Daha sonradan pişman olmamak için ehliyet manuel mi yoksa otomatik mi alınmalı?

Sizce ehliyet manuel mi alınmalı otomatik mi?
Ehliyet kesinlikle manuel alınmalı.
Otomatik ehliyet alınca manuel araç sürmeye yetkiniz yok ancak manuel alındığı zaman her iki vites türünü de kullanabiliyorsunuz. Otomatik araç alırım deyip otomatik ehliyet almak çok mantıksız. Daha sonra pişman olunabilir çünkü belli mi olur birden aşırı güzel bir manuel arabaya sahip olmayacağınız.
Aslında manuel araba kullanmak çok daha zevkli ve keyiflidir. İstanbul trafiğine girmek gibi bir zorunluluğum olmasa otomatik araba almam da binmem de. Ehliyetini manuel arabada al ve manuel araba kullanmanın zevkini tat bence. Sonra ister manıel ister otomatik her arabaya binip kullanabilirsin.
Türkyie'de ne zevk alacaksın yahu? Millet 120 beygir arabayı güçlü zannediyor, 1.5 motorlu dizel arabaya biniyor
Manuel vites Ehliyeti alınmalı çünkü otomatik alındığı zaman sadece otomatik sürmen serbest Oluyor ama manuel ehliyeti alırsan her ikisini sürmen de serbest ki bu çok saçma manuel zor değil tek dikkat etmen kavrama noktası ve hıza göre vites ayarlamak
Görüş
14Görüş
Hangisiyle rahat ediyorsan, boşuna zorlama kendini yani.
Alırken düz vitesle al, olur da bir gün bir arkadaşının düz vitesli arabasını kullanman gerekirse zorlanmazsın. Düz vitesli kullanmayı bil yani.
Pişmanlık yaşayacak bir şey yok.
Gunumuz otonoma ve elektrikli arabalara giderken hala Manuel kullananlara acıyorum.
Manuel al böylece otomatik kullanırken zorlanmazsın
Tam emin diilimnama yeni yasa gereği manuel alan ikisini de kullanır ama otomatik alırsan sadece otomatik kullanırsın
Ben manuel aldım her türlü zaten manuelde kullanılabiliyor
*otomatik her türlü kullanıyor
Manuel kullanan otomatiği de kullanır bence ama otomatiği kullanan manueli zar zor kullanır gibi gibi
Bence manuel alınmalı
Manuel alınıp otomatik kullanılır
Manuel alırsan ikisini de kullanabilirsin
Manuel
Manuel
Ehliyette manuel olmali ilk araba da manuel olmali
Otomatik rahat
Manuel
Manuel diyorum
Manuel
Bence manuel
Manuel