Ford Mondeo mk3 kasa mı? Yoksa Bmw 320 mi?
Ford Mondeo?
Bmw 320?
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Model Yılı ve motor hacimlerini yazmamışsın..
BMW klas bir araç fakat sorunlu, bir kez sıfır ayarında aldım ve bin pişman oldum..
Ford ise biraz kaba dır, estetik değildir fakat kolay kolay sorun çıkarmaz..
Bmw 2002-2005 model, Mondeo da aynı sekilde mk3 2001 2007 model.. BMW yi bende cok masraflı diye duyum aldımda kararsızım bu kadar tutulması bu masraflara degermi diye?
Mondeo 2001 ile 2007 arasında epey fark var..
BMW paran çoksa, tamiri masrafı beni üzmez diyorsan ok..
Mondeo da uzun süre binerim, para kolay kazanılmıyor, tipi class I çok önemli değil diye düşünüyorsan Mondeo.
Mondeo birde yol tutuşu süperdir. Bu konuda bmw ile kıyaslanamaz.. Ayrıca Mondeo bmw 5.20 ayarındadır..
3 serisi BMW ise 120 nu geçtimi arka gezinmeye başlar.
Yorumların kararımda epey etkili olacağına emin olabilirsin, dikkate alıp bilgilendirdiğin için teşekkürler..
Really?
Tabi ki BMW, en sevdiğim kasa, hem de atmosferik. 😍
Bende bu kasayı seviyorumda masrafı çok diyor herkez, böyle olunca mondeoda göze hitap ediyor..
Arabadan anlamam
Sizde görüntü olarak karşılaştırırsanız sevinirim...
Bmw ye oy verdim
Cevap
9Cevap
Bmw aşırı arıza verio fordun motoru daha sağlam hele bu modellerde yakıt olarakta ford
Teşekkürler, göz önünde bulunduracağım..
BMW hiç kullanmadım ama ardaşlarımda ve çevremde çox var hepside şikayet ediyor servisden çıkamıyor 2 yakaları bir araya gelmiyor ben Ford Mondeo 2006 kullanıcısıyım 3 senedir keyifle biniyorum sadece yağ değişimine gidiyorum yol tutuşu süper, görünüşü süper , komforlu, geniş ve güven veren araba, direksiyona oturdun mu inmek istemiyorsun. Bende 2.0 motor 150 hp benzin motor. Süper araba. Sadece benzin şehir içi 12-14 lt içer düz yolda 8-9
Bende Aynı ikilemde kalmıştım üstad araştırdım kullanıcılarıyla konuştum özelliklerini karşılaştırdm özellikle şuanki piyasada ford derim kesinlikle dediğin gibi bmwnin sade ismi var ama ford gerek konforuyla gerek güvenliği iç diş donanımıyla bmwden önde bence kesnlikle mondeo
Bmw iyi
Yorum için teşekkürler dikkate alaçağımm..
Bence al mondeo iyi degil
mondeo mk4 kullancısıyım mondeo öneririm
Bilgi aktarımında bulunduğunuz icin tesekkur ederim..
Bmw tabi ama masrafı çok olur
Benide korkutan o, parca kalitesi olarakta mondeo üstte yol tutuş olarakta, ama yinede işte BMW yani isme değermi kararsızım..
Sağolasın, bilgilendirme gereği duydugun için, dikkate alaçağım..
BMW her zaman öndedir ikisi kaç yaşında
Bmw 2002-2004 Mondeo 2007
Uzun yıldır dayanan Ford görmedim de BMW havadır enerjidir satış için piyasası olan bir araçtır. Yakıt tüketimlerini ve motor ömürlerini karşılaştır seçimini yap bence BMW öndedir
Motor bloğu, parca kalitesi olarak ve yol tutuşu olarak mondeo bmw den üstün, fakat yinede içimde bir bmw sevdası duruyor, bide mondeonun ustası zor diyorlar bilemiyorum iyice araya girdim..
Zor derken
Zor bulunuyor diyecektim kusura bakmayın..
Ben olsam Bmv alırdım. Ama ekonomisi bütçesi uyarsa mondeo iyidir
Ford'a binilmez.
Neden? Nicin?
Eminmisin? Mondeonun kaza testleri çok kaliteli ve başarı yol tutusuda mükenmmel sayılır siz bu kanaata nerden vardınız?
Bmw nin testleri 190 200 le yapıldığına denk gelmedim, neyse bu konuyu biraz daha araştırayım belki haklısınızdır, yorum için teşekkürler..
Bence ford
Yorum için teşekkürler dikkata alaçağım..
Rica ederim😊
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar