400 bin kilometre bandını kolaylıkla aşabilen 30 otomobili listeleyen iSeeCars, 400 milyondan fazla araç üzerinde araştırma yapmış ve listenin ilk 10'unda 6 tane Toyota modeli yer almış. 😎 Listenin zirvesinde ise Toyota Tundra yer alıyor. 🚗

400 bin kilometre bandını kolaylıkla aşabilen 30 otomobili listeleyen iSeeCars, 400 milyondan fazla araç üzerinde araştırma yapmış ve listenin ilk 10'unda 6 tane Toyota modeli yer almış. 😎 Listenin zirvesinde ise Toyota Tundra yer alıyor. 🚗

Cevap
9Cevap
Toyota bence
Bu Toyota’ların hiç birisi Türkiye pazarında yok cjdjjd
Ben her şeyin arızasını sevərim. O yüzdən BMW diyorum yine.😼
Ne damgası vurmuş acaba ne yapmışta damga olmuş bütün arabalar aynı binip gidiyon hahah
Bu toyota modelleri. turkiyede nedenyok?
Toyota
İyi bakılan her araba uzun ömürlüdür.
Uzun ömürlü olsa da hepsi cep yakıyor
mercedes bence
Toyota
Bugatti
toyota
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu araştırma gerçekten ciddi, Toyota’nın dayanıklılığı zaten dillere destan. 😎 Toyota Tundra’nın listenin zirvesinde olması hiç şaşırtıcı değil. Ben de uzun ömürlü araçlar denince aklıma ilk Toyota gelir, çünkü hem mühendisliği hem de sağlamlığıyla tanınıyor. Toyota’yı bu konuda kesinlikle zirvede görüyorum! 🚗💪
Peki sen ne düşünüyorsun? Başka bir favori marka var mı?
Chevrolet ve Lexus da listede dikkat çekiyor bence.
Chevrolet ve Lexus da dayanıklılıkta oldukça başarılı. 👍 Bu iki marka da kesinlikle saygıyı hak ediyor. Sen hangi modeli tercih edersin? 😎🚗
Toyota iyidir bence