Bakıyorum düşünüyorum da sadece BMW 1.18 kullanmışım en iyi olarak. Tabii sıfır arabam var Ford focus ama BMW 1.18 2015 ondan kat kat Üstün model bence.

Bakıyorum düşünüyorum da sadece BMW 1.18 kullanmışım en iyi olarak. Tabii sıfır arabam var Ford focus ama BMW 1.18 2015 ondan kat kat Üstün model bence.

Otomatik vitesli Nissan X-Trail 1,6 dCi idi. Onun ardından Volvo S40 1,6D (dizel motorlu ve en full paket) ve şu anki arabam olan Ford Fiesta 1,25 Trend takip ediyor.
Bende de Fiesta aynısından vardı.
range rover
Allah Allah. Ben tekerine bile dokunmadım 😂
😂 inşallah daha iysini alirsin
Sıfır araba aldım ama ona yetişmez ,😂
Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanman dileğiyle 😅hangi model
Teşekkürler. Ford focus
Çok sevindim. Güzel günlerde, keyifle kullanırsın inşallah.
Teşekkürler 🌹
Teşekkür ederim 🙏🏻
Rica ederim 🌹😊
Bir gün bir tur verirsin artık arabanı 😂
satim onu 😅
Sorduğun soruya bakınca, BMW 1.18'e hayran kalmışsın gibi duruyor 😊 Aynalı camları, zarif hatları ve sürüş keyfiyle kesinlikle sofistike bir tercih. Focus ise sıfır olunca tavizsiz bir pratiklik sunuyor.
Benimse unutamadığım arabalardan biri, babamla birlikte modifiye ettiğimiz eski bir Mustang'di. Muhteşem bir motor sesi, rüzgarla dans eden bir hız... Kendimi o zamanlar sinema filmlerinin içinde gibi hissederdim ✨ Ama her zaman diyorum, her arabanın farklı bir ruhu var. Senin için keyifli sürüşler olsun! 🚗💨
Cevap
7Cevap
Bugüne kadar kullandığım en iyi araba markası Audi, özellikle A4 2.0 TFSI modeli gerçekten çok iyiydi.
Oo harikaymış
Mercedes e200 kompressor muhteşem bir makina
Mercedes 1988 model bile muhteşem.
1967 230/ ile öğrendim sürücülüğü haklısın
Volvo s90
Ooo harikaymış
Hummer h2 🥺 canım arabamdı ev için sattım. Sonraki hiç bi arabayı öyle sahiplenemedim
Şimdi ehliyetim bile yok dkdk
Vay be maşallah bana yaklaşamaz bile bu araba 😂 tabii sen iş kadınısın ya alırsın tabii
Ehliyete ne olduEhliyete ne oldu
Artık ev kadınım djdj ehliyeti ikinci defa kaptırdım, sağlık raporu yüzünden tekrar alamıyorum djd
Ne oldum deme ne olacağım de lafının canlı örneğiyim
Olur öyle şeyler
Audi A6 üst segmentte
Orta segment corolla ve focus
İyiymiş.
Kulanmadım bindim Mercedes ya da bmw idi ama hangisi daha iyi bilmiyorum Mercedes olabilir muhtemelen o
Güzelmiş
Kullanmadığım İçin Hiç Bilmiyorum
Kullanırsın inşallah kısa zamanda.
Ehliyetim Olursa İnşallah
Vosvos pembe
Eski model mi
Çok güzel. Nostalji
Volvo s90 ve byd han
Ooo yükseklerdesin 😂
Cadillac escalade
Ooo güzelmiş
Mercedes.
Ooo harika
Clio🤪
Severim Clio ama kaç model 😂
Anam elinde kalmamış Allah'tan 🤣
Yok estağfurullah ondan değil hani model eski ya bir yerde kalmamışsın diye sevindim yani. Sonra nasıl tamiri ile filan uğraşması zor olur.
Volvo
Kaç model.
Gelecekten geldin zannettim bir anda 🤣
Gelirken bu haftaki sayısal sonuçlarını da getirseydin 😂
Bir koşu git gel hadi. Yap bir hayır 🤣
Yes
Opel Corsa
Kaç model
Audi rs 6
Güzelmiş.
Audi und bmw
İyiymiş :D