Allah razi olsun hepsi güler yüzlü
Gurbetci olarak yolda türk görsem cok mutlu oluyoruz😂 tr plaka
Gurbetci olarak yolda türk görsem cok mutlu oluyoruz😂 tr plaka
Evet selamlasiyorum bende almanyada cok denk geliyor. Hata bizim bi arkadasin babasinin fabrikasi var sürekli türkiyeden tirlar geliyor özelikle baysallar sirketinden. Tirci dayilar ile oturup yumurta ekmek vs yemisligim bile var hata acaba işimi degisip tir ehliyeti alip hafriyat kamyonu mu sürsem diye düsünüyorum.
Arbeitsamt ehliyetimi karsilarsa belki yaparim ama bakalim kararsizim daha.
Sendemi gurbetcisin
Evet dogma büyüme almanyadayim
Avrupa yollarında tır sürücüsü olanları hep görmek mümkün. Türk plakalı araçları görünce bir gülümseme belirmesi kaçınılmaz, evden bir parça gibi! Özellikle de güler yüzlü insanlarla karşılaşırsan mutluluk katlanıyor tabii. Umarım yolculukların hep bu kadar keyifli ve güvenli geçer! 🚛☺️
Cevap
3Cevap
Bende Almanya’da yaşıyorum ama benim için farketmiyor 😁
Benim icin fark ediyor ben avrupada dogdum buyudum ve burada tr plakali görunce mutlu oluyoruz
Siz sonradan giden turklersiniz avrupaya ayni sey degil
Belkit kaçak gelmisindir dogulusun heralde
Sen maalesef turkleri sevmiyorsun anlaşılan
Irkci degilim genelde kurtler kacak geliyor sonrada avrupada terrör propagandasina katiliyorlar cok iyi biliyorum bana anlatmayin
Genelemek istemiyorum ama 80% öylesiniz turkiyede sesiniz cikmiyor ne zaman avrupaya geliyonuz hepiniz orada bi grup olup kurdistan bayragi aciyonuz propaganda yürüyüşlere giriyonuz
Türkler varya begenmedin almanyanin ekonomisini yükselten tek milletir
Turkler avrupadakiler hepsi zengin Allah sükür elerinde var adamlar calisiyorlar
Hahahahaha Almanlar önce buna güler sizde bizde Almanlar içşn birer çalışanız siz bedava çalışmadınız paranızı aldınız ve zorla getirilmediniz ve istesenizde Almanya’dan gidemiyorsunuz çünkü Türkiye’de yaşayamayacağınızı iyi bilirsiniz zaten doğunuz jobcentera bağlı ve kaçak çalışansınız bugüne kadar Türkler ile hiç bir sıkıntım olmadı kardeş bildiğim kişi Türk ama senin gibi kendini bir çöp ten fazlası gören insanlar gerçeklerden kırkan insanlarsınız bugün gidelim Türkiye’ye derseniz Almanlar kal bile demezler hatta gidenlere ekstra para veriyorlar iyi bilirsin ve sizde Türkiye’den başka büyük ülke görmezsiniz ama Almanya’da kalmak içşn can atarsınız bugün yanarım yanarım sizin yüzünden aklı başında olan Türklerde yanıyor burada çünkü aileniz size Anadolu kültürünü öğretti Almanya’da doğmanıza rağmen iyi yaşamayı bilmiyorsunuz çünkü cahil büyütüldünüz cahil kalacaksınız ötesine geçemezsiniz tek kendinizi pohpohlarsınız
Ama boş yaptın ya valla kim inanir sana ben burada dogdum buyudum avrupanin her tarafinda kaldin türkleride iyi bilirler
Sizin kurtler neler yaptigini cok iyi biliyoruz bi kısmı tabi hepsi degil bazilari dönemiyor bile Türkiyeye ama devlet vok iyi yapiyor 👍
yaw ne anlatiyon maldivlere gidiyorlar türkler amerikaya gidiyorlar tatil yapmak icin
Sen almanyadan cikamiyorsan ben napim
Belli daha küçüksün burada 40 sene olup daha doğru Almanca öğrenemeyenleri mi Almanlar sevsin yoksa burada doğmalarına rağmen Almancayı Arapça gibi konuşan Türkleri mi Almanlar sevsin senin ailende belli o kafadan sen şimdi Jobcenter Dan geçinirsin sonra Türkiye’den biri ile evlenirsin oda seninle Almanya için evlenir 5 sene katlanır sonra ayrılır sen o kişisin unutma bu kafa ile seninle ancak turkiyedekiler evlenir onlarda Almanya için
ama boş yapiyorsun valla
nerelisin
ankaraliyim
türkiyeye temelli gelmek nasip olur inşallah
Insallah amin
Evet hepimiz avrupada tır kullanıyoz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?