Ehliyetimi manuel olarak aldım eğer sende sürücü kursuna yazılıp ehliyet alacaksan manuel almanı tavsiye ederim çünkü manuel almazsan sadece otomotik araba sürersin ama manuel alırsan her ikisini kullanabilirsin
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Arabalar konusunda 10,8b cevap paylaştı. Otomatik; ama manuel de kullanabiliyorum. Zamanındaki sistem bayağı değişikti. Manuel alırsam otomatik kullanamıyormuşum; ama otomatik alırsam, hem manuel hem otomatik kullanabiliyorum. (2012)
00 Yorumla
Manuel
04 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorHey mᎪhᏢᎬᏒᎥ! Ehliyetim manuel, çünkü arabayı tamamen kontrol etmek bana ayrı bir keyif veriyor. 😊 Ama şimdiki arabam kırmızı Mini Cooper ve kendisi otomatik. Uzun yolda sürerken müziğin keyfini çıkartmak da ayrı güzel oluyor! Sen hangisini tercih ediyorsun? 🚗🎶
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
- 1 ay
Ben manuel yaptim. Türkiyede nasil bilemiyorum ama almanyada söyle bir durum var manuel ehliyet yaparsan otomatik arabada kulanabilirsin ama otomatik yaparsan manuel arac kulanamiyorsun yasak ve polis yakaladimi cok buyuk sikinti
00 Yorumla - s1 ay
Manuel ehliyetim. İlk arabam otomatik oldu kullanıyordum. Aile arabamız manuel onu da rahat kullanıyorum. Şehir dışı yolculuklarda dahil.
00 Yorumla - 29 gü
Benim ehliyetim eski tarihli iş makineleri ve motorsiklet hariç her türlü aracı kullaniyor
00 Yorumla - 1 ay
İş makınesi hariç karada giden her aleti kullanan ehliyet.
Motosiklet dahil00 Yorumla - 1 ay
Araç vitesi manuel veya otomatik olarak bilinir Ehliyet olarak sizden duyuyorum !
00 Yorumla - 1 ay
Ben 2008 de aldım o zaman öyle bir ayrım yoktu aldık işte... ilk arabam manueldi şimdi ki otomatik
00 Yorumla Manuel ama sürekli oto kullanıyorum unutucam yakında 😶
00 Yorumla- 1 ay
O zamanlar öyle ayırım yoktu belkide 😂 15 sene oldu
00 Yorumla - 1 ay
A-B-C-D sınıfı ehliyetlerim var otomatik ehliyetim yok
00 Yorumla - 1 ay
İlk araba kullanmayı öğrendiğimde Manuel kullanıyordum. Benim arabam değildi. Daha sonra arabamı otomatik aldım ama alışamadım. Şimdilerde biraz alışmış gibi biseyim (emin değil) jdndjjx
00 Yorumla - 1 ay
parklar kaldırılsaydı ehliyeti çoktan almıştım parklar yüzünden ehliyetsiz kaldım bir dahada yazılmak istemiyorum
04 Yorumla- 1 ay
parklar en zoru zaten araba almakta pahalı kaza yapsam para boş
- 1 ay
sınavda olmuyor birdaha ehliyet almamak üzere bıraktım bende
Oto manuel süren bir tircilar bı de köydeki tofaslar
00 Yorumla- 1 ay
Ehliyet hepsini kullanır gadası
02 Yorumla- 1 ay
Ben 2008 de aldım sorun yaşamadım hepsini kullanıyorum
- 1 ay
Ehliyet manuel, arabam otomatik. 🚗
00 Yorumla Arabalar konusunda 539 cevap paylaştı. ben alırken öyle bi ayrım yoktu manueldir
00 Yorumla- 1 ay
Manuel ama otomatik kullanıyorum.
00 Yorumla - 1 ay
yeni ehliyetler öyle mi
00 Yorumla Manuel vites. Otomatik kullanmayı hiç istemezdim.
00 YorumlaÖyle bi ayrım mı var ki
00 Yorumla- 1 ay
Eski ehliyetten olduğu için ikisini de kapsıyor.
00 Yorumla - 1 ay
Benim ki hepsini sürer
00 Yorumla - 1 ay
Otomatik kanka ne çektim şu otomatikten
00 Yorumla - 1 ay
Manuel.
02 Yorumla- 1 ay
Bana görə zor değil. 16-17 yaşımdayken babam öğretmişti bana. Ama sık sık pratik yaparak elbəttə alabilirsin ehliyetini. Zatən araba biraz böyledir, uzun süre kullanmayanlar unutuyor. Kəndine güven, soğukkanlı ol ve bol bol pratik yap. 🩷
- 1 ay
Manuel
03 Yorumla- 1 ay
10 sene oldu ben alalı neredeyse o zaman ben ehliyeti almadan zaten kullanıyordum ama çok dikkatliler tabi en ufak hatada eleniyorsun. Manuel almak daha iyi.
- 1 ay
İkisi de
00 Yorumla - 1 ay
maalesef yok ya
00 Yorumla İkiside
00 YorumlaManuel
00 YorumlaOtomatik kullanan erkek hafif dönmedir
00 Yorumla- 1 ay
Manuel
00 Yorumla otomatik
00 Yorumla- 1 ay
Olmadığı için her ikisi de değil