Arabalar Ehliyetiniz manuel ehliyet mi? Otomatik ehliyet mi? Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Memnun musunuz ve ehliyet almak isteyen arkadaşlar hangi tür ehliyet almak istersiniz Ehliyetiniz manuel ehliyet mi? Otomatik ehliyet mi? Cevapla Memnuniyet Soruları Beğen Paylaş Takip Et
onur26vw Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Arabalar konusunda 15,6b cevap paylaştı. Otomatik vitesli araçla sınava girmiştim; ama her ikisini de kullanma şansım var. Manuel araç kullanıyorum 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Arabalar konusunda 10,5b cevap paylaştı. manuel ehliyet 1 0 Yorumla
SenacCc Takip Et Master Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Manuel. Manuel iyidir onu kullanan otomatigide kullanir , otomatik oyuncak araba gibi zaten 😄😄 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Arabalar konusunda 1,4b cevap paylaştı. Benim kafa yapım da, ehliyetim de, arabam da manuel. 1 0 Yorumla
beyzaondr350 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Otomatik aldım daha kolay manuelle uğraşılmaz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Otomatik vitesli araçla sınava girmiştim; ama her ikisini de kullanma şansım var. Manuel araç kullanıyorum
manuel ehliyet
Manuel. Manuel iyidir onu kullanan otomatigide kullanir , otomatik oyuncak araba gibi zaten 😄😄
Benim kafa yapım da, ehliyetim de, arabam da manuel.
Ben otomatikten ehliyet almıştım. Otomatik kullanacağım için
Ehliyetim 20 yıllık uçak ve gemi hariç hepsini kullanıyorum😂
Otomatik aldım daha kolay manuelle uğraşılmaz
Ehliyet almak istemiyorum
Manuel
Bende hangisini kullansam bilmiyorum
Ehliyetin manule otomatiği olmaz ki
Oda çok pahalandı alamam artık