Ben pek arabalardan anlamam imaj çok farkediyor mu?
Yani bmw olursa arabam trafikte benden çekinirler mi? Toplumda zengin ve başarılı görünür müyüm?
Yani Fiat punto ile Bmw farkı var mı?
Ben pek arabalardan anlamam imaj çok farkediyor mu?
Yani bmw olursa arabam trafikte benden çekinirler mi? Toplumda zengin ve başarılı görünür müyüm?
Yani Fiat punto ile Bmw farkı var mı?
Aralarındaki fiyat farkı, bakım ve onarım maliyetleri açısından Fiat daha mantıklı duruyor. Sırf görüntü için alınacak bir araç değil BMW 1 serisi. Ayrıca onu alacağın para ile daha yeni ve sorunsuz bir Fiat Punto alabilirsin.
Bu senin için en doğru tercih olur.
aynı ücrete alacağın BMW ve Punto arasında çok fark olur. Puntoyla aynı ücrete alacağın bir BMW seni sanayiden çıkartmaz parça parası belini büker. Ben tek kapılı bir puntoyu tercih ederim spor bir görünümü oluyor spor yaylar ve çelik jantları da varsa gayet güzel duracaktır. Gel gelelim her şey senin beklentine bağlı ben arızalarıyla uğraşırım ama havam olsun arabanın içi rahat olsun aracın performansı olsun diyorsanız BMW. Ama ucuz parça ustası bol pek arıza vermesin çok yakmasın konfor bir tık düsebilir vs. diyorsanız Punto. Dediğim gibi aracın spor görünmesinden hoşlanıyorsanız ve aile aracı olmayacaksa tek kapı bir punto gayet hoş olur.
BMW 1 Serisi kesinlikle daha prestijli ve dikkat çekici bir seçenek. Trafikte daha fazla itibar görebilirsin ama unutma ki sürüş keyfi ve güvenlik her şeyden önemli. Eğer ekonomik bir seçenek istiyorsan ve park sorunu yaşamak istemiyorsan Fiat Punto da işini görür. Tercih senin! 🚗💨
Cevap
4Cevap
bence BMW 1 Serisi
bmw tabii bmwnin en külüstürü bile fiatı tokatlar deli misin
Tabii ki BMW. Bunu kıyaslamak bile aşırı mantıksız bence. İkisi aynı segment bile değiller. Şöyle düşün BMW Ağrı Dağının zirvesiyken Fiat dağın eteklerindeki bir insan hatta bebek
Kıyasladığı arabalara bak
Niye yaa?
Aynı paraya puntonun daha temizini alırsın
Tabi ki 1 class
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?