Yanlışlıkla Arabistan'a falan mı geldik biz böyle birakmamistik ülkeyi kime sattınız?
Ben milliyetciyim İslamcılar bu ülkeyi bu hâle nasıl soktu , biz çalışmak için gittik Almanya'ya mülteci olarak gitmedik , lan ben oturma iznini çalışma iznini 10 yılda aldım adamlar 1 ayda almış Irak Suriye Afgan Pakistan ne la bu parkta Türk çocuğu yok oynayan , biz orada bu kadar rahat Türkçe konuşamıyoruz Türkçe tabela hiç bir yerde yok , ekonomi Almanya'da çok çok iyi , burası bildiğin batmış. allah yardımcınız olsun ne diyelim
Ben milliyetciyim İslamcılar bu ülkeyi bu hâle nasıl soktu , biz çalışmak için gittik Almanya'ya mülteci olarak gitmedik , lan ben oturma iznini çalışma iznini 10 yılda aldım adamlar 1 ayda almış Irak Suriye Afgan Pakistan ne la bu parkta Türk çocuğu yok oynayan , biz orada bu kadar rahat Türkçe konuşamıyoruz Türkçe tabela hiç bir yerde yok , ekonomi Almanya'da çok çok iyi , burası bildiğin batmış. allah yardımcınız olsun ne diyelim
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Mademki Türkiye'de Türk olmayanların bulunmasından rahatsızsınız, siz niye Almanya'ya gidiyorsunuz?
Bak sığır kardeşim ben mülteci değilim , savaştan kaçmadım angutmusun cahilmisin
Olabilir ama çeşitli sebeplerden yabancı bir memlekette yaşıyorsunuz. Bu da sizin bu sebepten şikayet etmenizi iki yüzlü hale getirir. Ayrıca düzgün konuşun zira haddinizi bildirmek zorunda kalmak istemiyorum.
Türkiye' de Afganlar Nepalli turistleri kaçırıyor, Suriyeliler bunlar üzerinden fidye istiyor. İşte böyle bir ülke olduk. Yakında Pakistanlı polisler de bunları tutuklar. Pakistanlılara polis olma hakkı verirlerse. 😅
Yakında ülkenin adı da değişecek. Zaten değişmeyen bir o kaldı.. Yakında Arapça resmi dil olursa hiç şaşırmam şahsen..
Bende avusturyadanım bir geldim şok oldum lüks otelde bile herkes arab türcke bilmiyorlar ingilizce anlaştık kendi ülkemde 😂
Sorma mahvetmisler
Ya kes be bir de utanmadan konuşuyorsun 1 liran burada 18 lira ediyor gidip şimdi paşalar gibi harcayacaksın halen daha konuşuyorsun
Ulan gri zekalı kendi secimlerin seni bu hâle soktu vermeseyfiniz akpartiye oy sığır
hadi bu sene gene iyisin.
seneye ülkene giriş ücreti alınacak
Milliyetçi isen orada ne işin va rgel buraya
Öyle haklısın ki
😂😂
skkktiirrrrgit smk
bisikeyaradığınız yok