelse çok bariz bi farkı oluyor
Hiç oynatma o zaman herkes almaz satarken zorlanırsın
Rica ederim
Olmaz diye düşünüyorum
Zannımca 190'nı zorlarlar
yeter bence
Yaptırma bence orijinal bozulmasın
50 falan
Yüzde 15
Stage1 yazdır sakın başka yazma
Arabanla. ne zaman gezdiriyoreun beni 😅